Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Susipažino kartą sadistas su mazochistu.
Mazochistas: nu davai, padaryk man skaudžiai, kankink mane, kankink!
Sadistas: ne, nekankinsiu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:27)
O kuo tu guodiesi, kai tavo vyras kiekviena vakara iki isnaktu "sunkiai dirba" bariukyje ar po svetimu sijonu? biggrin.gif
Jeigi romtai dirbtu tiek daug, tai gal galetu savo zmona islaikyti, kad siai nereiktu dirbti savo nuobodziam darbe?  mirksiukas.gif

Tu cia is pavydo nusisneki ar kas tau pasidare? Man irgi nereikia dirbti, bet as dirbu nes noriy.
Atrodo, kad nera vyru, kurie gerai uzdirba rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 22:31)
Jau ruosiausi rasyti, kad baisiai norisi gabalelio sokolado, o cia Moontes postas  blink.gif
Nu po tokio tikrai lekciau i parde, jei galeciau is namu iseiti...

O kodel negali?
Atsakyti

tu kur griuvai siandien ir stpriai galva susitrenkiai ar su savo gyvenimu sumaisei? bigsmile.gif

Aisku mano vyras mane islaikyti galetu ir islaike 10m, tu sakau nesijaudink, geriau savo gyvenima susitavrkyk, sau vyra bent pirma susirask mirksiukas.gif
Man darbas ne del pramogu, o tau del pramogu? bigsmile.gif

nei tu darbo turi nei vyro, nes mirksti čia nuolat. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:37)
koks melas, zodis i zodi sia istroja skaiciau anksciau ziniasklaidoj lotuliukas.gif

Duru dura... Dink is akiu, negadink savo smarve nuotaikos.

Sia istorija SM rasiau dar pries 10 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2019 - 21:39
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:38)
O kodel negali?

Nepaliksiu gi mazo vaiko vieno namuose. Kas, kad jau miega, gali gi prabusti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 22:38)
Tu cia is pavydo nusisneki ar kas tau pasidare?  Man irgi nereikia dirbti,  bet as dirbu nes noriy.
Atrodo,  kad nera vyru,  kurie gerai uzdirba  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Sakei dirbi, nes pencijai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:35)
va sita istorija tai as niekaip netikiu. Uzmusk - nepatikesiu, kad tokiu bobu buna. Nebent filmuota medziaga idesi. Nerealu.

As tau sakau...jeibogu nemeluoju.
As nieko nesakiau. A.. dar pries atvaziyodami klause ka as geriy, nes noretu atsivezti kokio gerimo. Vyras pasake, kad tik likerius geriy (koks ten gerimas - pora taureliy per vakara, tik tiek, kad jokio kito gerimo negeriu) ir pasake, kad vyno visai negeriy. Tai tie atsiveze...vyno biggrin.gif . Tas diedas sako - tu sakei, kad zmona vyno negeria, bet mes geriam vyna, todel ji ir nupirkpm biggrin.gif biggrin.gif
Primesk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 22:39)

O su vaiku iseini kur nors?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 21:39)

Sorry 4u.gif
O namuose, nei gabaliuko sokolado nera?

Mano namuose jo pilna.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:33)
taigi rase, kad tai buvo didelis sokoladas, kuri visa ir suvalge. Bet neradau kur butu parasius, kad iskart visa susidejo i burna. Jei butu parasius, kad dideli ir iskart susikiso i burna, butu buves priestaravmas, o as to tikrai nepastebejau.

rase visa suvalge is kart, tai per kiek sekundziu kokio dydzio gabala galima suvalgyti, jis ka koks smauglys?
Mačiau ir aš tokių vaikų nevalgių, kai vienu kartu suvalgo didelę šokolado plytelę. Kai paprašiau pavaišinti, tai nespėjau pamatyti kaip ji dingo jo skrandyje.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:41)
Sakei dirbi, nes pencijai reikia.

Tai be abejo...pencijos isdirbio tai reikia. O ne del to, kad ant stalo est butu.
Kas tau darosi?
Atsakyti