QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 15:33)
Man tai keistas tas lutukes nuolatinis lyties akcentavimas ir kad butinai moterys su moterim turi but, o vyrai su vyrais, kaip kokioj musulmonu saly. Negi neiseina ziuret tiesiog kaip i zmogu?
O dar sakot, kad kiti per daug seksa ir seksualuma akcentuoja...
Papildyta:
Ir megstamiausias jo uzsiemimas, trolinti SM ir erzinti jautresnes moteras
ne as taip nesakiau, as iskiriu butent pavieni atskira bendravima poroje, kai yra vyras ir moteris, bet jie ne pora, o tik artimi draugai, o buryje ko ne, aisku bendraukit, tik man sakau keistas bendravimas, kai zmones jau turi pora vyra/zmona, ir dar eina su kitu vyru bendrauti. As iskiriu artimus santykiu, o tu vis apie vyrus moteris bendrai apie rubus, nesupranti, kas yra artimas draugas? ar tikrai nera jokio skirtumo tarp moters drauges ir vyro, nera tikrai jokiu ribu? tai nesugebejai i paskutine zinute mano atsakyti? eitum su vyru -draugu i pirti pasivanoti nuoga, kai turetum sutuoktini namuose?
Tu jautiesi belyte butybe, nesijauti moterim?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 09, 16:59)
vat vakar, su 20plius metų platonic draugu susitikom...kavą gėrėm...jis rūkė...šnekėjom apie prasmes ir neprasmes...ir beprasmybę...
atnešė jis man paskaityti Čapajavą ir Pustatą...padėkojau jam vėliau sms, kad tiek metų mes kartu...
bet nu ne kaip vyras jis man, (ir netapo vyras, ir nesvajoju api vyrą), nes...
bet draugas...
sunku paaiškint...tai dovana tiesiog - žmonės , artimi žmonės -dovana..
nebūtinai jie "blogesns" už vyrus, už partnerius...
žmonių nesustyguos pagal gerumą ir naudą...vertesnis, nevertesnis...
kitoks....širdy turi savo vietą...širdis plati....
kaip C.S Lewis yra pasakęs: "Draugystė - neprivalomas dalykas. bet kas ją turi - tai didžiulė dovana" ....
Given, bet tu gi irgi neistekejusi, o tai reiskia laisva, nei vienas vyras tau neisipareigojo, nei tu jiems, aisku, gali susitikineti su kokiais nori draugais.
O jei, kai atsirastu normalus tikras vyras salia, kuri pamiltum visa sirdimi ir kuris tave pamiltu, kuris tau butu artimiausias uz visus kitus zmones, ir kai ispapreigotumet vienas kitam ir gyventumet kartu ilgai ir laimingai, tikiu susitikinejimai su kitais vyrais zenkliai suretetu, nes jis uzpildytu tave ta vyriska energija ir jos nereiktu ieksoti kitur.
As irgi susitikciau pvz su kokiu buvusiu klasioku, pasneketume, jei atvyktu pvz i Airija. Bet as sneku apie nuolatini bendravima, nuolatinius santykius, jie neimanomi artimi su kitu vyru, jei turi savo vyra.
Arba tada turi zmonem buti priimtini poligamiski santykiai, yra gi poros, kur ne tik draugu turi bet ir miega su kitais, ir tai jiem visiskai priimtina, bet yra monogamiskos poros, kaip kazkokie tokie santykiai nera paparsciausiai priimtini.
Nes kur tada riba? sakai susijaudinti ir jausti trauka kitam normalu, svarbu nepermiegoti? ar visgi geriau i tokia busena nepapulti? Man asmensikai nera priimtina jausti potrauki kitiem, jei esu vienuose santykiuose, suprantu,kad taip gali atsitikti ir nenorint, bet kurti tam daugiau galimybiu tikrai nemanau,kad ismintinga, nes zmones labai lengvai papuola i pagundas ir daznai net joms pasiduoda, kaip matom is neistikimybiu ir skyrybu skaiciaus.
Zmones viduje dvasioje, taigi viska jaucia, nusidedam ne tik veiksmais bet ir mintimis. Kaip mums vienas kunigas pasakojo, sako nuodeme yra vienoda ar permiegoti su kitu ar apie tai tik pasvajoti ir pritarti mintyse tom mintim, t.y. ne taip, kad atejo mintis ir tu ja nuvariai, bet va pasimegavai ir nusidejai. Taigi sakau priklauso nuo pasauleziuros, jei zmonem tai priimtina nuolat buti kazkokioj traukoj daugiau nei vienam vyru/moteriai, tai jiem geria, man asmeniskai tai visiskai nepriimtina.
Papildyta:
Ir dar moterim maziau tu pagundu kyla, vyram dazniau, vesti kita i pagunda irgi nuodeme. Taip galima sakyti cia jo reikalas, bet zmogus gal pzv tikisi, neturiu nieko konkretaus minti, bet buna cia ne veina paskaojo, kad joms jis draugas, o jie tikisi kazko daugiau, tai kam ta vilti suteikti? ens as atsakinga vsigi jauciuosi ir uz vilties suteikima, jei tikrai zinau,kad ten nera jokios vilties.
tai visgi eitumet su tais savo draugais i pirti nuogos, pasigarinti, pasivanoti, paskui i baseina, savus vyrus palike namie?nes su draugem as laisvai galeciau eiti, bet jei to noreciau su vyru draugu, itariu mano vyras visiskai to nesuprastu, kaip ir as nesuprascio jo tokiu noru, as nesuprasciau jokiu nuolatiniu santykiu su moterimis.Pvz atsiradus Fb, vyras ,kaip ir dauguma susibendravo vel su klasiokais, pasirode, kad viena klasioke gyvena vsiai netoli musu, LT, nuvaziavo i svecius pabuvo, pasisnekejo, tame nematau jokios problemos, bet jai butu pradejas karta i menesi pas ja vazinetis, tai buciau ir tasele sudejusi
tai va kas visgi labiau senovine uz mane?