Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Papildyta:
Praktikavu daugybe metu. Valios visai nereikia, uztenka uzimtumo, kad nebutu kada valgyti.

Geriausiais vaistas nuo ėdimo, tai užimtumas, sutinku. Jeigu turi valios, tai jos ir nereikia, bet ne visi ją turi.  :mirksiukas:

Atsakyti

As negaliuu negerti, bet nezinau ka daryt, kad maziau esti. Dar MB sako, ka daug kaloriju suteikia alkoholio savaitgalinis gerimas

Užtat čia tavo tokios mintys kaip iš kosmoso  :bigsmile:  Na žmogui, matyt, vistiek reikia turėti veiklos. O tavo veikla, kaip suprantu, tai yra sėdėjimas SM ir valgymas. Matyt reikia keisti įpročius, susirasti kitokios įdomios veiklos  :mirksiukas: Saikas visur svarbus. 

Atsakyti

Tai kur tos valios būna pirkti?Parodykit gi, nebūkit spaudikės :ax:

Atsakyti

Tai kur tos valios būna pirkti?Parodykit gi, nebūkit spaudikės :ax:

Acha, va imsim ir išduosim kur ją rasti, tai pačioms neliks :P  :mirksiukas: . Tiesiog atsikeli ryte ir pasakai sau, kad šiandien nevalgysiu, pasiskiri kuria nors savaitės dieną. Bet vadinasi kitomis dienomis savęs neriboji ir tai yra smagu. Bet man labiau patinka tos 16 valandų pertraukos laikytis. Dieną valgai kiek nori, nevaržydama savęs, tik pusryčių atsisakai ir tiek tos valios reikia. Nors kai skrandis susitraukęs, tai kažkiek į jį neprikiši ir sotumo jausmas greitai patenkinamas. Ir vakarienė tada tokia karališka būna, su pasimėgavimu, be sąžinės graužaties. Užtat nėra sunku save riboti tas keliolika valandų, juolab, kad didelę dalį to laiko pramiegam. Bet gal mes kiekvienas randam kas mums labiau tinka. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 09 vasario 2019 - 12:34
Ko cia myzat i fazę. Jei vyrai myli, tai myli ir su lašiniais, o jei nemyli, tai gali buti ir mis kybartai - paliks del negražesnės.
Atsakyti

Burbe, teisingai sakai, vyras mylės moterį nesvarbu ar ji su lašiniais ar ne.  Bet svarbu kaip moteris pati jaučiasi ir ko nori, jeigu ji jaustųsi geriau be tų 5 kilogramų, tai tegu jų ir atsikrato. Juk tas kilogramų perteklius  ne kiek dėl grožio gali trukdyti, kiek dėl sveikatos. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 09 vasario 2019 - 12:45
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 09, 12:44)
<p>Burbe, teisingai sakai, vyras mylės moterį nesvarbu ar ji su lašiniais ar ne.  Bet svarbu kaip moteris pati jaučiasi ir ko nori, jeigu ji jaustųsi geriau be tų 5 kilogramų, tai tegu jų ir atsikrato. Juk tas kilogramų perteklius  ne kiek dėl grožio gali trukdyti, kiek dėl sveikatos. </p>

Guoskimes. Isteka gazele, lieka 100 kg cioce. Ilgam ta meilė liks ir geismas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 09, 13:58)

Nuuu...jei tokias negrazias ima i zmonas, kaip tu, tai tokias storas, kaip mes, irgi ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 09, 12:31)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72348214" data-time="1549707686">
<div>
<p>Tai kur tos valios būna pirkti?Parodykit gi, nebūkit spaudikės ax.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Acha, va imsim ir išduosim kur ją rasti, tai pačioms neliks tongue.gif  mirksiukas.gif . Tiesiog atsikeli ryte ir pasakai sau, kad šiandien nevalgysiu, pasiskiri kuria nors savaitės dieną. Bet vadinasi kitomis dienomis savęs neriboji ir tai yra smagu. Bet man labiau patinka tos 16 valandų pertraukos laikytis. Dieną valgai kiek nori, nevaržydama savęs, tik pusryčių atsisakai ir tiek tos valios reikia. Nors kai skrandis susitraukęs, tai kažkiek į jį neprikiši ir sotumo jausmas greitai patenkinamas. Ir vakarienė tada tokia karališka būna, su pasimėgavimu, be sąžinės graužaties. Užtat nėra sunku save riboti tas keliolika valandų, juolab, kad didelę dalį to laiko pramiegam. Bet gal mes kiekvienas randam kas mums labiau tinka. </p>

Ta prasme, pusryciu nevalgai ir vsio? Tai as kokius 5 metus pusryciu nevalgiau, svoris augo. Pradejus valgyti, tapo geriau.
Tikriausiai vieno recepto nera. Gerai pamenu, kaip nuvaziavau i sanatorija i spec programa lieknejantiems bigsmile.gif maisto kiso dvigubai daugiau nei siaip sivalgau, tai nevalgiau visko, per savaite nieko nenumeciau. Tai susimasciau apie zmoniu isivaizdavima, kiek stambesni zmones valgo.
Atsakyti

Matai, yra vyrai, kurioms mielesnės 100 kg moterys. Kitiems patinka gazelės. Ir gal ne išvaizda viską lemia, yra ir kiti dalykai. O jeigu meilė dingsta vien dėl to, kad moteris pasidarė apkūnesnė, tai klausimas ar ji iš viso buvo. Neesu turėjusi viršsvorio, o 100 kg tai man visai skamba kaip iš kosmoso, bet matau savo aplinkoje, kad ir tos strorulės yra mylimos savo vyrų. Tik matyt užtenka joms proto ir  žino kaip tą vyrą  prie savęs pririšti. O ir tos gazelės, jeigu jokių moteriškų formų neturi, tai irgi ar jau labai bus patrauklios vyrams? Na gal... O meilė ir geismas ne nuo svorio priklauso  :)​ 

Atsakyti

Man labiau priimtina Miromanovos-60 sistema.Kai užsikabini,tai tikrai veikia.Ten irgi išeina ilgas nevalgymo tarpas.Paskutinis valgymas turi būti iki 18 val, o paskui iki pat ryto nieko, nei kąsnelio.Kartais neatsilaikau.

Be kita ko, manęs niekas, niekad į akis nėra išvadinęs stora, meška ar dar kuo.Čia aš pati sau gyvenimo neduodu.

Teisingai ,Burbanti pasakei- išteka gazelė, palieka gazelka.

Aš jau po sporto, ir po pasivaikščiojimo su šunėmis bekelia per miškus.Slidūs takiukai, kad juos kur.Šunys slidinėja, taksiukas net apvirto.Kai dar labiau palis, tai galvą galima garantuotai nusisukti.

Atsakyti

Ta prasme, pusryciu nevalgai ir vsio? Tai as kokius 5 metus pusryciu nevalgiau, svoris augo. Pradejus valgyti, tapo geriau.
Tikriausiai vieno recepto nera. Gerai pamenu, kaip nuvaziavau i sanatorija i spec programa lieknejantiems bigsmile.gifmaisto kiso dvigubai daugiau nei siaip sivalgau, tai nevalgiau visko, per savaite nieko nenumeciau. Tai susimasciau apie zmoniu isivaizdavima, kiek stambesni zmones valgo.

Taip, pusryčių nevalgau ir vsio. Bet gi rašiau, kad daryti 16 valandų pertrauką. Tai jeigu pavalgau vakare 19 valandą, tai ryte valgau tik 11 valnadą. Jeigu paskutinį kartą pavalgau 18 valandą, tai ryte ne anksčiau nei 10 valandą valgau. Ir visa matematika. O jeigu gerą ir sočią vakarienę pavalgai, tai jau ir neišalksti. Ir valgau aš riebiai, pvz. sviesto daug naudoju. Visi tie liesi dalykai ne man. Juos valgant nejauti sotumo, norisi vis valgyti ir taip beužkandžiaujant tik daugiau tų kalorijų gauni, o jautiesi alkanas.   Ir valgau kas skanu ir man patinka, o kas nepatinka nevalgau - košių, miltinių, bandelių, pyragų ir pan. brrr.... neskanu.... Na aišku ir visas tas greitas maistas ne man skirtas. Tada valgis yra malonumas, gali mėgautis be jokios sąžinės graužaties. 

Atsakyti