Man smalsu pasidarė: kaip gi žmonės dažniausiai šiais laikais susipažįsta? Kaip vyrai randa moteris, o moterys vyrus? Ir kalbu apie kiek vyresnę auditoriją, nei 20 metų jaunuoliai.
Kažin, ar būna atvejų, kai poromis tampa "suvestieji" kaip tik tam tikslui?
Yra, zinau ne viena.
Yra, zinau ne viena.
Senesnių laikų istorijos, ar šių dienų?
Siu dienu, vyresniu zmoniu.
Prisiminkim kad ir mūsų mieląjį Forest'ą Gump'ą, kuris visada buvo teisus: "Life is like a box of chocolates -- you never know what you're gonna get". Nieko čia iš anksto nesuplanuosi, žodžiu. Tai va... ;)
Nu jau? Gal tai ir yra tas likimas? Tiesiog taip buvo nulemta.
Beje, mano tėvai taip suvesti. Pagalvojo, kad jam patik mano mama, o mamai patiks jisai. Taip ir buvo.
O as pazistu, kai suvede draugai, nelabai tikedami, kad vienas kitam patiks, o patiko iskart abu, ir iki siol laimingi.
Gal tai ir yra tas likimas? Tiesiog taip buvo nulemta.
O taip. Aš tikiu likimu. Kaip ir tuo, kad niekas nevyksta atsitiktinai ir kad kiekvienas žmogus mano kelyje atsiranda ne šiaip sau
</p></div></blockquote><p>O taip. Aš tikiu likimu. Kaip ir tuo, kad niekas nevyksta atsitiktinai ir kad kiekvienas žmogus mano kelyje atsiranda ne šiaip sau </p>
Taip, islosti loterijoje yra likimas, bet pareiga reguliariai pirktis bilietus islieka.
Reikia bendrauti tada ir likimas gali nusisypsoti, o jei sedeti namuose tai sunkiai kas jas isplauz
Reikia bendrauti tada ir likimas gali nusisypsoti, o jei sedeti namuose tai sunkiai kas jas isplauz
Tai likimas ir veda vienus bendravimui, į žmones, o kitus uždaro
Taip, islosti loterijoje yra likimas, bet pareiga reguliariai pirktis bilietus islieka.
Jei jau likimas, tai visai nebūtinas reguliarus pirkimas. Greičiau likimas būtų tada, kai niekad neperkant bilietų kartą imtum ir nusipirktum, šiaip, dėl įdomumo, ir bilietas būtų laimingas.
Faktas - be bendravimo niekaip.
Reikia bendrauti tada ir likimas gali nusisypsoti, o jei sedeti namuose tai sunkiai kas jas isplauz</p></div></blockquote><p>Jei jau likimas, tai visai nebūtinas reguliarus pirkimas. Greičiau likimas būtų tada, kai niekad neperkant bilietų kartą imtum ir nusipirktum, šiaip, dėl įdomumo, ir bilietas būtų laimingas.</p><p>Faktas - be bendravimo niekaip.</p>
Man buvo kitaip. Paziuredavau anketas ivairiose pazinciu svetainese, bet kad is simtu moteru nieko gera nebudavo. Na parasydavau vienai, kitai ir siaip pabendraudavau emailais. Ir viena diena sutikau dabartine zmona. Po keliu email pasikeitimu, supratau, kad radau lobi.
Ir dabar taip galvoju. Bet tai kazkaip nuliudino, nes supratau, kad lobiu ieskojime sekmes vis del to priklauso nuo likimo. Neieskodamas - nerasi, bet ir ieskojimas nieko negarantuoja