Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:33)
Kai neturi ka pasiulyti, tada belieka moters lukescius uzkamsyti banknotais.

kad Idomucia nieko daugiau ir negali pasiulyt apart pinigu. O kaip sakoma, zmones pagal save sprendzia, tai ir jam taip.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 20:40)
Is kur tu zinai tas vaikas sedejo ar gulejo  biggrin.gif  biggrin.gif  Zvaigzdes tau parode ka Nuolat tam vaikui pasakė?  biggrin.gif  biggrin.gif
Mergos,  jus visai ku-ku  biggrin.gif

tai jau prie kiekvieno zodzio kabinesiesi? Paciai visai jau kuku ar tiesiog nera prie ko daugiau prisikabint?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:30)
Ar tu tikrai kvaila moteris ar tu tik tokia apsimeti esanti? Apie kokį atėmimą tu čia kliedi, moterie. Neesi mačiusi malonaus pokalbio su vaiku, nevisiškai svetimu vaiku,  kai pats vaikas su tavim ateina pats bendrauti kai atvažiuoji į svečius. Vaikų neapgausi, jie supranta kurie suaugę žmonės yra geri, kurie ne ir nereikia su jais ploninti liežuvio ir gražbyliauti. Tiesiog tau tai neina nesuvokti, nes pas tave viskas dirbtina ir netikra. Dar pradėk kliedėti, kad žmones užpuolinėju, maistą atiminėju. Nesistebėčiau, jeigu už kelių postų pradėtum apie tai rašyti. </p>

biggrin.gif taip pat maloniai ir su vaiku bendravai? kada as apei koki nari cia esu kazkokais nesmaones pasakojusi?
nu taip vaiku neapgausi , del to sokolado ir negavai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:41)
Neskaitykit, nes jums tiesa nesvarbi jus gyvenat iliuziju pasaulyje. Vienintelis jusu sansas jausti realybe, tai vel grizti, kaip tai bobai prie suskilusios geldos.

o tai jau moteris be vyro, tai prie suskilusios geldos buvo? Visos mes tokios nabageles, be vyru kaip be ranku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
neklausiu is kokio tu kaimo, bet kazin is kokio tu urvo islindes?
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:43)
kad Idomucia nieko daugiau ir negali pasiulyt apart pinigu. O kaip sakoma, zmones pagal save sprendzia, tai ir jam taip.

As uzdirbu tikrai nedaug. Gaunu vidutine UK alga. Tik dirbti mazai reikia, toks privalumas ir i darba nereikia daznai, pora kart i metus
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:37)
o man atrodo netgi visai tikra. Na mazas vaikas sedejo su didziuliu sokolado gabalu, buvo idomu ar visa suvalgys ar pavaisins teta, tai paklause ar pavaisins. Tas pasake, kad ne ir, kad nereiketu vaisint visa ta gabala ir suvalge. Manes mazos dede irgi prasydavo kazkuo pavaisint. Pamenu, kad tikrai ipyliau ir limonado ir gumos netgi daviau. Paskui jis man kazka kito dave. Matyt norejo paziuret ar draugiska esu, ar dalinsiuosi su pusbroliu (jo sunum) kai kartu pas senelius busiu. O gal siaip norejo atsigert. Kas cia tokio? Ne svetimas gi. Tai irgi yra vaiko auklejimas, kad pagalvotu apie kitu zmoniu vaisinima.

tai, kad istorijoje neminimas nei sedejimias, nei pasakymas ne , jau cia prisipieset smile.gif
dede nera mamos drauge smile.gif tai jau seimos narys, gimine, ne esme paparsymas is vaiko, esme butent kaip ir kokiam fone (apie sotrulius vaikus ) buvo papasakota si istorija
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:47)
As uzdirbu tikrai nedaug. Gaunu vidutine UK alga. Tik dirbti mazai reikia, toks privalumas ir i darba nereikia daznai, pora kart i metus

vaje, tai tu savo moteriai tada visai nieko negali pasiulyti. Pasibaisetina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:43)

tai jau prie kiekvieno zodzio kabinesiesi? Paciai visai jau kuku ar tiesiog nera prie ko daugiau prisikabint?

Viskas gerai biggrin.gif tik juokas paeme is tavo fantaziju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:36)
Na užmyniau Burbei ant nuospaudos kalbėdama viršsvorį, kūdinimąsi ir pan. Tai dabar siautėja, lygioje vietoje priekabių ieško.

o man ant ko uzmyniai, kad tavo istorijos labai lekstokos atrodo? ir pradedi labai priminti viena nare is snenesniu biggrin.gif sunku ilgiau vaidinti kulturinga buvo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:45)
o tai jau moteris be vyro, tai prie suskilusios geldos buvo? Visos mes tokios nabageles, be vyru kaip be ranku  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
neklausiu is kokio tu kaimo, bet kazin is kokio tu urvo islindes?

Moteris be vyro, kaip merga be papų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 20:48)
tai, kad istorijoje neminimas nei sedejimias, nei pasakymas ne , jau cia prisipieset smile.gif
dede nera mamos drauge smile.gif tai jau seimos narys, gimine, ne esme paparsymas is vaiko, esme butent kaip ir kokiam fone (apie sotrulius vaikus ) buvo papasakota si istorija

istorija papasakota tikrai normaliai. O kartais mamu drauges buna tikrai artimesnes uz visokius dedes. Liudna tiesa, bet tiesa. As pvz. daug artimesne drauges vaikams nei ju seneliai is tevo puses ar dedes ir tetos irgi is tevo puses. Tai as daznai atvaziuoju, as netgi priziurejau tuos vaikus, pas mane jie praleide ne viena savaitgali ir t.t. ko nera is vaiku tecio gimines puses. Taip, kad svetima "teta" gali but daug artimesne uz kraujo dede ar kita giminaiti.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:30)
o kas cia per nusikaltimas? Man irgi visai butu idomu paziuret ar vaikas turedamas didziuli sokolada pavaisins bent mazyciu gabaliuku. Ot smalsu ir ka? Jau negalima? BK gresia  biggrin.gif

o tave jei kas tikrintu ir gi patiktu? biggrin.gif
mane is vaiksytes erzina ikyrios ir smalsios tetules , save lai pasitikrina lotuliukas.gif pire svao vaiku tokiu neprileisdavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 20:51)
Moteris be vyro,  kaip merga be papų  biggrin.gif

Idomucia papus turi, bet moterim nuo to vistiek netapo ir netaps. Jau gal tada geriau but merga be papu biggrin.gif
Atsakyti