QUOTE(Nuolat @ 2019 02 10, 08:34)
Stori žmones daug valgo. Turejau tokį svecia. Tai pas mane po namines vistos kepimo liko skardoje geeeeeras sluoksnis to riebalo. Kol galvojau kur padeti, svecias paprašė ar gali suvalgyti. Su duona viska suvalge. Stovejau ir žiūrejau išsižiojusi, man nesuvokiami tokie kiekiai. O paskui tas pats žmogus man sako, nezinau, na nieko nevalgau, bet storeju Gyvas anekdotas</p>
cia irgi is vieno padaret isvadas? nors jusu papasakota istorija atrodo netikra, abejoju ar sveiko proto zmogus taip pasakytu, jei is tikro daug valgytu, nebent pajuokavo
Turiu pazystamu storu zmoniu, tai dauguma valgo gana normaliai , bet visi turi kazkokiu sveikatos sutrikimu ir dauguma su hormonais dar buna su sirdim ar stuburu ir sportuoti per daug negali ir viskas susideda. Kazkokiu abzoru nepazystu, nebent pasislepe namie daug valgo, netikrinu
pati buvau didziausia abzora, kai buvau liekna, is musu draugiu, dabar jauciu per puse maziau valgau ir sveriu daugiau
jos vis sakydavo, kur tau telpa, nu ir nesimato is taves, kad iek valgai
aisku galejau irgi maivyris, kaip sveikai gyvenu ir kaip teisingai valgau tada ir kitiem rekomenduoti po pica kasdien
Ne nuo maisto kiekio zmones priauga svorio, o nuo to kaip kunas ta maista naudoja, nes jei tik maistas butu svarbu visi vienodai valgantys vienodai svertu, o taip nera.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 10, 10:22)
mano dukte 1.87
MB 1.75, man ji mazyte
Papildyta:
Moterys megsta aukstesnius vyrus:
Nebutinai, man patinka panasios proporcijos, aisku patinka aukstesni siek tiek, bet ne pusmetri aukstesni