Koks vargas gyventi skaičiuojant kalorijas, kilogramus... Jei būčiau linkusi storet, seniai būčiau bačka, nes neturiu valios. Žaviuosi tomus, kurios susiima ir gali taip valdytis.
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 09, 14:53)
Taip, pusryčių nevalgau ir vsio. Bet gi rašiau, kad daryti 16 valandų pertrauką. Tai jeigu pavalgau vakare 19 valandą, tai ryte valgau tik 11 valnadą. Jeigu paskutinį kartą pavalgau 18 valandą, tai ryte ne anksčiau nei 10 valandą valgau. Ir visa matematika. O jeigu gerą ir sočią vakarienę pavalgai, tai jau ir neišalksti. Ir valgau aš riebiai, pvz. sviesto daug naudoju. Visi tie liesi dalykai ne man. Juos valgant nejauti sotumo, norisi vis valgyti ir taip beužkandžiaujant tik daugiau tų kalorijų gauni, o jautiesi alkanas. Ir valgau kas skanu ir man patinka, o kas nepatinka nevalgau - košių, miltinių, bandelių, pyragų ir pan. brrr.... neskanu.... Na aišku ir visas tas greitas maistas ne man skirtas. Tada valgis yra malonumas, gali mėgautis be jokios sąžinės graužaties. </p>
Nuolat, jei neturejusi nieka dvirsvorio ir nelinkusi i storejima, tai visos dietos tos, tik siaip pasizaidimai ir tavo supratimas, kiek stori zmones valgo ir del ko storeja irgi tik isivaizdavimas.
Nuolat l prastai valgo. Negalima šitaip be maisto būti. 4 val prieš miegą pavalgai ir viskas pamuegi, pusryčiauti eini
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 09, 13:58)
Isteka gazele, lieka 100 kg cioce. Ilgam ta meilė liks ir geismas?
Nu.
O paskui elrauda sm, kad vyras pas meiluze ar bonke isejo...
Bet dazniausiai tos 120 kilogramines ir savo vyrus palei save nutempia. Apsilasiniavimas kvadratu, sedi abu ant sofkes ir bezda.
QUOTE(cambala @ 2019 02 09, 22:12)
Nu.
Bet dazniausiai tos 120 kilogramines ir savo vyrus palei save nutempia. Apsilasiniavimas kvadratu, sedi abu ant sofkes ir bezda.
Jei abiems gerai-koks mums skirtumas
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 09, 22:14)
Jei abiems gerai-koks mums skirtumas
Jokio.
Bst jei butu joms gerai - nesiguostu ir kiaulyciu sm neprastumibetu.
QUOTE(cambala @ 2019 02 09, 22:17)
Man atrodo, kad moterys tiesiog įpratusios padejuoti del svorio. Na kaip mada kokia. Kol tai ne viršsvoris - tai pasirinkimas. Virsvoris jau kenkimas sau.
QUOTE(cambala @ 2019 02 09, 22:12)
Nu.
Na viskas priklauso nuo situacijos.
MB sako, kad jei ji estu kaip as, tai netilptu per duris
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 09, 22:33)
Koks tavo KMI?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 09, 22:33)
Mano kolegė taip sako. Sunku jai su manim dirbti 🤭
QUOTE(cambala @ 2019 02 09, 22:57)
Koks tavo KMI?
Mano ugis virs 195, tai KMI yra nesamone.
Jus musu kunas trimatis.
Jei 160 cm zmogus sakysim sveria 56 kg, tai tokio pat proporcingumo 200cm zmogus turetu sverti 98 kg, nes skirtumas 1.25 pasikelia kubu, 1.95 mes esam trimciai sutverimai ir viskas padideja 3 ismatavimais
Pagal visas teorijas (koreguota ugiui KMI) tureciau sverti 103kg. Tiek sveriau tai viskas buvo idealu. Dabar jau apie 118kg tai jau daugoka
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 09, 23:19)
Jetus, jauciu augalota tokia.
Nu jo, tavo atveju KMI nesamone