Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 06 24, 10:34)
as galvoju, kad viena didziausiu itaku yra emocinis pagrindas. zmones, kurie yra geros sirdies, nemoka nesioti pykcio, nepavydi, atleidzia (is tikruju, o ne tik taip sako), gyvena kur kas ilgiau uz kitus.  smile.gif

Gali buti. Mano a.a. anyta, tai nepaprasto gerumo moteris buvo. Dievo palaiminta. Mazai tokiu zmoniu yra.
O tetis mano, buvo nepataisomas optimistas. Linksmas. Geros nuotaikos. Gera humoro jausma turejo. Turejo daug draugu ir pazistamu. Buvo draugiskas. Paslaugus. Turejo daug hobiu. Irgi isskirtinis zmogus buvo. Nei vienas is vaiku nepaveldejo tiek daug jo budo savybiu. Kiekvienam po truputi teko. blink.gif

QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 12:38)
tikiu, pvz. pasiskaičius apie dr. Schultzą ir jo pacientus, tai kiek tokių istorijų sužinotum. Bet jis ir kietas, kaip kareivinėse laužo juos.
Mano mama jau nėra teigiamiausias pavyzdys, negali neprisipirkti bandelių, bet visgi... Tai pažįstamos ima klausinėti, ką tu darai, kad dar tokia sveika, darbinga? ta ima pasakoti nuo pradžių, kada keliasi, kaip mankštinasi, ką valgo ir tt., tai neištveria nė klausyt, sako eik tu pragaran biggrin.gif
Va kokia "valia" žmonių, tai kur nesirgs?

Kiek tavo mamai metu, jei ne paslaptis? Galvoju, kad mazdaug kiek ir man. mirksiukas.gif Esu kolkas sveika ir darbinga. mirksiukas.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 24, 15:56)
Apie rūkymą buvo ne mano pasisakymas.Dar nebuvau prisipažinusi,kad esu buvusi rūkalė.
Rūkiau daug metų, ir kas baisiausia, man tai  patiko.
Žinoma, niekad nerūkiau prie nerūkančių, vaikų.Dabar jau keturi metai neberūkau.Ir visai nedarau iš to tragedijos,kad tiek metų rūkiau.Jei kas iš kompanijos užsidega cigaretė, tragedijos iš to nedarau, nuo dūmų kvapo nealpstu.
Tik ,va negaliu pakęsti,kai rūko kontrobandines.Nu,jau smarvė jų tokia bjauri.

As irgi rukyti meciau prie 5 metus, bet ne del sveikatos, o todel, kad keiteme nama i buta. Vyras mano ruko. As jam neprikaisioju. Tai mano pasirinkimas buvo mesti rukyti. Ne jo. blink.gif

Beje ir vegetare tapau pries puse metu. Man tai patinka. Jauciu pagerejusia sveikata. Vyras mano valgo mesa. Man nemaiso.

Leksa, kai kalbejai apie hobius, apie zvejyba. Tai niekaip nesupratau, kaip vyro meile ir demesys susijes su tuo? Jei vyras iseis pazvejoti, tai jau zmonos nemyles tuo metu? blink.gif Kaip pagal ta posaki: Is akiu ir is sirdies?

Ape zirkles tarp vyro ir moters metu, neteisingai kazkuri rase. Parasysiu grizusi is keliones. Isvykstu i Kopenhaga, laivu. mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 06 24, 22:04)
Kiek tavo mamai metu, jei ne paslaptis? Galvoju, kad mazdaug kiek ir man.  mirksiukas.gif Esu kolkas sveika ir darbinga.  mirksiukas.gif

biškiuką paslaptis, nes nenoriu, kad hienos žinotų, po to vaidina, kad žino viską apie mane blink.gif biggrin.gif
bet manau, kad ne tiek, jūs tikrai jaunesnė, aš vėlai gimdyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 24, 21:57)
O kai tu pradejai tapti moterim, kodel neziurejai ar zmonai tinka ir patinka? Neziurejai jos noru. Netikiu, kad pritare.

Visu pirma mano atvejis nera kazkoks noras, tai medicinine diagnoze, kitaip pasaulyje tokiu dalyku niekas neapmoketu, jeii tai butu uzgaida ar noras (vakaruose).
Antra - tikrai nieko nedarau be jos palaikymo (formalus pritarimas nesiskaito). Nes cia ivairiai galima ziuret i mano atveji. Man slykstus zmones kurie pasinaudoja mojuoja savo teisemis, tai ir as taip nesielgiu.

Zmones susitaria del gyvenimo principu, tai tas kuris kazka nori keisti (palikti seima del savo kaprizu, noru, rizikuoti buti suzeistas ar uzmustas, etc.) turi gauti kito pritarima. Ir ne siaip formalu, o kazkaip suprasti kokias problemas kitam sukelia ar gali sukelti.
Atsakyti
Beje ir vegetare tapau pries puse metu. Man tai patinka. Jauciu pagerejusia sveikata. Vyras mano valgo mesa. Man nemaiso.

kaip smagu. O ypač sporto rezultatuose kaip tai matosi, jei kuo užsiimi ir stebi rezultatus smile.gif
Atsakyti
Tai puiki seima. Sviesuoliai.

Pazinojau tokia moteri. Jos vyras buvo supsichaves per nepriklausomybe, galvojo ten paaukot gyvybe ar kazka pan.
Aukotis jam neteko, bet psichine problema liko, tai jis uzsikabino uz kazkokios sektos ir paukojo gyveenima sektos dievui. Zmona pasiunte ir paliko.
Sekta isiro, tai tiesiog psichiatru pacientas patapo ambulatorinis.

Va tie aukotojai saves.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 24, 21:19)
kaip smagu. O ypač sporto rezultatuose kaip tai matosi, jei kuo užsiimi ir stebi rezultatus smile.gif

o kaip tai matosi sporte, ?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 20:23)
Moteris, tai toks sutverimas, kuris nesugeba prisiimti atsakomybes(yra faktiskai neveiksni?, infantili)
laukianti komandu, aukleejimu o gal ir bausmiu?
Aisku pinigu.
Sedinti pries veidrodi ir tai pagrindinis uzsieemimas.

Vyras tai uzdirbantis, komanduojantis PASTROINANTIS, paskaiciuojantis

Moteris prisima aisku atsakomybe, bet jai uztenka atsakomybes uz save ir vaikus, vyrui dar yra tasakomybe uz moteri ir aisku uz save ir vaikus, bet moteriskas vyras ir uz save sunkiai prisiima atskomybe, jis visus kaltina aplink ir pyksta.
Taip moteriai uztenka buti graziai sau ir mylimai mirksiukas.gif vyrui to niekaip neuztenka.

Uzdirbantis taip sugebantis sukomanduoti tinkamai ir suorganizuoti tinkamai seimos gyvenima, paskaiciuojantis visa tiksliai smile.gif

deja dabar vienetai vyrisku vyru ir moterisku moteru....
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2018 06 24, 20:54)
Ir kaip tai atrodytu realybeje? Jauna moteris zinanti viska,  susituokia su isgerianciu, dar smurtaujanciu vyru ir ka? Kaip bando padeti jam? Kiek laiko leidzia save padauzyti,kiek laiko bando ji isblaivyti? Nepaliks jo, nes jau zinojo koks jis.  Juk jam padeti reikia, suprasti, uzjausti. Patartum savo dukrai su tokiu gyventi ir ji pakeisti? As tai ne. Bet kadangi tau ir dar kai kam normalu santykiuose juodai dirbti tai gal ir  noretum taip.
O jei nekalbant apie zalingus iprocius tai pav. viena forumo dalyve kazkada rase, kad pabandytu jos vyras ginekologu tapti ar i misija isvykti pusmeciui, tai neleistu. Va cia tai baisu. Zmogus negali buti tuo kuo nori ir  daryti ka nori. O juk nei vienas noras net nera zalingas.

ne, nemanau, kad su tokiu reiktu tuoktis, ar juo labiau tureti santykius ar leistis musamai, jokiu budu, bet gal kai kurios motery svisgi utri galimybiu, savo meile ir moteriskumu suaktyvinti vyro motyvacija susitvarkyti IKI SANTUOKOS IKI SANTYKIU. Vien tik draugaujant. Padeti jam pasikeisti, jeigu aisku jis nori. pvz mato vyras geria, ruko, neseikai gyvena, gal ir linkes i agresija, ir vienas kita isimyli, jokiu budu nereiktu tuoktis ir niekam nepatarciau, bet galima meginti kalbetis siulyti pagalba pasikeisti ar negalima? is kart nurasyti, kaip brokuota?
nu kai esi santuokoje, jau nesi vienas, kaip Idomucia teisingai sako, reikia atsizvelgti i kita, jau baigesi pageidavimu koncertas.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 21:03)
rimtai? Man visu pirma tai slykstu. O antra - baisu. Vien del ligu. Kad ir ZIV. Ar tikrai nepasigavai, gaulutinis rezultatas tik po puses metu  blink.gif Na, ir siaip as manau,kad isprievartavimas visad (ar bent beveik visad) lydimas smurto + tikrai visad pazeminimo. Argi norisi atsimint ir pasakot kazkam kaip kas zemino ir skaudino fiziskai ir psichiskai?
Ka as blogo esu patyrusi ne tik, kad nenoriu kazkam pasakot, bet stengiuosi aplamai apie tai negalvot. O cia atsimink, pasakok, dar kokiu durnu klausimu atsirast gali, tai aiskink...

nu ligu galima pasigaut, bet kokiu atveju, jei turi ne viena vyra per gyvenia ir tie vyrai turejo ne vien tave. aisku baisu, slykstu ir t.t. bet sakau ne pasaulio pabaiga, buna daug baisesniu dalyku gyvenime.... cia su amzium supranti biggrin.gif

norisi pasakot artimam zmogui issisneket, tai ir reikalinga gyjimui, nereikia savyje to uzgniausti ir kai pagyji gali ramiai apie tai sneketi.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 21:43)
blink.gif  jus gal jau pas psichiatra nueikit  blink.gif
jau vieni galva kumsciu gavusi rektumet ant viso svieto.

ka jus cia turit omeny, kas kur rektu?
Papildyta:
O kodel butent zmonos noras/nenoras turi buti svarbesnis ir lemiantis  uz vyro nora? Jei nera jokiu krastutiniu kliuciu siekti savo tikslo.

Del gydytojos. Tai puiki seima. Sviesuoliai.
O kai tu pradejai tapti moterim, kodel neziurejai ar zmonai tinka ir patinka? Neziurejai jos noru. Netikiu, kad pritare.

todel, kad jie siema ir ju poelgiai itakoja vienas kito gyvenima ir vaiku gyvenima, keista, kai taip senka moteris, kuri turi seima. Seima nera du kambariokai su savo tikslais ir gyvenimasi, tai veinas gyvenimas, aisku zmone sturi savo kazkokiu veikslos lauku, hobiu ir t.t. bet kakzokie krastutinumai , kaip misijos ar ypatingos profesijos, kaip cia Iodmucia nusake, pvz tikrinti ir reitinguoti prostitutes, kaip jusm neiko butu tokia vyro profesija, ci ajo pasirinkimas pvz svajone?

Nu cia nusnekejot, gi nepasirinko jis to savo sutrikimo doh.gif jis nei mometo nezino, kada ten pradejo, tik zino, kada diagnozavo gal. Sake gi operacijos nesidaro del zmonos.
Papildyta:
As irgi rukyti meciau prie 5 metus, bet ne del sveikatos, o todel, kad keiteme nama i buta. Vyras mano ruko. As jam neprikaisioju. Tai mano pasirinkimas buvo mesti rukyti. Ne jo.  blink.gif 

Leksa, kai kalbejai apie hobius, apie zvejyba. Tai niekaip nesupratau, kaip vyro meile ir demesys susijes su tuo? Jei vyras iseis pazvejoti, tai jau zmonos nemyles tuo metu?  blink.gif Kaip pagal ta posaki: Is akiu ir is sirdies?

Ape zirkles tarp vyro ir moters metu, neteisingai kazkuri rase. Parasysiu grizusi is keliones. Isvykstu i Kopenhaga, laivu.  mirksiukas.gif  ax.gif

tai va kad pati ruket, kitaip ir ziurit, o mesos irgi nevalot tik mazia, ta ir netrukdo kol kas...
nu ten istorija apie vyra, kuris kievina savaitgali 3 dienom isvaziuoja su nakvyne i zvejyba. Jauna pora.Normalu?

cia gal svarbu, kai nera meiles, jausmu norima tik pasinaudot kitu zmogumi, siaip normalus brandus zmone,s kurie iesko normaliu santykiu ieskosi panasaus amziaus zmones.
Papildyta:
idomus lektorius (rusu klb)
https://www.youtube....h?v=XS2o22qlutc
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 23:53)
ka jus cia turit omeny, kas kur rektu?

megstat BDSM?
o jei rimtai, isivaizduokit - einat parke, uzpuola is nugaros,gaunat smugi i galva koja, nuvercia veidu i purva, nuplesia rubus, uzciaupia burna, kad nerektumet ir patvarko kaip gyvulys.
nieko cia tokio, kad paskui chirurgai remontuos?
ramiai sau atsikeltumet, susirinktumet drapaneliu draiskanas ir ramiai toliau sau eitumet, griztumet namo, gal dar vyrui "duotumet"? nes gi nieko baisaus nenutiko, nereikia cia sureiksminti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 25, 00:18)
megstat BDSM?
o jei rimtai, isivaizduokit - einat parke, uzpuola is nugaros,gaunat smugi i galva koja, nuvercia veidu i purva, nuplesia rubus, uzciaupia burna, kad nerektumet ir patvarko kaip gyvulys.
nieko cia tokio, kad paskui chirurgai remontuos?
ramiai sau atsikeltumet, susirinktumet drapaneliu draiskanas ir ramiai toliau sau eitumet, griztumet namo, gal dar vyrui "duotumet"? nes gi nieko baisaus nenutiko, nereikia cia sureiksminti.

kas tas bdsm?
prie ko cia chirurgai lotuliukas.gif as nesneku gi apie viaku isrpievartavima doh.gif i rkodel butinai i purva?
jus skaitykit , ka rasau, o ne ka pati susimastot, as gi nesakau, kad nieko baisaus, paskaitykit dar karta mano zinute, as sakau tai ne pasaulio pabaiga ir gyvenime buna baisesniu dalyku...ir is vis kur jus cia tokiu prievartavimmo scenu prisiziurejot, ir kodel butinai i purva? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 birželio 2018 - 23:42
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 00:38)
kas tas bdsm?
prie ko cia chirurgai lotuliukas.gif as nesneku gi apie viaku isrpievartavima doh.gif i rkodel butinai i purva?
jus skaitykit , ka rasau, o ne ka pati susimastot, as gi nesakau, kad nieko baisaus, paskaitykit dar karta mano zinute, as sakau tai ne pasaulio pabaiga ir gyvenime buna baisesniu dalyku...ir is vis kur jus cia tokiu prievartavimmo scenu prisiziurejot,  ir kodel butinai i purva?  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif nu ok, galima veidu i asfalta... idomiau, vienok. kraujo daugiau. ir tada tikrai chirurgai butu "prie ko" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 25 birželio 2018 - 00:24
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 25, 00:38)
kas tas bdsm?
prie ko cia chirurgai lotuliukas.gif

Ubuntiene tik vyrui duoti matoo problema, dresiruoja, kad netaptu gyvulys. Tikram prievartautojui duotii galima - ir cia jau JOKIU PROBLEMU
Atsakyti
Aš iš dalies pritarčiau lutukei dėl išprievartavimo. Ar tai baisi patirtis? Tikrai taip. Ar tai patirtis, kurios niekam nelinkėčiau? Žinoma. Bet kaip ir bet kurio kito baisaus/nemalonaus/traumuojančio įvykio atveju, mes turim ne vieną ir ne du pasirinkimus, kaip su ta patirtim gyventi. Galima ją sureikšminti ir visą savo tolimesnį gyvenimą ją ant rankų nešiotis. Galima visgi manau ir nedaryti iš jos stabo. Žinoma, sunku kažką realiai sakyti, kai realiai nesi to patyrusi. Bet kai pagalvoji, žmonės skirtingai susitvarko su daug sudėtingesniais dalykais, kurių pasekmės tikrai lieka visam gyvenimui ir akivaizdžios (fizinis neįgalumas įvairus pvz.). Vieni randa kaip su tuo gyventi pernelyg to nedramatizuojant, kiti ne.
Atsakyti