QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 24, 10:34)
as galvoju, kad viena didziausiu itaku yra emocinis pagrindas. zmones, kurie yra geros sirdies, nemoka nesioti pykcio, nepavydi, atleidzia (is tikruju, o ne tik taip sako), gyvena kur kas ilgiau uz kitus. 

Gali buti. Mano a.a. anyta, tai nepaprasto gerumo moteris buvo. Dievo palaiminta. Mazai tokiu zmoniu yra.
O tetis mano, buvo nepataisomas optimistas. Linksmas. Geros nuotaikos. Gera humoro jausma turejo. Turejo daug draugu ir pazistamu. Buvo draugiskas. Paslaugus. Turejo daug hobiu. Irgi isskirtinis zmogus buvo. Nei vienas is vaiku nepaveldejo tiek daug jo budo savybiu. Kiekvienam po truputi teko.

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 12:38)
tikiu, pvz. pasiskaičius apie dr. Schultzą ir jo pacientus, tai kiek tokių istorijų sužinotum. Bet jis ir kietas, kaip kareivinėse laužo juos.
Mano mama jau nėra teigiamiausias pavyzdys, negali neprisipirkti bandelių, bet visgi... Tai pažįstamos ima klausinėti, ką tu darai, kad dar tokia sveika, darbinga? ta ima pasakoti nuo pradžių, kada keliasi, kaip mankštinasi, ką valgo ir tt., tai neištveria nė klausyt, sako eik tu pragaran
Va kokia "valia" žmonių, tai kur nesirgs?
Mano mama jau nėra teigiamiausias pavyzdys, negali neprisipirkti bandelių, bet visgi... Tai pažįstamos ima klausinėti, ką tu darai, kad dar tokia sveika, darbinga? ta ima pasakoti nuo pradžių, kada keliasi, kaip mankštinasi, ką valgo ir tt., tai neištveria nė klausyt, sako eik tu pragaran

Va kokia "valia" žmonių, tai kur nesirgs?
Kiek tavo mamai metu, jei ne paslaptis? Galvoju, kad mazdaug kiek ir man.

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 24, 15:56)
Apie rūkymą buvo ne mano pasisakymas.Dar nebuvau prisipažinusi,kad esu buvusi rūkalė.
Rūkiau daug metų, ir kas baisiausia, man tai patiko.
Žinoma, niekad nerūkiau prie nerūkančių, vaikų.Dabar jau keturi metai neberūkau.Ir visai nedarau iš to tragedijos,kad tiek metų rūkiau.Jei kas iš kompanijos užsidega cigaretė, tragedijos iš to nedarau, nuo dūmų kvapo nealpstu.
Tik ,va negaliu pakęsti,kai rūko kontrobandines.Nu,jau smarvė jų tokia bjauri.
Rūkiau daug metų, ir kas baisiausia, man tai patiko.
Žinoma, niekad nerūkiau prie nerūkančių, vaikų.Dabar jau keturi metai neberūkau.Ir visai nedarau iš to tragedijos,kad tiek metų rūkiau.Jei kas iš kompanijos užsidega cigaretė, tragedijos iš to nedarau, nuo dūmų kvapo nealpstu.
Tik ,va negaliu pakęsti,kai rūko kontrobandines.Nu,jau smarvė jų tokia bjauri.
As irgi rukyti meciau prie 5 metus, bet ne del sveikatos, o todel, kad keiteme nama i buta. Vyras mano ruko. As jam neprikaisioju. Tai mano pasirinkimas buvo mesti rukyti. Ne jo.

Beje ir vegetare tapau pries puse metu. Man tai patinka. Jauciu pagerejusia sveikata. Vyras mano valgo mesa. Man nemaiso.
Leksa, kai kalbejai apie hobius, apie zvejyba. Tai niekaip nesupratau, kaip vyro meile ir demesys susijes su tuo? Jei vyras iseis pazvejoti, tai jau zmonos nemyles tuo metu?

Ape zirkles tarp vyro ir moters metu, neteisingai kazkuri rase. Parasysiu grizusi is keliones. Isvykstu i Kopenhaga, laivu.