Susipažino kartą sadistas su mazochistu.
Mazochistas: nu davai, padaryk man skaudžiai, kankink mane, kankink!
Sadistas: ne, nekankinsiu
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:27)
O kuo tu guodiesi, kai tavo vyras kiekviena vakara iki isnaktu "sunkiai dirba" bariukyje ar po svetimu sijonu?
Jeigi romtai dirbtu tiek daug, tai gal galetu savo zmona islaikyti, kad siai nereiktu dirbti savo nuobodziam darbe?
Jeigi romtai dirbtu tiek daug, tai gal galetu savo zmona islaikyti, kad siai nereiktu dirbti savo nuobodziam darbe?
Tu cia is pavydo nusisneki ar kas tau pasidare? Man irgi nereikia dirbti, bet as dirbu nes noriy.
Atrodo, kad nera vyru, kurie gerai uzdirba
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 22:31)
Jau ruosiausi rasyti, kad baisiai norisi gabalelio sokolado, o cia Moontes postas
Nu po tokio tikrai lekciau i parde, jei galeciau is namu iseiti...
Nu po tokio tikrai lekciau i parde, jei galeciau is namu iseiti...
O kodel negali?
tu kur griuvai siandien ir stpriai galva susitrenkiai ar su savo gyvenimu sumaisei?
Aisku mano vyras mane islaikyti galetu ir islaike 10m, tu sakau nesijaudink, geriau savo gyvenima susitavrkyk, sau vyra bent pirma susirask
Man darbas ne del pramogu, o tau del pramogu?
nei tu darbo turi nei vyro, nes mirksti čia nuolat.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:37)
koks melas, zodis i zodi sia istroja skaiciau anksciau ziniasklaidoj
Duru dura... Dink is akiu, negadink savo smarve nuotaikos.
Sia istorija SM rasiau dar pries 10 metu.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:38)
O kodel negali?
Nepaliksiu gi mazo vaiko vieno namuose. Kas, kad jau miega, gali gi prabusti.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 22:38)
Tu cia is pavydo nusisneki ar kas tau pasidare? Man irgi nereikia dirbti, bet as dirbu nes noriy.
Sakei dirbi, nes pencijai reikia.
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:35)
va sita istorija tai as niekaip netikiu. Uzmusk - nepatikesiu, kad tokiu bobu buna. Nebent filmuota medziaga idesi. Nerealu.
As tau sakau...jeibogu nemeluoju.
As nieko nesakiau. A.. dar pries atvaziyodami klause ka as geriy, nes noretu atsivezti kokio gerimo. Vyras pasake, kad tik likerius geriy (koks ten gerimas - pora taureliy per vakara, tik tiek, kad jokio kito gerimo negeriu) ir pasake, kad vyno visai negeriy. Tai tie atsiveze...vyno . Tas diedas sako - tu sakei, kad zmona vyno negeria, bet mes geriam vyna, todel ji ir nupirkpm
Primesk
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 22:39)
O su vaiku iseini kur nors?
QUOTE(kin @ 2019 02 10, 21:39)
Sorry
O namuose, nei gabaliuko sokolado nera?
Mano namuose jo pilna.
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:33)
taigi rase, kad tai buvo didelis sokoladas, kuri visa ir suvalge. Bet neradau kur butu parasius, kad iskart visa susidejo i burna. Jei butu parasius, kad dideli ir iskart susikiso i burna, butu buves priestaravmas, o as to tikrai nepastebejau.
rase visa suvalge is kart, tai per kiek sekundziu kokio dydzio gabala galima suvalgyti, jis ka koks smauglys?
Mačiau ir aš tokių vaikų nevalgių, kai vienu kartu suvalgo didelę šokolado plytelę. Kai paprašiau pavaišinti, tai nespėjau pamatyti kaip ji dingo jo skrandyje.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:41)
Sakei dirbi, nes pencijai reikia.
Tai be abejo...pencijos isdirbio tai reikia. O ne del to, kad ant stalo est butu.
Kas tau darosi?