Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:59)

Nuolat, 10 Vas 2019 - 20:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės. </p><p></p>

Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės. </p><p></p>

taip tikrai sutinku vaikai atsirenka zmmones ir KA PAVAISINTI SAVO SKANESTAIS, tik su gerais dalinasi lotuliukas.gif
tau koks pataloginis teisuoles kompleksas, kad net drauges tikrini ar jos teisingai vaikus augina? lotuliukas.gif gal del to ir draugiu nebeturi? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 20:56)

-burbanti-, 10 Vas 2019 - 20:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

-burbanti-, 10 Vas 2019 - 20:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gerai  biggrin.gif  kitaip tada sakom...
Moteris be vyro,  kaip kareivis be šautuvo  biggrin.gif

Gerai  biggrin.gif  kitaip tada sakom...
Moteris be vyro,  kaip kareivis be šautuvo  biggrin.gif

Ka?! Ne! Ne! Ne! Tik ne tai!!! Jau geriau tada su diedu, a bile kokiu bet su diedu! Vaje, tragedija be diedo, gi galas bus! fear.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:52)

Terroriste, 10 Vas 2019 - 21:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Terroriste, 10 Vas 2019 - 21:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

istorija papasakota tikrai normaliai. O kartais mamu drauges buna tikrai artimesnes uz visokius dedes. Liudna tiesa, bet tiesa. As pvz. daug artimesne drauges vaikams nei ju seneliai is tevo puses ar dedes ir tetos irgi is tevo puses. Tai as daznai atvaziuoju, as netgi priziurejau tuos vaikus, pas mane jie praleide ne viena savaitgali ir t.t. ko nera is vaiku tecio gimines puses. Taip, kad svetima "teta" gali but daug artimesne uz kraujo dede ar kita giminaiti.

istorija papasakota tikrai normaliai. O kartais mamu drauges buna tikrai artimesnes uz visokius dedes. Liudna tiesa, bet tiesa. As pvz. daug artimesne drauges vaikams nei ju seneliai is tevo puses ar dedes ir tetos irgi is tevo puses. Tai as daznai atvaziuoju, as netgi priziurejau tuos vaikus, pas mane jie praleide ne viena savaitgali ir t.t. ko nera is vaiku tecio gimines puses. Taip, kad svetima "teta" gali but daug artimesne uz kraujo dede ar kita giminaiti.

Kodel liudna? Visai ne. Tevu, vaiku nepasirinksi ir didele dali gyvenimo turi buti su jais, bet su tolimesniais giminem gali nebendrauti, jeigu nera sasaju, prie ko cia tas kraujo rysys.
Mano mama turi drauge dar nuo studiju (ar dar ankstesniu) laiku, tai jos bendravo kaip seses, nuolat budavo sveciuose ar mes eidavom, tai po siol man ta moteris artima, daug labiau bei ten kokia n-tos eiles teta, kuria matau tik per giminiu laidotuves.
Mano dukra irgi su mano draugem bendrauja, ateina i svecius, bunam kartu, bendraujam, tai nenustebciau visai, jeigu paprasytu pavaisint.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:59)

taip pat maloniai ir su vaiku bendravai? kada as apei koki nari cia esu kazkokais nesmaones pasakojusi? nu taip vaiku neapgausi , del to sokolado ir negavai

Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės. 

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72349491" data-time="1549824272"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukataip pat maloniai ir su vaiku bendravai? kada as apei koki nari cia esu kazkokais nesmaones pasakojusi?
nu taip vaiku neapgausi , del to sokolado ir negavai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės. </p><p></p>

Tai jei vaikas pasirinko tau neduoti to šokolado, tai kodel toks nepasitenkinimas, kad net forumuose apie jį rasai? Uzgavo poniutės savimeilę, kad kaip cia ja vsia takaja raztakaja, o kazkoks vaikas nepadare, kaip AŠ norejau?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:01)

Terroriste, 10 Vas 2019 - 21:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Terroriste, 10 Vas 2019 - 21:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ka?! Ne! Ne! Ne! Tik ne tai!!! Jau geriau tada su diedu, a bile kokiu bet su diedu! Vaje, tragedija be diedo, gi galas bus!  fear.gif  lotuliukas.gif

Ka?! Ne! Ne! Ne! Tik ne tai!!! Jau geriau tada su diedu, a bile kokiu bet su diedu! Vaje, tragedija be diedo, gi galas bus!  fear.gif  lotuliukas.gif

O teisingiausiai butu pasakyti, kad moteris be vyro - jos putei ašarų pakalnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:52)

Terroriste, 10 Vas 2019 - 20:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Terroriste, 10 Vas 2019 - 20:52, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

aha normali tokia drauge, noretumt tokios, kuri i jusu vaika ziuretu kaip i storuli edanti per daug ir dar tikrintu ar jis su ja dalinsis sokoladu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:57)

IDOMUCIA, 10 Vas 2019 - 20:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

IDOMUCIA, 10 Vas 2019 - 20:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Moterim buti dar reikia putes ir dokumentu.
Tikrai nereikia tamstos aprobacijos, jau patikek.

Ir pasikartosiu, cia nera joks garbingas reikalas buti moterimi, is karto tampi antros rusies.

Moterim buti dar reikia putes ir dokumentu.
Tikrai nereikia tamstos aprobacijos, jau patikek.

Ir pasikartosiu, cia nera joks garbingas reikalas buti moterimi, is karto tampi antros rusies.

o tu pats supranti, kad savo valia daraisi zemensis net uz ta antra rusi? Nes nesi net moteris ir nebusi. Smegenu tau truksta. Ne tik moterisku, aplamai kokiu nors. Gal dar ne per velu "vyru" but? Dar pagalvok, kol "paukstuka" dar turi. Jei turi dar. Nes paskui tai jau visai niekam nieko pasiulyt negalesi. Kaip ir dabar. Gal dar ne velu.
Atsakyti

lutuke123, 10 Vas 2019 - 18:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lutuke123, 10 Vas 2019 - 18:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mano sveciai adekvatus zmones ir is vaiku maisto neprasineja biggrin.gif
Tai kas vaikui yra mamos pazystama, kuri retkarciais ateina? jei vaikas mazas, jam tai ir yra svetimas zmogus.

Teisingai pastebėjote. Sėdžiu va alkana be pinigų. Tai nueinu pas drauges, kurios vaikų turi ir atiminėju iš jų vaikų maistą, o ypač man patinka šokoladas.  :lol: Tiesiog negera teta esu. 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:55)

mylimuke!, 10 Vas 2019 - 20:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

mylimuke!, 10 Vas 2019 - 20:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Tu panasu irgi neradai, nes tenka dirbti paciai 4u.gif

Tu panasu irgi neradai, nes tenka dirbti paciai 4u.gif

radau , nesijaudink mirksiukas.gif ir tokiu nesamoniu nerasineju apie vyrus negalincius daugiau ka pasiulyti.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 21:06)

Nuolat, 10 Vas 2019 - 21:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Nuolat, 10 Vas 2019 - 21:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Mano sveciai adekvatus zmones ir is vaiku maisto neprasineja Tai kas vaikui yra mamos pazystama, kuri retkarciais ateina? jei vaikas mazas, jam tai ir yra svetimas zmogus.

Teisingai pastebėjote. Sėdžiu va alkana be pinigų. Tai nueinu pas drauges, kurios vaikų turi ir atiminėju iš jų vaikų maistą, o ypač man patinka šokoladas.   Tiesiog negera teta esu. 

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72349522" data-time="1549825160"><div><p>Mano sveciai adekvatus zmones ir is vaiku maisto neprasineja vartotojo įkelta nuotrauka
Tai kas vaikui yra mamos pazystama, kuri retkarciais ateina? jei vaikas mazas, jam tai ir yra svetimas zmogus.</p></div></blockquote><p>Teisingai pastebėjote. Sėdžiu va alkana be pinigų. Tai nueinu pas drauges, kurios vaikų turi ir atiminėju iš jų vaikų maistą, o ypač man patinka šokoladas.  lotuliukas.gif Tiesiog negera teta esu. </p>

Bet gi tu ir rasei, kad va storas drauges vaikas su tavimi sokoladu nepasidalino, parazyt takoj...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 22:06)

lutuke123, 10 Vas 2019 - 22:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lutuke123, 10 Vas 2019 - 22:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

radau , nesijaudink  mirksiukas.gif ir tokiu nesamoniu nerasineju apie vyrus negalincius daugiau ka pasiulyti.

radau , nesijaudink  mirksiukas.gif ir tokiu nesamoniu nerasineju apie vyrus negalincius daugiau ka pasiulyti.

Uzsigavai, nes tavo vyras tau tik pinigus gali pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:56)

Terroriste, 10 Vas 2019 - 20:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Terroriste, 10 Vas 2019 - 20:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kaip minejau, dede manes tikrai ne karta prases pavaisinti. Visai neziuriu i tai kaip i kazkoki tikrinima. Daugiau kaip i auklejima. Nes realiai vaikus juk aukleja ne tik tevai, o ir palinka, tuo paciu ir kiti zmones. Kad ir pasisveikinti moko ne vien tevai, bet ir kiti suauge, kurie su vaikais sveikinasi. Ar svetimas zmogus aciu vaikui pasakydamas irgi kazkiek duoda vaikui minciu, kad taip reikia elgtis.

kaip minejau, dede manes tikrai ne karta prases pavaisinti. Visai neziuriu i tai kaip i kazkoki tikrinima. Daugiau kaip i auklejima. Nes realiai vaikus juk aukleja ne tik tevai, o ir palinka, tuo paciu ir kiti zmones. Kad ir pasisveikinti moko ne vien tevai, bet ir kiti suauge, kurie su vaikais sveikinasi. Ar svetimas zmogus aciu vaikui pasakydamas irgi kazkiek duoda vaikui minciu, kad taip reikia elgtis.

ka gali isaukleti tetule, kuri is kart nusistaciusi pries vaika, mano jis per storas, nes per daug valgo, nebudama gydytoja, nepadariusi jokiu tyrimu? gal tos tetos lai save pacios lai issiaukleja? mirksiukas.gif
Aukleti reikia paciam save ir savo geru pvz rodyti kaip elgtis, o ne prasineti is vaiku saldainiu, reikia vaikam duoti saldainiu. O auklejima gal palikim tevam?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 21:04)

-burbanti-, 10 Vas 2019 - 21:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

-burbanti-, 10 Vas 2019 - 21:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O teisingiausiai butu pasakyti,  kad moteris be vyro -  jos putei ašarų pakalnė  biggrin.gif

O teisingiausiai butu pasakyti,  kad moteris be vyro -  jos putei ašarų pakalnė  biggrin.gif

ai, tai cia nieko tokio, dzin tada bigsmile.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:04)

lutuke123, 10 Vas 2019 - 21:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lutuke123, 10 Vas 2019 - 21:04, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

aha normali tokia drauge, noretumt tokios, kuri i jusu vaika ziuretu kaip i storuli edanti per daug ir dar tikrintu ar jis su ja dalinsis sokoladu. blink.gif

o as ziuriu i drauges vaikus kaip i storulius. Nes tikrai didelis virsvoris. Jau net gydytojas liepe jauniausiam vaikui mesti svori. Bet nieko apie ju virsvori nesakau nei draugei, nei tiems vaikams (patys zino) ir neprasau dalintis sokoladais. Gal nesugalvojau kazkaip? Bet, kad ir tokios situacijos prie manes nera buve, gal ir paprasyciau hmm.gif bet zinau, kad tikrai pavaisintu.
Atsakyti