Tau tas negresia.
Tau tas negresia.
viskas daug krūčiau
išmokstame, kad stipriausi pasaulio gyvūnai yra ne plėšrūnai, o žolėdžiai
augalų jėga
man tai vis aiskindavo visaziniai, tu tokia plona, nes mesos nevalgai
Ne graksciausias, graziausias, protingiausias ir kitoks -iausias is gerosios puses. Jis didziausias, tipo gerai imitęs
pasaulis žiaurus, kas iš to grakštumo
Uzanka tik pas tas, kuriu diedai nesugeba savo bobu pavartyti pataluose.
Papildyta:
Pasakų nesek.
Kuris variantas man negresia?
bet ir idomus jums zmones paitaiko ir vaikai pasirodo, taip ir isivaizduoju vaika praryjanti visa plyta sokolado, tai gal ir idejo vis i burna ir vos neuzsipringo vaikas, pamane, kad teta nori atimti?
Esu maciusi vaiku, kurie labai daug saldainiu valgo ir abu gana net kudi pasakyciau. Esu aisku ir nemazai storu vaiku maciusi, bet kazkaip nepastenejau,kad iskirtinai valgytu kazka, nei kiti bendraamziai.
Gal nenukrypk nuo esmės, postas buvo apie maisto kiekį. Jau kaip parašei, tai lyg aš ten su vėzdu mosavau vaikui virš galvos, kad vargšui saldainiuką atimti.
<div>
<p>bet ir idomus jums zmones paitaiko ir vaikai pasirodo, taip ir isivaizduoju vaika praryjanti visa plyta sokolado, tai gal ir idejo vis i burna ir vos neuzsipringo vaikas, pamane, kad teta nori atimti?
Esu maciusi vaiku, kurie labai daug saldainiu valgo ir abu gana net kudi pasakyciau. Esu aisku ir nemazai storu vaiku maciusi, bet kazkaip nepastenejau,kad iskirtinai valgytu kazka, nei kiti bendraamziai.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Gal nenukrypk nuo esmės, postas buvo apie maisto kiekį. Jau kaip parašei, tai lyg aš ten su vėzdu mosavau vaikui virš galvos, kad vargšui saldainiuką atimti.</p>
O kodel tu prasineji saldainiu is vaiku?
Galeti iki gilios senatves.
O kodel tu prasineji saldainiu is vaiku?
Tikrinu kaip jo tėvai, mano draugė, išauklėjo savo sūnų.
idomu tada koks procentas Lietuvos vyru atitinka tokia taisykle? Ar 1 procentas bus?
Ir idomu kiek moteru kelia toki reikalavima/taisykle vyrui? Itariu, kad irgi labai mazai. Tai is kur tokios nesamones pas tave?
<div>
<p>O kodel tu prasineji saldainiu is vaiku? </p>
</div>
</blockquote>
<p>Tikrinu kaip jo tėvai, mano draugė, išauklėjo savo sūnų. </p>
Aciu Die tokiu draugiu, kaip tu, pas mane nera.
Kaip taisykle, tos, kurios pirstais bado svetimus vaikus, savo vaiku bloguju pusiu nemato.
idomu tada koks procentas Lietuvos vyru atitinka tokia taisykle? Ar 1 procentas bus?
Ir idomu kiek moteru kelia toki reikalavima/taisykle vyrui? Itariu, kad irgi labai mazai. Tai is kur tokios nesamones pas tave?
Gal nori pasigirti savo algos dydžiu