Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

.
Man tai neveikia
Pasiteisines tik vienas dalykas - girdeti savo orgabizma ir duoti jam tai, ko jis nori. Burokeliu, sokolado, picos ar varskes. Nesvarbu ko, bet jei mirtinai norisi, reiskia, organizmui butent to reikia. Tada svoris krenta.

Veikia iš lėto labai arba tiesiog nepriaugi daugiau svorio. Nereikia greitų pokyčių kūnui. 

Sutunku su tuo girdejimu. Uztat ir atsisakiau košiu ir ne tik, kad ir kaip jas girtų.

o dėl saldumynų tai kuo jûs daigiau valgot, tuo daugiau norisi. 

Norisi užkandźiauti kai esi alkanas. Jei normaliai pavalgai, tai ir nesinori. Arba nuo streso, nerimo. 

Atsakyti

Bet dazniausiai tos 120 kilogramines ir savo vyrus palei save nutempia. Apsilasiniavimas kvadratu, sedi abu ant sofkes ir bezda.

Kai diedas sveria 120+, tai niekur nebeina.Sėdi prie šono.Ir tingi ir sveikatos neturi.Nebent akimis kokią stirną nutvarko.

Mano ugis virs 195, tai KMI yra nesamone.

Oho, :oh: Niekaip neįsivaizduoju damos tokiu ūgiu ir komplekcija.

Atsakyti

Nuolat, jei neturejusi nieka dvirsvorio ir nelinkusi i storejima, tai visos dietos tos, tik siaip pasizaidimai mirksiukas.gifir tavo supratimas, kiek stori zmones valgo ir del ko storeja irgi tik isivaizdavimas.

Labai net gražiai tie kg man augtų. Bet kai žinau, kad geriau laiku pristabdyti, tai ir vadovaujuosi tuo. Visos “maziau valgyt” rekomendacijos man netinka. Turiu valios tik tokiems visiškai nevalgymams, nes tada skrandis apie save nepareiškia. 

Stori žmones daug valgo. Turejau tokį svecia. Tai pas mane po namines vistos kepimo liko skardoje geeeeeras sluoksnis to riebalo. Kol galvojau kur padeti, svecias paprašė ar gali suvalgyti. Su duona viska suvalge. Stovejau ir žiūrejau išsižiojusi, man nesuvokiami tokie kiekiai. O paskui tas pats žmogus man sako, “nezinau, na nieko nevalgau, bet storeju” Gyvas anekdotas

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 10, 08:24)
Oho, doh.gif Niekaip neįsivaizduoju damos tokiu ūgiu ir komplekcija.

Maciau per visa gyvenima kelias, bet tik kelias. Matot, kas vyrui prrivalumas, tas moteriai pasidaro trukumu.
Gyvenimas yra sunkus
Atsakyti

Pasilyginau su Idomucija, aš kaip Coliukė pasijutau su savo 1,69 ūgiu. :rolleyes: O savo laiku skaičiausi iš aukštesnių.

Gyvenimas yra sunkus

Gyvenimą mes patys dažniausia apsisunkiname

.Laukiu svečių, priešpiečiams, tai į melancholijas traukia.O gal oras taip veikia, saulytės norisi. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 10 vasario 2019 - 09:58
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 10, 09:57)
Pasilyginau su Idomucija, aš kaip Coliukė pasijutau su savo 1,69 ūgiu. rolleyes.gif O savo laiku skaičiausi iš aukštesnių.

mano dukte 1.87

MB 1.75, man ji mazyte
Papildyta:
Moterys megsta aukstesnius vyrus:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 08:34)
Stori žmones daug valgo. Turejau tokį svecia. Tai pas mane po namines vistos kepimo liko skardoje geeeeeras sluoksnis to riebalo. Kol galvojau kur padeti, svecias paprašė ar gali suvalgyti. Su duona viska suvalge. Stovejau ir žiūrejau išsižiojusi, man nesuvokiami tokie kiekiai. O paskui tas pats žmogus man sako, “nezinau, na nieko nevalgau, bet storeju” Gyvas anekdotas</p>

cia irgi is vieno padaret isvadas? nors jusu papasakota istorija atrodo netikra, abejoju ar sveiko proto zmogus taip pasakytu, jei is tikro daug valgytu, nebent pajuokavo biggrin.gif
Turiu pazystamu storu zmoniu, tai dauguma valgo gana normaliai , bet visi turi kazkokiu sveikatos sutrikimu ir dauguma su hormonais dar buna su sirdim ar stuburu ir sportuoti per daug negali ir viskas susideda. Kazkokiu abzoru nepazystu, nebent pasislepe namie daug valgo, netikrinu biggrin.gif pati buvau didziausia abzora, kai buvau liekna, is musu draugiu, dabar jauciu per puse maziau valgau ir sveriu daugiau biggrin.gif jos vis sakydavo, kur tau telpa, nu ir nesimato is taves, kad iek valgai biggrin.gif aisku galejau irgi maivyris, kaip sveikai gyvenu ir kaip teisingai valgau tada ir kitiem rekomenduoti po pica kasdien lotuliukas.gif

Ne nuo maisto kiekio zmones priauga svorio, o nuo to kaip kunas ta maista naudoja, nes jei tik maistas butu svarbu visi vienodai valgantys vienodai svertu, o taip nera.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 10:22)
mano dukte 1.87
MB 1.75, man ji mazyte
Papildyta:
Moterys megsta aukstesnius vyrus:

Nebutinai, man patinka panasios proporcijos, aisku patinka aukstesni siek tiek, bet ne pusmetri aukstesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2019 - 13:12
Auksti vyrai - grazu. Maziukai - ne. Iki 1.80m man skaitosi mažas
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 10:22)
mano dukte 1.87

Oho. Jau Bertė. Didelė moteris.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 10, 13:22)
Auksti vyrai -  grazu. Maziukai -  ne. Iki 1.80m man  skaitosi mažas

bet jei pati neaukšta tai kaip atrodot kartu?
nu argi gražu Oksana su Simuku? Man tai ne, jisai su ja kaip su vaikiuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 10, 14:14)
bet jei pati neaukšta tai kaip atrodot kartu?
nu argi gražu Oksana su Simuku? Man tai ne, jisai su ja kaip su vaikiuku biggrin.gif

Man visos mazytes. Nu ir kas?
Atsakyti

Man visos mazytes. Nu ir kas?

Pabandyk rasti kitokią.Prie tavęs su 180 cm  ūgiu atrodytų mažytė.

Man nuo žalios jaunystės laikų su aukštais nesisekė.Jei kompanijoje bus koks iki 175 cm ūgio, tai žinau kabins mane.Sekasi man ant tokių ir po šiai dienai.

Visi eks buvo neaukšti.Karma matyt tokia mano su mažiukais draugauti :P

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 10, 13:09)
cia irgi is vieno padaret isvadas? nors jusu papasakota istorija atrodo netikra, abejoju ar sveiko proto zmogus taip pasakytu, jei is tikro daug valgytu, nebent pajuokavo  biggrin.gif

sakytu sakytu. Bent dvi mano pazistamos visad sake, kad beveik nieko nevalgo, o storos. Net vyrai paliudijo, kad tikrai zmonos mazai valgo. Bet... atpazinau jau forume, cia dar anksciau. Ir ka radau? Ogi pacios rase, kaip eda pasislepe, net ne valgo, o eda, kaip slepia maista, kad turetu veliau, kaip perkasi ir einant i namus puse kilo saldainiu sugeba suvalgyt. Bet oficialiai valgo mazai bigsmile.gif
Dar viena irgi pazinojau, kuri irgi stora tipo nuo oro. Bet susimazino skrandi ir sukudo. Jei ne nuo maisto kiekio storejo, tai negi skrandzio mazinimas butu padejes? Kas jai tai skrandi butu mazines?
Atsakyti