Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:33)
Kai neturi ka pasiulyti, tada belieka moters lukescius uzkamsyti banknotais.

Kai nesusiranti normaliai uzdirbancio vyro, tuo ir belieka guostis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:48)
tai, kad istorijoje neminimas nei sedejimias, nei pasakymas ne , jau cia prisipieset smile.gif
dede nera mamos drauge smile.gif tai jau seimos narys, gimine, ne esme paparsymas is vaiko, esme butent kaip ir kokiam fone (apie sotrulius vaikus ) buvo papasakota si istorija

Jeigu dede.matomas daugiausia karta i metus, tai jis vis tiek artimesnis vaikui negu ten kokia mamos drauge, kuri ateina koki porakart i menesi, kuria vaikas mato ir pazista?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 20:52)

mane is vaiksytes erzina ikyrios ir smalsios tetules , save lai pasitikrina lotuliukas.gif

O džyyyzis...as ir is vaikystes atsimenu kelias ilganoses tetules- kaimo pletlinykes
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:53)
Kai nesusiranti normaliai uzdirbancio vyro, tuo ir belieka guostis  biggrin.gif

Tu panasu irgi neradai, nes tenka dirbti paciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 20:52)
o tave jei kas tikrintu ir gi patiktu?  biggrin.gif
mane is vaiksytes erzina ikyrios ir smalsios tetules , save lai pasitikrina lotuliukas.gif pire svao vaiku tokiu neprileisdavau  biggrin.gif

kaip minejau, dede manes tikrai ne karta prases pavaisinti. Visai neziuriu i tai kaip i kazkoki tikrinima. Daugiau kaip i auklejima. Nes realiai vaikus juk aukleja ne tik tevai, o ir palinka, tuo paciu ir kiti zmones. Kad ir pasisveikinti moko ne vien tevai, bet ir kiti suauge, kurie su vaikais sveikinasi. Ar svetimas zmogus aciu vaikui pasakydamas irgi kazkiek duoda vaikui minciu, kad taip reikia elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:53)
Idomucia papus turi, bet moterim nuo to vistiek netapo ir netaps. Jau gal tada geriau but merga be papu  biggrin.gif

Gerai biggrin.gif kitaip tada sakom...
Moteris be vyro, kaip kareivis be šautuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:33)
Tai nesamone. pas moteris nera konkreciu lukesciu, jos tokiu sudetingu ategoriju neikanda. Pas jas yra emocijos.

Placiau skaitykite pasaka apie boba prie suskilusios geldos ir auksine zuvele.

Tu pats nesamone, jei taip isivaizduoji, oas vyrus paprasti lukesciai gerai pavalgyti ir gerai pasimyleti, o pas moteris ju daug ir sudetingensiu, itk jei tu nesupranti, tai nereiskia, kad ju nera biggrin.gif

nu ir ka? apturejo mociute idomius nuotykius, o kas jei grese liko prie tos pacios geldos, be to butu tik prie geldos ir sedejusi.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:53)
Idomucia papus turi, bet moterim nuo to vistiek netapo ir netaps. Jau gal tada geriau but merga be papu  biggrin.gif

Moterim buti dar reikia putes ir dokumentu.
Tikrai nereikia tamstos aprobacijos, jau patikek.

Ir pasikartosiu, cia nera joks garbingas reikalas buti moterimi, is karto tampi antros rusies.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:37)
Tu kai neturi draugu, nes SM gyveni kasdien, tai tau atrodo nesuvokiama, kad zmones su zmonemis bendrauja, tevai su tevais, vaikai su vaikais, tevai su kitu vaikais, seimomis ir t. T. Ar tu vaikus uzdarai i kita kambari, kai suauge sveciai ateina?
Ir proe ko cia kazkokie svetimi, is gatves? Kalbam apie pazistamus, su kuriais n bendraujama.

kazkaip ir tave cia matau nuolat, kiek tik uzeinu lotuliukas.gif
tu nesirupink jau sakiau ne karta, nei del mano gyvenimo , nei del mano vaikais. mirksiukas.gif

Mano sveciai adekvatus zmones ir is vaiku maisto neprasineja biggrin.gif
Tai kas vaikui yra mamos pazystama, kuri retkarciais ateina? jei vaikas mazas, jam tai ir yra svetimas zmogus.
Atsakyti

biggrin.giftaip pat maloniai ir su vaiku bendravai? kada as apei koki nari cia esu kazkokais nesmaones pasakojusi?
nu taip vaiku neapgausi , del to sokolado ir negavai lotuliukas.gif

Tau tokių dalykų nesuprasti. Vaikai patys pasirenka su kuo bendrauti, ką kuo vaišinti ir prie ko prieiti. Bet kai tu be SM daugiau nieko nematai, tai atitrūkusi, tamstele, esi nuo realybės. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 20:56)

nu ir ka? apturejo mociute idomius nuotykius, o kas jei grese liko prie tos pacios geldos, be to butu tik prie geldos ir sedejusi.

Bet vyra tevai neparuose gyvenimui. Jis turejo auksines zuveles paprasyti ta sena boba itraukti i juros dugna, o jam atsiusti keleta jaunu nekaltu myliniu graziuoliu
Atsakyti

Jeigu dede.matomas daugiausia karta i metus, tai jis vis tiek artimesnis vaikui negu ten kokia mamos drauge, kuri ateina koki porakart i menesi, kuria vaikas mato ir pazista?

Jau panašu, kad bus sukurta visa istorija. Darosi net įdomu.  :D​ 

Atsakyti