Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai jei vaikas pasirinko tau neduoti to šokolado, tai kodel toks nepasitenkinimas, kad net forumuose apie jį rasai? Uzgavo poniutės savimeilę, kad kaip cia ja vsia takaja raztakaja, o kazkoks vaikas nepadare, kaip AŠ norejau?

Tetule geroji, koks tavo reikalas? Moki skaityti? Tai perskaityk nuo ko viskas prasidėjo ir prie ko čia davimas ar nedavimas? Apie suvalgyto šokolado kiekį buvo kalba. 

Neišdegs po tą mano sielą vaikščioti.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 21:09)
Uzsigavai, nes tavo vyras tau tik pinigus gali pasiulyt?

Baik tu prie jos amziais kabinetis. Kaip mazas vaikas. rolleyes.gif
Atsakyti

Kad jus cia daugiausia apie pinigus.
Vyro pareiga seimai uzdirbti - tai nediskutuotina.
O jei kitos nuomones, taii va kitoje temoje bedarbis iesko mergos.
Paprastai tokiems tinka ir vyresne, kartu ir lovoje ir mamos pareigas atlieka. Reikes islaikyti, bet lovoje bus gal erzilas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 10 vasario 2019 - 21:12

vis guodiesi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:06)
Sėdžiu va alkana be pinigų. Tai nueinu pas drauges, kurios vaikų turi ir atiminėju iš jų vaikų maistą, o ypač man patinka šokoladas.  lotuliukas.gif Tiesiog negera teta esu. </p>

cia tai gera mintis bigsmile.gif reikes ir man to imtis bigsmile.gif pinigu kiek sutaupysiu...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:09)
ka gali isaukleti tetule, kuri is kart nusistaciusi pries vaika, mano jis per storas, nes per daug valgo, nebudama gydytoja, nepadariusi jokiu tyrimu? gal tos tetos lai save pacios lai issiaukleja?  mirksiukas.gif
Aukleti reikia paciam save ir savo geru pvz rodyti kaip elgtis, o ne prasineti is vaiku saldainiu, reikia vaikam duoti saldainiu. O auklejima gal palikim tevam?

kodel nusistacius ir kodel negali is salies matyt, kad valgo perdaug? Ir ar visas didelis sokoladas vaikui (net ir suaugusiam) suvalgyti is karto yra ne per daug? Ir kas per nusikaltimas paprasyt pavaisinti? Kuriam via kodelse ieskot baudziamam ar civiliniam?
Atsakyti
Nuolat,

Nuo ko prasidejo, tai cia niekam neidomu. Svarbiausia, kad drauges vaika ant puses Lietuvos isvadinai storuliu ir gnyda.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:54)
Jeigu dede.matomas daugiausia karta i metus, tai jis vis tiek artimesnis vaikui negu ten kokia mamos drauge, kuri ateina koki porakart i menesi, kuria vaikas mato ir pazista?

dabar romanus kursim is nulat papasakotos istorijos? Tu nezinai kaip tavo artimos drauges vaikus aukleja, testuoji? As ne,O draugiu vaikai buna patys eina atnesa kazka parodo savo darbelius, papasakoja kazka apie save, o vaisiu as jiems atnesu, ir neziuriu kokie tie vaikai ar drauges figuru ir kas, kiek, ko suvalgo. Tai ir nesuprantu tokiu ikyriu ir smalsiu tetu, kurios dar draugem vadinasi, nu apsaugok dieve nuo tokiu draugiu.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 20:55)
O džyyyzis...as ir is vaikystes atsimenu kelias ilganoses tetules-  kaimo pletlinykes

Atrodo vaikai nejaucia, kai suauge juos testuoja.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 21:12)

1. Vyro pareiga seimai uzdirbti - tai nediskutuotina.
2. O jei kitos nuomones, taii va kitoje temoje bedarbis iesko mergos.

1. cia tik tu taip nusprendei.
2. bedarbis pirma turetu galvoti kaip darba susirast ir is ko paciam isgyvent, o ne gyvent is pasalpu ar sedet kitiems ant sprando. O tik paskui turetu ziuret savo kitu poreikiu. Tas pats ir apie moteris. Neturi darbo - neieskai antros puses kuo skubiau, o pirma darbo. Bent taip turi buti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 21:00)
Bet vyra tevai neparuose gyvenimui. Jis turejo auksines zuveles paprasyti ta sena boba itraukti i juros dugna, o jam atsiusti keleta jaunu nekaltu myliniu graziuoliu

nu bet nesakyk,kad moteriai nepasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
nu mergos, pažiūrėkit jūs į save šiandien, visos jūs cambalos biggrin.gif
Atsakyti
Ką? Cia kazkas nesutinka, kad vyras privalo uzdirbti, kad islaikytu savo šeimą?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:14)
Nuolat,

Nuo ko prasidejo,  tai cia niekam neidomu. Svarbiausia,  kad drauges vaika ant puses Lietuvos isvadinai storuliu ir gnyda.

na tada as irgi drauges vaika isvadinau storuliu. Nes parasiau, kad storas. ir ka? nei kas zino kas jis toks, nei kur gyvena, nei jo foto idejau. O jei kalbeti forume neminint kitu zmoniu (kad neapkalbet), tai forumas aplamai mirtu.
Atsakyti