Gal nejaunesne, beet man grazesne
Neraa reikalo tiket, man tai tas pats, kaip atrodai. Tiketi netiketi dalykais galima kurie kazkiek svarbus
O tai tu galvoji, kad cia tik tau vienam nesvarbu?
Taip taip 'THE LARGEST '
Ne graksciausias, graziausias, protingiausias ir kitoks -iausias is gerosios puses. Jis didziausias, tipo gerai imitęs
Kodel man turetu buti skaudi tema, kad valgiau daug ir buvau labai plona? o dabar esu normalaus svorio, nors valgau maziau? As pprasciausiai buvau kitoje puseje, tu plonu, ir kaip daknise buvo tos visazines su savo patarimais ir nuostavbomis, oi kokia tu plona, tai nieko nevalgai? ir panasiu nesamoniu.
Storiem zmonem tikrai gali buti skaudu, kai jie valgo normaliais, o i juos ziuri kaip i abzoras, silpnavalius ir t.t., jei nezinot konkreciu problemu zmoniu, gal ir nereiktu taip visu apibendrinti?nemanot? man tokie tupi atrodo tokie pasakymai , maziau valgyk ir busi plonesnis , reikia sutvarkyti probelmas, kas salygoja organizmui pirma padidinta alki, jei tikria zmogus valgo per daug, paskui reikia suziureti, kodel taip viskas "eina" i kuna, istirti hormonus, gal psichologines kokios problemos pas zmogu ir t.t. o ne siulyti zmogui kankintis, nesprendziant priezasciu ir dar kaltiniti valios trukumu, man labai noretusi,kad visi zmones taip pavirsutiniskai snekantys, savo kailiu patirtu kazka panasaus, nors taip dazniausiai ir buna gyvenime, sakoma, nespjauk i sulini.
Paparsciausiai man nepasitaike tokie neadekvatus zmones gyvenime, todel ir stebiuosi. Ir nepazystu zmoniu, kurie butu visiskai sveiki ir eme ir nutuko nes per daug valge, nu nepazystu nei vieno.
Cia cambala vis stebejosi ilga laika is mano pasakojimo apie 2 bendradarbius, issisnekejom su jais is Indijos ir is Pakistano, tai jie sake, kad mes europieciai labai mazai valgom, kad jiems pavalgius kartu kavineje luncha dar grizus reikia pavalgyti, kaip as pvz jau bunu persivalgiusi. Tai tie vyrukai labai net normalaus sportisko sudejimo. O daugiau, kad kazkas kazkaip iskirtinai labai daug valgytu nesu pastebjusi. Dar pazystu viena labai auskta ir plona vyra kuris tikrai daug suvalgydavo, dabar vyresnis jau siek tiek pilnesnis, normaliau atrodo
Nei tavo vaikas, nei tu ziurek (ir paskui pletkyk kam papuola) kaip jis isaukletas, svarbiausia savo vaikus auklek taip, kad jie viskuo dalintusi su svetimais. Ar jie dalinasi viskuo?
Ačiū už patarimus, vaikas išauklėtai puikiai. Kažkur skaudžiai užminta. Labai jau, Tamsta, kažko tai susinervinusi šiandien. Sveikatos Jums
Irgi tiesa. Bet todel impotentai ir nelaksto, kad kiti nesuzinotu, kad jie nori, bet negali.
Laksto į kairę, ir dar kaip laksto.Jie įsivaizduoja,kad kažkur yra moteris, kuri jam atgaivins tą daikčiuką.
Mano draugė gyveno su tokiu, kuris norėjo, bet negalėjo.Organas visada dailiai rodė pusę šešių.Tai, patikėkite, koks jų namuose pragaras būdavo.Kokių tik žodžių ji neišgirsdavo.Juk moterys kalčiausios, kad ten neveikia.Turėjo jis talentą, bet kuriai įrodyti,kad niekam tikusi lovoje.
O žmoną visada įtarinėdavo neištikimybe.Net į telefą buvo kažkokią programą įdiegęs.Išsiskyrę jie dabar, jei ką.
Neisdeks provokacija
Bet tai boba idomi - is vaiku saldainius kaulyja
Papildyta:
</p><p>Mano draugė gyveno su tokiu, kuris norėjo, bet negalėjo.Organas visada dailiai rodė pusę šešių.Tai, patikėkite, koks jų namuose pragaras būdavo.Kokių tik žodžių ji neišgirsdavo.Juk moterys kalčiausios, kad ten neveikia.Turėjo jis talentą, bet kuriai įrodyti,kad niekam tikusi lovoje.
</p><p>O žmoną visada įtarinėdavo neištikimybe.Net į telefą buvo kažkokią programą įdiegęs.Išsiskyrę jie dabar, jei ką.
</p>
Jo jo...mano mano kelios drauges ta pacia problema turi su senstanciais diedais. Anems nestovi, tai jie jas viskuo kaltina. Todel as visada visoms sakau - zenykites uz jaunesniu vyru, tai tokiu problemu neturesit
Jo jo...mano mano kelios drauges ta pacia problema turi su senstanciais diedais. Anems nestovi, tai jie jas viskuo kaltina. Todel as visada visoms sakau - zenykites uz jaunesniu vyru, tai tokiu problemu neturesit
O ka daryt diedams kuriu boboms putes uzanka? Nes yra diedu kurie gali iki gilios senatves
bet ir idomus jums zmones paitaiko ir vaikai pasirodo, taip ir isivaizduoju vaika praryjanti visa plyta sokolado, tai gal ir idejo vis i burna ir vos neuzsipringo vaikas, pamane, kad teta nori atimti?
Esu maciusi vaiku, kurie labai daug saldainiu valgo ir abu gana net kudi pasakyciau. Esu aisku ir nemazai storu vaiku maciusi, bet kazkaip nepastenejau,kad iskirtinai valgytu kazka, nei kiti bendraamziai.