Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 14:57)
sakytu sakytu. Bent dvi mano pazistamos visad sake, kad beveik nieko nevalgo, o storos. Net vyrai paliudijo, kad tikrai zmonos mazai valgo. Bet... atpazinau jau forume, cia dar anksciau. Ir ka radau? Ogi pacios rase, kaip eda pasislepe, net ne valgo, o eda, kaip slepia maista, kad turetu veliau, kaip perkasi ir einant i namus puse kilo saldainiu sugeba suvalgyt. Bet oficialiai valgo mazai  bigsmile.gif
Dar viena irgi pazinojau, kuri irgi stora tipo nuo oro. Bet susimazino skrandi ir sukudo. Jei ne nuo maisto kiekio storejo, tai negi skrandzio mazinimas butu padejes? Kas jai tai skrandi butu mazines?

tai jau cia kokie valgymo sutrikimai ...
As sakau, kad kokreciai i zmogu reikia ziureti, vienam tas pats keikis sukels virsvori, kitam truks svorio ar ne? Tai ne pats maistas beda, o organzime kazkokie procesai sutrike. Kodel as valgiau bele kiek ir nepasislepusi, o svoris nei per grama neaugo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 17:07)
Kodel as valgiau bele kiek ir nepasislepusi, o svoris nei per grama neaugo?

Kai daug valgoma ir nepriaugama (isskyrus jei esi hiperaktyvus paauglys), reiskiasi arba gyveni stresineje aplinkoje ar esi uzsitęsusioje stresineje busenoje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 vasario 2019 - 17:35
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 18:35)
Kai daug valgoma ir nepriaugama (isskyrus jei esi hiperaktyvus paauglys),  reiskiasi arba gyveni stresineje aplinkoje ar esi uzsitęsusioje stresineje busenoje..

O kaip streso hormonas kortizolis, kuris skatina svorio augima?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 17:35)
Kai daug valgoma ir nepriaugama (isskyrus jei esi hiperaktyvus paauglys),   reiskiasi arba gyveni stresineje aplinkoje ar esi uzsitęsusioje stresineje busenoje..

Nu uzsiteses stresa nuo gimimo iki vaiku gimdymo ir paskui pries kokius 5 m metu stebuklingai visi stresai dingo? lotuliukas.gif
Ne, tai reiskia, kad buvo labai greita medziagu apykaita ir kai kuriu hormonu buvo gana mazai, labai truko vandens, deguonies ir dar kiti dalykai, bet nedetalizuosiu. Bet susitvarkius viska ir svoris normalu spasidare, ne valgyme ar nevalgyme esme, cia kaip uzkisti pratrukusi vamzdi su pirstu, reikia is esmes kuna tvakryti , t.y. isjungti vandeni.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 15:29)
As kai nescia buvau,   tai man per diena suvalgyti trilitreką marinuotu agurku (ne valdisku,   o musu spec. marinavimo) buvo vienas juokas. As vien tais agurkais ir mitau skaityk  blink.gif  blink.gif

as taip nuo pauglystes galedavau tik raugintu ne marinuotu, man labai patikdavo, kai nusaudydavo mamai agurkai kai kurie tai man budavo svente biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2019 - 17:45
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 10, 15:21)
<p>Man atrodo zmones daznai nesuvokia savo porciju dydziu, meniu ir valgymo daznio. Jei maitinasi panasiai visa gyvenima, tai jiems atrodo norma. Kai is sono pasiziuri, tada matai, kad svoris visgi ne is oro.</p><p>Viena pazistama begamindama pietums kotletus gali du i ranka paemus suvalgyti pries pietus. Tada pietums du su bulviu kose, kad jau tvirtai butu. Pries miega lovoj skaitydama pora bananu arba puse kilo braskiu. Sake irgi nieko nevalgo.</p><p>Maciau ir vaiku tokiu nevalgiu, kur anstvoris jau 6 m. Uzkandziui pieniska desrele, porcijos vos ne suaugusio dydzio. Mama sake, nezino is kur tas svoris.</p>

as tokiems pasiulyciau viena diena visa suvalgoma maista pasvert ir suskaiciuot kaloriju kieki. Vienos dienos eksperimento pakaktu, kad nustotu taip kalbet.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 17:04)

o kazin kur rasti gero vyro taisykles?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 10, 17:38)
O kaip streso hormonas kortizolis, kuris skatina svorio augima?

Labai jau jie zino ka jis daro rolleyes.gif
Vienassakinys, kuris yra nukopijuoti is vieno straipsnio. Priestaravimai akyvaizdus

'Kortizolis SLOPINA IMUNITETĄ, UŽKERTA KELIĄ medžiagų, kurios organizme sukelia uždegimą, išsiskyrimui'
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 17:43)

Geras vyras - negeria, neruko ir pas mergas nevaikšto biggrin.gif
Atsakyti

cia irgi is vieno padaret isvadas? nors jusu papasakota istorija atrodo netikra, abejoju ar sveiko proto zmogus taip pasakytu, jei is tikro daug valgytu, nebent pajuokavo biggrin.gif
Turiu pazystamu storu zmoniu, tai dauguma valgo gana normaliai , 

Ne iš vieno padariau išvadas, bet istoriją vieną papasakojau. Gal kitų nereikia? 

Na tiesiog storuliai neturi valios, kai kurie prisipažįsta, o kiti į akis meluoja, rėkia ir dar kvailina.  Jeigu nori taip pateisinti savo storumą, tai gali rašyti ką nori, nei tai mano kūnas, nei man svarbu. Labai skaudi tema, tamstelei? 

Daugumai ligos ir atsiranda kai nutunka, bet žinoma, būna ir atvirkščiai. 

Atsakyti
Ka tik paziurejau filma apie Airija. The Curied.
Paziurekit ir jus, suprasit kokioj aplinkoj gyvena Ubuntiene, suprasit ir ja.
Filmas kik fantastinis bet puikiai perteikia Airija
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2019 02 10, 17:43)

Jos labai trumpos 2000 alga ar 3000 euru alga. Ar dar daugiau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 19:06)
Labai jau jie zino ka jis daro  rolleyes.gif
Vienassakinys,  kuris yra nukopijuoti is vieno straipsnio. Priestaravimai akyvaizdus

'Kortizolis SLOPINA IMUNITETĄ,                                        UŽKERTA KELIĄ medžiagų, kurios organizme sukelia uždegimą, išsiskyrimui'
Papildyta:

Geras vyras -  negeria,  neruko ir pas mergas nevaikšto  biggrin.gif

Kortizolis letina medziagu apykaita. Prie ko cia imunitetas i musu tema?
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Maciau ir vaiku tokiu nevalgiu, kur anstvoris jau 6 m. Uzkandziui pieniska desrele, porcijos vos ne suaugusio dydzio. Mama sake, nezino is kur tas svoris.

Mačiau ir aš tokių vaikų nevalgių, kai vienu kartu suvalgo didelę šokolado plytelę. Kai paprašiau pavaišinti, tai nespėjau pamatyti kaip ji dingo jo skrandyje.  :D​ 

Atsakyti