Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 21:24)

Buvo situacija ir man su vaiku valganciu saldainius. Sedi sugauge prie stalo, vaikas laksto tarp musu. Mama dave saldainiu maiseli, "isaukletas" vaikas pradejo dalinti saldainius. Suauge atsisako, jis ramiai eina, toliau siulo, kol neuzsirove ant manes. Pasiule saldaini, o as paemiau... O kad pradejo rekti, verkti ir t.t. Siaip saldainiu nevalgau, nemegstu, bet si karta saldaini isvyniojau ir suvalgiau. Vaikui buvo pamoka, gaila tik kad teko mokyti man, o ne vaiko mamai. Jei mokai vaika dalintis, vaisinti ismokyk ji iki galo.

tokios situacijos man nera buve, bet taip pagalvojus... kartais juk ir is mandagumo kazkas paimama, suvalgoma ir netgi pagiriama, nors realiai net nesinorejo valgyt. O dabar visad bus dilema ar galima vaisintis, jei vaisinasi. Bet jei nesivaisinsi, tai kiti vel gali paskui apkalbet, kad pasikelus.
Atsakyti

jei tetos tokios smalsios ir ikyrios ir siaip brrr kokios bjaurios bobos, tai kam jas tada is viso i namus kviestis reikia? As nekvieciu man nepatinkanciu zmoniu. O jei kazkas kvieciasi, tai gal vistik tai normalios tetos?

ni ni ni, aš tai įsibraunu į namus su šluota, na ta savo asmenine. Tai visi iš baimės bijo prieštarauti  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:23)
nea, niekam daugiau nepasakosiu, cia toks super budas. Dar ims kitos pasinaudos, man liks maziau svetimo sokolado. Tu irgi niekam nepasakok, lai buna musu paslaptis  mirksiukas.gif

Nemegstu saldumynu. Bet gero, juodo sokolado gabalelio neatsisakysiu ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Vaisinkites, merginos, kokiu tik norite...
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:26)
<p>Sutarta, bet jeigu atrasi kokį naują metodą, tai brūkštelk asmeniškai  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif​ </p>

OK friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:13)
cia tai gera mintis  bigsmile.gif reikes ir man to imtis  bigsmile.gif pinigu kiek sutaupysiu...
kodel nusistacius ir kodel negali is salies matyt, kad valgo perdaug? Ir ar visas didelis sokoladas vaikui (net ir suaugusiam) suvalgyti is karto yra ne per daug? Ir kas per nusikaltimas paprasyt pavaisinti? Kuriam via kodelse ieskot baudziamam ar civiliniam?

todel, kad nesi mama ir tokiu dalyku is vis matyti nereikia, aukleti svetimu vaiku nereikia, kistis i kitu gyvenimus nereikia, jei niekas nepraso, nes pavirstat i tuos kiskius, "padedancius" briedziui uzmigti.

Is kur istrauket dideli sokolada ,jei ji is kart isidejo i burna visa tai kokio dydzio realiai jis galetu butu, max sokoladinio saldainio dydzio? biggrin.gif
as asmensiaki tokiu draugiu nenoreciau tureti mano drauges mano ir mano vaiku kasniu neskaiciuoja ir as ju neskaiciuoju o jei jum patinka tokie santykiai, aisku, jusu reikalas.

Neteisti yra sugebejimas ir dorybe. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:20)
Tik jau nesakyk,  kad jumoro jausmas siandien pas tave šiknoj ir temą skaitai rimtu veidu?

tai kad nejuokingai čia pas jus, tą patį per tą vieną biggrin.gif grynos cambalos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 21:24)
Su vaikais, bendrauju be problemu. Jokiu ten usi pusi. Jei saziningai, kai yra susiburimas, suvaziuoja seimos su vaikais, greiciausiai mane galima rasti sbutent su jais... Nes negaliu ziureti, kai vaikai betiklsiai pimpineja, nuobodziauja.

Buvo situacija ir man su vaiku valganciu saldainius. Sedi sugauge prie stalo, vaikas laksto tarp musu. Mama dave saldainiu maiseli, "isaukletas" vaikas pradejo dalinti saldainius. Suauge atsisako, jis ramiai eina, toliau siulo, kol neuzsirove ant manes. Pasiule saldaini, o as paemiau... O kad pradejo rekti, verkti ir t.t. Siaip saldainiu nevalgau, nemegstu, bet si karta saldaini isvyniojau ir suvalgiau. Vaikui buvo pamoka, gaila tik kad teko mokyti man, o ne vaiko mamai. Jei mokai vaika dalintis, vaisinti ismokyk ji iki galo.

Viena karta pas mus atsibaragiojo seimynele, kuri norejo 'draugauti', boba tai gryna blondine is prigimties 'me, I and myself ', o is tikro - nulis sveiku. Nupirkus vaikui buvau saldainiu dezę, jis praeidamas mums pasiule pasivaisinti. Ta pamacius pagriebe ta deze, pasake, kad ji juos labai megsta ir VIENA suvalge VISUS vaiko saldainius biggrin.gif Atspekit is triju kartu ar as ja daugiau isileidau i savo namus biggrin.gif
Atsakyti
Jau ruosiausi rasyti, kad baisiai norisi gabalelio sokolado, o cia Moontes postas blink.gif
Nu po tokio tikrai lekciau i parde, jei galeciau is namu iseiti...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 10, 21:30)
tai kad nejuokingai čia pas jus, tą patį per tą vieną biggrin.gif grynos cambalos biggrin.gif

Valio, eik zoles valgyti ir i mamutą virsti tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:30)
Viena karta pas mus atsibaragiojo seimynele,  kuri norejo 'draugauti',  boba tai gryna blondine is prigimties 'me,  I and myself ',  o is tikro -  nulis sveiku. Nupirkus vaikui buvau saldainiu dezę,  jis praeidamas  mums pasiule pasivaisinti. Ta pamacius pagriebe ta deze,  pasake,  kad ji juos labai megsta ir VIENA suvalge VISUS vaiko saldainius  biggrin.gif  Atspekit is triju kartu ar as ja daugiau isileidau i savo namus  biggrin.gif

Na bet cia irgi pagerinta motinele...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 10, 21:29)
Nemegstu saldumynu. Bet gero, juodo sokolado gabalelio neatsisakysiu  ax.gif

Vaisinkites, merginos, kokiu tik norite...

kad to juodo nelabai ir matau, suvalgei, gyvate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:30)

Is kur istrauket dideli sokolada ,jei ji is kart isidejo i burna visa tai kokio dydzio realiai jis galetu butu, max sokoladinio saldainio dydzio? biggrin.gif

taigi rase, kad tai buvo didelis sokoladas, kuri visa ir suvalge. Bet neradau kur butu parasius, kad iskart visa susidejo i burna. Jei butu parasius, kad dideli ir iskart susikiso i burna, butu buves priestaravmas, o as to tikrai nepastebejau.
Atsakyti