QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:59)
Nuolat, 10 Vas 2019 - 20:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Nuolat, 10 Vas 2019 - 20:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
taip pat maloniai ir su vaiku bendravai? kada as apei koki nari cia esu kazkokais nesmaones pasakojusi?
nu taip vaiku neapgausi , del to sokolado ir negavai
Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės.
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72349491" data-time="1549824272"><div><p>

taip pat maloniai ir su vaiku bendravai? kada as apei koki nari cia esu kazkokais nesmaones pasakojusi?
nu taip vaiku neapgausi , del to sokolado ir negavai

</p></div></blockquote><p></p><p>Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės. </p><p></p>
Tai jei vaikas pasirinko tau neduoti to šokolado, tai kodel toks nepasitenkinimas, kad net forumuose apie jį rasai? Uzgavo poniutės savimeilę, kad kaip cia ja vsia takaja raztakaja, o kazkoks vaikas nepadare, kaip AŠ norejau?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:01)
Terroriste, 10 Vas 2019 - 21:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Terroriste, 10 Vas 2019 - 21:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Ka?! Ne! Ne! Ne! Tik ne tai!!! Jau geriau tada su diedu, a bile kokiu bet su diedu! Vaje, tragedija be diedo, gi galas bus!

Ka?! Ne! Ne! Ne! Tik ne tai!!! Jau geriau tada su diedu, a bile kokiu bet su diedu! Vaje, tragedija be diedo, gi galas bus!
O teisingiausiai butu pasakyti, kad moteris be vyro - jos putei ašarų pakalnė