Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:30)
o kas cia per nusikaltimas? Man irgi visai butu idomu paziuret ar vaikas turedamas didziuli sokolada pavaisins bent mazyciu gabaliuku. Ot smalsu ir ka? Jau negalima? BK gresia  biggrin.gif

Savo vaikus tikrinkit i svetimas šeimas nelindę
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 21:29)
jei tu tik su tokiom moterim susidures esi, tai uzuojauta tau. Idomu kokioj aplinkoj sukiesi, kad visos tave tik ir nugrezt stengiasi. O apie moteriskus metodus is viso ne tau pasakot, mes pacios moterys, galu gale drauges moteris turim, geriau uz tave zinom moteriskus lukescius vyru atzvilgiu. Bet kai tu pats nei vyras, nei moteris, tai nei vienu, nei kitu ir nesupranti. Ir nesuprasi. Bent jau moteru.

Kai neturi ka pasiulyti, tada belieka moters lukescius uzkamsyti banknotais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:27)
Prie ko cia svetimas, jeigu tai jos drauges vaikas? Jeigu bendrauja seimomis, tai joks ne svetimas. O tavo dukra tai nemandagi tokia, kur net su pazistamais nesisneka, nusisuka?

taip KAI BUVO MAZA nesisnekejo su nepazystamaisiais, ir cia normalu, o ne nemandagu mirksiukas.gif
Tu mokinai dukra,kad su visias bendrautu?
Nu tokia ir drauge, bet taip vaikam tevu draugai tera kazkokia svetimi dedziai ir tetos, abejoju ar ten artimi rysiai, jei tokie tikrinimai, jei daznai matytu, zinotu, kaip aukleja, jei is vis tokia istorija buvo, itariu ekspromtu sugalvojo ar sokolado prase visai ne is drauges vaiko.
Man ziauriai keista butu, jei pas mane ateitu drauge ir is mano vaiku pradetu maisto prasineti , dazniausiai vaises buna padetos ant stalo visiem pasivaizisnti. Taigi si istorija man sulipinta atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:29)
geriau uz tave zinom moteriskus lukescius vyru atzvilgiu.

Tai nesamone. pas moteris nera konkreciu lukesciu, jos tokiu sudetingu ategoriju neikanda. Pas jas yra emocijos.
Siandien joms gali atrodyti, kad uzteks vyro kuris nemusa neina i sonus ir negeria.
Jei taip bus, tai uzsimanys kad dovanotu geles ir turetu dar daug geru bruozu.
Toliau vis daugiau ir daugiau. Bet jei vyras sugebes patenkinti, net fantastinius reikalavimus, - moteris netaps laimingesne, jei truks dar daugiau, ji bus visai nelaiminga ir isprotes.

Placiau skaitykite pasaka apie boba prie suskilusios geldos ir auksine zuvele.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:30)
o kas cia per nusikaltimas? Man irgi visai butu idomu paziuret ar vaikas turedamas didziuli sokolada pavaisins bent mazyciu gabaliuku. Ot smalsu ir ka? Jau negalima? BK gresia  biggrin.gif

Na užmyniau Burbei ant nuospaudos kalbėdama viršsvorį, kūdinimąsi ir pan. Tai dabar siautėja, lygioje vietoje priekabių ieško.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:30)
Vaikų neapgausi, jie supranta kurie suaugę žmonės yra geri, kurie ne ir nereikia su jais ploninti liežuvio ir gražbyliauti.

Tai pagal tavo logika iseina, kad vaikas pamate, jog esi negeras zmogus ir su tavimi sokoladu nesidalino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 20:33)
Taigi si istorija man sulipinta atrodo.

o man atrodo netgi visai tikra. Na mazas vaikas sedejo su didziuliu sokolado gabalu, buvo idomu ar visa suvalgys ar pavaisins teta, tai paklause ar pavaisins. Tas pasake, kad ne ir, kad nereiketu vaisint visa ta gabala ir suvalge. Manes mazos dede irgi prasydavo kazkuo pavaisint. Pamenu, kad tikrai ipyliau ir limonado ir gumos netgi daviau. Paskui jis man kazka kito dave. Matyt norejo paziuret ar draugiska esu, ar dalinsiuosi su pusbroliu (jo sunum) kai kartu pas senelius busiu. O gal siaip norejo atsigert. Kas cia tokio? Ne svetimas gi. Tai irgi yra vaiko auklejimas, kad pagalvotu apie kitu zmoniu vaisinima.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:33)
taip KAI BUVO MAZA nesisnekejo su nepazystamaisiais, ir cia normalu, o ne nemandagu  mirksiukas.gif
Tu mokinai dukra,kad su visias bendrautu?
Nu tokia ir drauge, bet taip vaikam tevu draugai tera kazkokia svetimi dedziai ir tetos, abejoju ar ten artimi rysiai, jei tokie tikrinimai, jei daznai matytu, zinotu, kaip aukleja, jei is vis tokia istorija buvo, itariu ekspromtu sugalvojo ar sokolado prase visai ne is drauges vaiko.
Man ziauriai keista butu, jei pas mane ateitu drauge ir is mano vaiku pradetu maisto prasineti , dazniausiai vaises buna padetos ant stalo visiem pasivaizisnti. Taigi si istorija man sulipinta atrodo.

Tu kai neturi draugu, nes SM gyveni kasdien, tai tau atrodo nesuvokiama, kad zmones su zmonemis bendrauja, tevai su tevais, vaikai su vaikais, tevai su kitu vaikais, seimomis ir t. T. Ar tu vaikus uzdarai i kita kambari, kai suauge sveciai ateina?
Ir proe ko cia kazkokie svetimi, is gatves? Kalbam apie pazistamus, su kuriais n bendraujama.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:36)
Na užmyniau Burbei ant nuospaudos kalbėdama viršsvorį, kūdinimąsi ir pan. Tai dabar siautėja, lygioje vietoje priekabių ieško.

Pas tave visi namie ar vieno varztelio vistik truksta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:33)

ribotas zmogelis esi ir nieks tavo smegenines neapsvies. Ne tau aiskint ka mes skaityt turim, tikrai ne tau. Ir tu geriau nieko neskaityt, nes ir lietuviskai nelabai supranti.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:37)
o man atrodo netgi visai tikra. Na mazas vaikas sedejo su didziuliu sokolado gabalu, buvo idomu ar visa suvalgys ar pavaisins teta, tai paklause ar pavaisins. Tas pasake, kad ne ir, kad nereiketu vaisint visa ta gabala ir suvalge. Manes mazos dede irgi prasydavo kazkuo pavaisint. Pamenu, kad tikrai ipyliau ir limonado ir gumos netgi daviau. Paskui jis man kazka kito dave. Matyt norejo paziuret ar draugiska esu, ar dalinsiuosi su pusbroliu (jo sunum) kai kartu pas senelius busiu. O gal siaip norejo atsigert. Kas cia tokio? Ne svetimas gi. Tai irgi yra vaiko auklejimas, kad pagalvotu apie kitu zmoniu vaisinima.

Is kur tu zinai tas vaikas sedejo ar gulejo biggrin.gif biggrin.gif Zvaigzdes tau parode ka Nuolat tam vaikui pasakė? biggrin.gif biggrin.gif
Mergos, jus visai ku-ku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:39)
ribotas zmogelis esi ir nieks tavo smegenines neapsvies. Ne tau aiskint ka mes skaityt turim, tikrai ne tau. Ir tu geriau nieko neskaityt, nes ir lietuviskai nelabai supranti.

Neskaitykit, nes jums tiesa nesvarbi jus gyvenat iliuziju pasaulyje. Vienintelis jusu sansas jausti realybe, tai vel grizti, kaip tai bobai prie suskilusios geldos.
Atsakyti