Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 02 10, 21:31)
Jau ruosiausi rasyti, kad baisiai norisi gabalelio sokolado, o cia Moontes postas  blink.gif
Nu po tokio tikrai lekciau i parde, jei galeciau is namu iseiti...

Čiokolato noretumete? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:31)
Valio,  eik zoles valgyti ir i mamutą virsti tada  biggrin.gif

jau siurbčioju arbatikę žolinę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 21:32)
Na bet cia irgi pagerinta motinele...

Kaimas kryžkelėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:30)
Viena karta pas mus atsibaragiojo seimynele,  kuri norejo 'draugauti',  boba tai gryna blondine is prigimties 'me,  I and myself ',  o is tikro -  nulis sveiku. Nupirkus vaikui buvau saldainiu dezę,  jis praeidamas  mums pasiule pasivaisinti. Ta pamacius pagriebe ta deze,  pasake,  kad ji juos labai megsta ir VIENA suvalge VISUS vaiko saldainius  biggrin.gif  Atspekit is triju kartu ar as ja daugiau isileidau i savo namus  biggrin.gif

va sita istorija tai as niekaip netikiu. Uzmusk - nepatikesiu, kad tokiu bobu buna. Nebent filmuota medziaga idesi. Nerealu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:33)
Čiokolato noretumete?  biggrin.gif

Moontes foto skanesne biggrin.gif
O braskes sokolade retkarciais perku - Rūtos. Skanumelis.
Atsakyti

todel, kad nesi mama ir tokiu dalyku is vis matyti nereikia, aukleti svetimu vaiku nereikia, kistis i kitu gyvenimus nereikia, jei niekas nepraso, nes pavirstat i tuos kiskius, "padedancius" briedziui uzmigti.

Is kur istrauket dideli sokolada ,jei ji is kart isidejo i burna visa tai kokio dydzio realiai jis galetu butu, max sokoladinio saldainio dydzio? biggrin.gif
as asmensiaki tokiu draugiu nenoreciau tureti mano drauges mano ir mano vaiku kasniu neskaiciuoja ir as ju neskaiciuoju o jei jum patinka tokie santykiai, aisku, jusu reikalas.

Neteisti yra sugebejimas ir dorybe. mirksiukas.gif

Klampiai mąstai, moterie. Visiškai nuo esmės nukrypai. Va iš kur čia tiek viena apie kitą "žinot", kai prikuriat pasakų iš nieko. Jeigu jau nežinai iš kur pas vaikus atsiranda šokoladai kai svečiai ateina, tai jau tu visai atitrūkus nuo gyvenimo. 

SM dorovingoji moterėle, o ką čia pati ką tik darei, ne į teisėjo vaidmenį buvai įnikusi?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 10 vasario 2019 - 21:37
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 10, 21:34)
jau siurbčioju arbatikę žolinę biggrin.gif

O, einu ciobreliu arbateles pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:27)
O kuo tu guodiesi, kai tavo vyras kiekviena vakara iki isnaktu "sunkiai dirba" bariukyje ar po svetimu sijonu? biggrin.gif
Jeigi romtai dirbtu tiek daug, tai gal galetu savo zmona islaikyti, kad siai nereiktu dirbti savo nuobodziam darbe?  mirksiukas.gif

tu kur griuvai siandien ir stpriai galva susitrenkiai ar su savo gyvenimu sumaisei? bigsmile.gif

Aisku mano vyras mane islaikyti galetu ir islaike 10m, tu sakau nesijaudink, geriau savo gyvenima susitavrkyk, sau vyra bent pirma susirask mirksiukas.gif
Man darbas ne del pramogu, o tau del pramogu? bigsmile.gif
Atsakyti
Idomucia, o cia tau, neliudek...

Paragauk, cia sokoladas su romu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:33)
Čiokolato noretumete?  biggrin.gif

noretume, bet nesivaisinsim ir neprasysim, nes paskui dar vaisintojas prades verkti, kad kazkas pasivaisino. Pasirodo, kad buna ir sitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 21:24)
Su vaikais, bendrauju be problemu. Jokiu ten usi pusi. Jei saziningai, kai yra susiburimas, suvaziuoja seimos su vaikais, greiciausiai mane galima rasti sbutent su jais... Nes negaliu ziureti, kai vaikai betiklsiai pimpineja, nuobodziauja.

Buvo situacija ir man su vaiku valganciu saldainius. Sedi sugauge prie stalo, vaikas laksto tarp musu. Mama dave saldainiu maiseli, "isaukletas" vaikas pradejo dalinti saldainius. Suauge atsisako, jis ramiai eina, toliau siulo, kol neuzsirove ant manes. Pasiule saldaini, o as paemiau... O kad pradejo rekti, verkti ir t.t. Siaip saldainiu nevalgau, nemegstu, bet si karta saldaini isvyniojau ir suvalgiau. Vaikui buvo pamoka, gaila tik kad teko mokyti man, o ne vaiko mamai. Jei mokai vaika dalintis, vaisinti ismokyk ji iki galo.

koks melas, zodis i zodi sia istroja skaiciau anksciau ziniasklaidoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:35)
va sita istorija tai as niekaip netikiu. Uzmusk - nepatikesiu, kad tokiu bobu buna. Nebent filmuota medziaga idesi. Nerealu.

O as galiu patiketi, gi ji ne Lietuvoj gyvena. O emigracijoj yra tokiu pagerintu, kad oi biggrin.gif
Su viena is "anglu" esu turejusi reikalu, tai tooookiooos personos gyvenime nebuvau sutikusi blink.gif is griazi v kniazi.
Atsakyti