Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 20:37)
O ka daryt diedams kuriu boboms putes uzanka? Nes yra diedu kurie gali iki gilios senatves

Tau tas negresia.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 10, 19:14)
ne...
viskas daug krūčiau
išmokstame, kad stipriausi pasaulio gyvūnai yra ne plėšrūnai, o žolėdžiai tongue.gif
augalų jėga tongue.gif

man tai vis aiskindavo visaziniai, tu tokia plona, nes mesos nevalgai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2019 - 19:45
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 19:21)
Taip taip 'THE LARGEST '  biggrin.gif
Ne graksciausias,  graziausias,  protingiausias ir kitoks -iausias is gerosios puses. Jis didziausias,  tipo gerai imitęs  biggrin.gif

pasaulis žiaurus, kas iš to grakštumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 19:37)
O ka daryt diedams kuriu boboms putes uzanka? Nes yra diedu kurie gali iki gilios senatves

Uzanka tik pas tas, kuriu diedai nesugeba savo bobu pavartyti pataluose.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 10, 19:49)
pasaulis žiaurus, kas iš to grakštumo biggrin.gif

Pasakų nesek.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 19:41)
Tau tas negresia.

Kuris variantas man negresia?
Atsakyti

bet ir idomus jums zmones paitaiko ir vaikai pasirodo, taip ir isivaizduoju vaika praryjanti visa plyta sokolado, blink.giftai gal ir idejo vis i burna ir vos neuzsipringo vaikas, pamane, kad teta nori atimti? lotuliukas.gif

Esu maciusi vaiku, kurie labai daug saldainiu valgo ir abu gana net kudi pasakyciau. Esu aisku ir nemazai storu vaiku maciusi, bet kazkaip nepastenejau,kad iskirtinai valgytu kazka, nei kiti bendraamziai.

Gal nenukrypk nuo esmės, postas buvo apie maisto kiekį. Jau kaip parašei, tai lyg aš ten su vėzdu mosavau vaikui virš galvos, kad vargšui saldainiuką atimti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 10 vasario 2019 - 20:09
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:08)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72349402" data-time="1549820405">
<div>
<p>bet ir idomus jums zmones paitaiko ir vaikai pasirodo, taip ir isivaizduoju vaika praryjanti visa plyta sokolado, vartotojo įkelta nuotraukatai gal ir idejo vis i burna ir vos neuzsipringo vaikas, pamane, kad teta nori atimti? vartotojo įkelta nuotrauka
Esu maciusi vaiku, kurie labai daug saldainiu valgo ir abu gana net kudi pasakyciau. Esu aisku ir nemazai storu vaiku maciusi, bet kazkaip nepastenejau,kad iskirtinai valgytu kazka, nei kiti bendraamziai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Gal nenukrypk nuo esmės, postas buvo apie maisto kiekį. Jau kaip parašei, tai lyg aš ten su vėzdu mosavau vaikui virš galvos, kad vargšui saldainiuką atimti.</p>

O kodel tu prasineji saldainiu is vaiku? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 21:01)
Kuris variantas man negresia?

Galeti iki gilios senatves.
Atsakyti

O kodel tu prasineji saldainiu is vaiku? biggrin.gif

Tikrinu kaip jo  tėvai, mano draugė, išauklėjo savo sūnų.   

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 10 vasario 2019 - 20:16

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 18:39)

Jos labai trumpos 2000 alga ar 3000 euru alga. Ar dar daugiau

idomu tada koks procentas Lietuvos vyru atitinka tokia taisykle? Ar 1 procentas bus?
Ir idomu kiek moteru kelia toki reikalavima/taisykle vyrui? Itariu, kad irgi labai mazai. Tai is kur tokios nesamones pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 20:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72349431" data-time="1549822306">
<div>
<p>O kodel tu prasineji saldainiu is vaiku? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tikrinu kaip jo  tėvai, mano draugė, išauklėjo savo sūnų.   </p>

Aciu Die tokiu draugiu, kaip tu, pas mane nera.
Kaip taisykle, tos, kurios pirstais bado svetimus vaikus, savo vaiku bloguju pusiu nemato.
Atsakyti

idomu tada koks procentas Lietuvos vyru atitinka tokia taisykle? Ar 1 procentas bus?
Ir idomu kiek moteru kelia toki reikalavima/taisykle vyrui? Itariu, kad irgi labai mazai. Tai is kur tokios nesamones pas tave?

Gal nori pasigirti savo algos dydžiu  :hmm:​ 

Atsakyti