Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 10, 21:18)
nu mergos, pažiūrėkit jūs į save šiandien, visos jūs cambalos  biggrin.gif

Tik jau nesakyk, kad jumoro jausmas siandien pas tave šiknoj ir temą skaitai rimtu veidu?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:19)
na tada as irgi drauges vaika isvadinau storuliu. Nes parasiau, kad storas.  ir ka? nei kas zino kas jis toks, nei kur gyvena, nei jo foto idejau. O jei kalbeti forume neminint kitu zmoniu (kad neapkalbet), tai forumas aplamai mirtu.

Tada tu jokia ne drauge. Seip prisiplakus ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 vasario 2019 - 21:21

cia tai gera mintis bigsmile.gifreikes ir man to imtis bigsmile.gifpinigu kiek sutaupysiu...

Na matai, gerai kai patirtimi pasidalinu. Ir pasekėjų atrasiu, pasidalinsi patirtimi. Gal tau geriau pavyks ir gausi to šokolado daugiau nei aš, mane dar pamokysi   :hmm:  :lol:  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:18)
Ką? Cia kazkas nesutinka,  kad vyras privalo uzdirbti,  kad islaikytu savo šeimą?

Geri einu miegoti. Mano emancipuota verge rytoj anksti vaziuoja i laza irodinet savo lygiateisiskumo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:16)
  Tai ir nesuprantu tokiu ikyriu ir smalsiu tetu, kurios dar draugem vadinasi, nu apsaugok dieve nuo tokiu draugiu.

jei tetos tokios smalsios ir ikyrios ir siaip brrr kokios bjaurios bobos, tai kam jas tada is viso i namus kviestis reikia? As nekvieciu man nepatinkanciu zmoniu. O jei kazkas kvieciasi, tai gal vistik tai normalios tetos?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:06)
Teisingai pastebėjote. Sėdžiu va alkana be pinigų. Tai nueinu pas drauges, kurios vaikų turi ir atiminėju iš jų vaikų maistą, o ypač man patinka šokoladas.  lotuliukas.gif Tiesiog negera teta esu. </p>

nori issivartyti, bet neiseis, slykstu man sitaip galvoti apie "draugiu" , per sotras, daug valgo ir dar tikrini ar tau duos, o dabar vartaisi pasidare drauges vaikas, pasidare siaip graziai pabendravai, koks gali butu grazus bendravimas su tokiom mintim?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 21:21)
Geri einu miegoti. Mano emancipuota verge rytoj anksti vaziuoja i laza irodinet savo lygiateisiskumo

biggrin.gif tai jei jinai eina miegoti, tai butinai ir tu turi eiti, kaip suniukas, paskui?
Jabyyyyytute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:20)
Na matai, gerai kai patirtimi pasidalinu. Ir pasekėjų atrasiu, pasidalinsi patirtimi. Gal tau geriau pavyks ir gausi to šokolado daugiau nei aš, mane dar pamokysi   hmm.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif </p><p></p><p></p>

nea, niekam daugiau nepasakosiu, cia toks super budas. Dar ims kitos pasinaudos, man liks maziau svetimo sokolado. Tu irgi niekam nepasakok, lai buna musu paslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
Su vaikais, bendrauju be problemu. Jokiu ten usi pusi. Jei saziningai, kai yra susiburimas, suvaziuoja seimos su vaikais, greiciausiai mane galima rasti sbutent su jais... Nes negaliu ziureti, kai vaikai betiklsiai pimpineja, nuobodziauja.

Buvo situacija ir man su vaiku valganciu saldainius. Sedi sugauge prie stalo, vaikas laksto tarp musu. Mama dave saldainiu maiseli, "isaukletas" vaikas pradejo dalinti saldainius. Suauge atsisako, jis ramiai eina, toliau siulo, kol neuzsirove ant manes. Pasiule saldaini, o as paemiau... O kad pradejo rekti, verkti ir t.t. Siaip saldainiu nevalgau, nemegstu, bet si karta saldaini isvyniojau ir suvalgiau. Vaikui buvo pamoka, gaila tik kad teko mokyti man, o ne vaiko mamai. Jei mokai vaika dalintis, vaisinti ismokyk ji iki galo.
Atsakyti

Nuolat,

Nuo ko prasidejo, tai cia niekam neidomu. Svarbiausia, kad drauges vaika ant puses Lietuvos isvadinai storuliu ir gnyda.

O tai ką, jeigu visos čia SM šventuolės susirinktų, tai nebūtų apie ką diskutuoti. Reikia gi ir ant svieto tų gnydų :angel_not: , o ypač SM. Neturėsit ką veikti. Ypač Lutukei aktualu turėtų būti. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:20)

Tada tu jokia ne drauge. Seip prisiplakus ir tiek.

aha, prisiplakus, prisiplakele as, nauda man begaline materialine is tos draugystes, kaip kitaip bigsmile.gif
O siaip, nevaidink cia teisinguoles, tipo pati nieko visai nieko nesi rasius forume nei apie gimines, nei apie pazistamus, a ne biggrin.gif
Atsakyti

nea, niekam daugiau nepasakosiu, cia toks super budas. Dar ims kitos pasinaudos, man liks maziau svetimo sokolado. Tu irgi niekam nepasakok, lai buna musu paslaptis mirksiukas.gif

Sutarta, bet jeigu atrasi kokį naują metodą, tai brūkštelk asmeniškai  :mirksiukas:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 22:12)
vis guodiesi? lotuliukas.gif

O kuo tu guodiesi, kai tavo vyras kiekviena vakara iki isnaktu "sunkiai dirba" bariukyje ar po svetimu sijonu? biggrin.gif
Jeigi romtai dirbtu tiek daug, tai gal galetu savo zmona islaikyti, kad siai nereiktu dirbti savo nuobodziam darbe? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 vasario 2019 - 21:28