Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:08)

<p>Gal nenukrypk nuo esmės, postas buvo apie maisto kiekį. Jau kaip parašei, tai lyg aš ten su vėzdu mosavau vaikui virš galvos, kad vargšui saldainiuką atimti.</p>

tai as ir rasau apie maisto kiekis, kad tai nera esminis faktorius, net judejimas veikia svori labiau nei maisto kiekis.

Nu vaikui svetimas zmogus ir taip jau kaip vezdas gali atrodyti biggrin.gif , o dar besikesinantis i jo skanumyna smile.gif Mano dukryte tai nuo tokiu tetu nusisukdavo ir is vis net nekalbedavo. Ar jus taip ir is suaugusio zmogaus svetimo maisto prasinejat? Jei prieitu prie jusu koks zmogus ir sakytu duok man puse sumustinio? lotuliukas.gif
Atsakyti

Aciu Die tokiu draugiu, kaip tu, pas mane nera.
Kaip taisykle, tos, kurios pirstais bado svetimus vaikus, savo vaiku bloguju pusiu nemato.

O kas čia kažkur badė? Pokalbio esmė visai ne ta. Tau tikrai negera diena šiandien, kad matai ko net nėra.   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:20)
Gal nori pasigirti savo algos dydžiu  hmm.gif​ </p>

man irgi taip atrodo, nes realiai LT nei tokiu algu labai yra, nei tokius reikalavimus vyrams kas kelia. Jei keltu, tai 99,9 procentai Lietuvos vyru butu senberniais ir net iliuziju neturetu turet kada nors moteri.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:18)
idomu tada koks procentas Lietuvos vyru atitinka tokia taisykle? Ar 1 procentas bus?
Ir idomu kiek moteru kelia toki reikalavima/taisykle vyrui? Itariu, kad irgi labai mazai. Tai is kur tokios nesamones pas tave?

Nenoriu pradet is naujo aiskinti apie moteriskus metodus.
Moterys reikalavimus kelia nebent del tvarkos, kitur jos naudoja kitokius spaudimo metodus.

Sakysim jos nesakys kiek vyras turi uzdirbti, bet primins, kad pazistami turistauja po pasauli, kiti statosi dideli nama, treti - turi kelis vasarnamius.
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:15)
<p>Tikrinu kaip jo  tėvai, mano draugė, išauklėjo savo sūnų.   </p>

Bet suprantat pirma, kad jus jam svetimas zmogus, antra, daryti, ko praso svetimos tetos blogas isaukleijimas, trecia tikrinti kaip drauge aukleja vaikus, labai blogos drauges pozymis, kam, kad su kitom "draugem" galetumet papletkinti?
o ketvirta vel panasu i issiglavota istorija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 20:24)
man irgi taip atrodo, nes realiai LT nei tokiu algu labai yra, nei tokius reikalavimus vyrams kas kelia. Jei keltu, tai 99,9 procentai Lietuvos vyru butu senberniais ir net iliuziju neturetu turet kada nors moteri.

o kaip Lietuvoje is mazensiu isgyventi? 2000 labai normali alga pagal kainas, 3000 jau gera alga butu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 21:22)
tai as ir rasau apie maisto kiekis, kad tai nera esminis faktorius, net judejimas veikia svori labiau nei maisto kiekis.

Nu vaikui svetimas zmogus ir taip jau kaip vezdas gali atrodyti  biggrin.gif , o dar besikesinantis i jo skanumyna smile.gif Mano dukryte tai nuo tokiu tetu nusisukdavo ir is vis net nekalbedavo. Ar jus taip ir is suaugusio zmogaus svetimo maisto prasinejat? Jei prieitu prie jusu koks zmogus ir sakytu duok man puse sumustinio? lotuliukas.gif

Prie ko cia svetimas, jeigu tai jos drauges vaikas? Jeigu bendrauja seimomis, tai joks ne svetimas. O tavo dukra tai nemandagi tokia, kur net su pazistamais nesisneka, nusisuka?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72349441" data-time="1549822748"><div><p>Aciu Die tokiu draugiu, kaip tu, pas mane nera.
Kaip taisykle, tos, kurios pirstais bado svetimus vaikus, savo vaiku bloguju pusiu nemato.</p></div></blockquote><p>O kas čia kažkur badė? Pokalbio esmė visai ne ta. Tau tikrai negera diena šiandien, kad matai ko net nėra.   4u.gif </p>

As vaikstau po tavo sielos arimus biggrin.gif
Kas tu tokia esi, kad galetum tikrinti kitu tevų vaikus, kas tau dave tam leidimą? To vaiko tevai tau pasake - davai, patikrink musu vaika? Jo?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:25)
Nenoriu pradet is naujo aiskinti apie moteriskus metodus.
Moterys reikalavimus kelia nebent del tvarkos, kitur jos naudoja kitokius spaudimo metodus.

Sakysim jos nesakys kiek vyras turi uzdirbti, bet primins, kad pazistami turistauja po pasauli, kiti statosi dideli nama, treti - turi kelis vasarnamius.

jei tu tik su tokiom moterim susidures esi, tai uzuojauta tau. Idomu kokioj aplinkoj sukiesi, kad visos tave tik ir nugrezt stengiasi. O apie moteriskus metodus is viso ne tau pasakot, mes pacios moterys, galu gale drauges moteris turim, geriau uz tave zinom moteriskus lukescius vyru atzvilgiu. Bet kai tu pats nei vyras, nei moteris, tai nei vienu, nei kitu ir nesupranti. Ir nesuprasi. Bent jau moteru.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 20:27)
Prie ko cia svetimas, jeigu tai jos drauges vaikas? Jeigu bendrauja seimomis, tai joks ne svetimas. O tavo dukra tai nemandagi tokia, kur net su pazistamais nesisneka, nusisuka?

O tavo drauges tikrina tavo vaika ' на вшывость'?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 20:28)

Kas tu tokia esi,  kad galetum tikrinti kitu tevų vaikus,  kas tau dave tam leidimą?  To vaiko tevai tau pasake -  davai,  patikrink musu vaika? Jo?

o kas cia per nusikaltimas? Man irgi visai butu idomu paziuret ar vaikas turedamas didziuli sokolada pavaisins bent mazyciu gabaliuku. Ot smalsu ir ka? Jau negalima? BK gresia biggrin.gif
Atsakyti

Nu vaikui svetimas zmogus ir taip jau kaip vezdas gali atrodyti biggrin.gif, o dar besikesinantis i jo skanumyna smile.gifMano dukryte tai nuo tokiu tetu nusisukdavo ir is vis net nekalbedavo. Ar jus taip ir is suaugusio zmogaus svetimo maisto prasinejat? Jei prieitu prie jusu koks zmogus ir sakytu duok man puse sumustinio? lotuliukas.gif

Ar tu tikrai kvaila moteris ar tu tik tokia apsimeti esanti? Apie kokį atėmimą tu čia kliedi, moterie. Neesi mačiusi malonaus pokalbio su vaiku, nevisiškai svetimu vaiku,  kai pats vaikas su tavim ateina pats bendrauti kai atvažiuoji į svečius. Vaikų neapgausi, jie supranta kurie suaugę žmonės yra geri, kurie ne ir nereikia su jais ploninti liežuvio ir gražbyliauti. Tiesiog tau tai neina nesuvokti, nes pas tave viskas dirbtina ir netikra. Dar pradėk kliedėti, kad žmones užpuolinėju, maistą atiminėju. Nesistebėčiau, jeigu už kelių postų pradėtum apie tai rašyti. 

Atsakyti

O tavo drauges tikrina tavo vaika ' на вшывость'?

Tavo vyras gal komandiruotėj ar kur kitur? Vieniša jautiesi? imk  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 10 vasario 2019 - 20:32