Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2019 02 08, 21:02)
. Tie storuliai, matyt, alkį visada jaučia, tai jiems ir atrodo, kad jie nieko nevalgo.   Bet jeigu žmogui netrukdo storumas, tai koks skirtumas.</p>

Trukdo jiems, net is sitos temos matosi. Viena deda pampuskiu foto ir guodzia save, kad tai grazuuu, nors eda viska, bet vaiksto sportuot, kad ta svori numest.
Va tik lisiteja nuosirdi - sako svoris skaudi tema, nieko negali padaryt, diena nevalgo, vakare norisi.
Tai lisitejai bur patarimas kai vakare nori valgyt, gert vandeni, pora savaiciu taip, isidet i darba mazom porcijom dezutes su maistu, tarp klientu pavalgyt. Pi menesiuko viskas turetu stot i vietas. Tik dezutese ne spurgos turetu but, o salotos, suris, liesa mesyte, zuvis...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 18:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72347652" data-time="1549634347"><div><p>klysti. Patikėk, labai klysti.
Nuo hormoninio nedasvorio ar antsvorio daug kenčia</p></div></blockquote><p>Kiek tiksliai kencia? Ir noriu irodymu.</p><p>Siaip zmones daznai sneka “uoj, nedaug valgau, nesuprantu kas darosi, matyt hormonai”. Kai pamatau kiek tas nedaug, tai kaip ir aisku pasidaro. Spurgytes, ne hormonai.</p><p></p>

Estrogenai laisvai dadeda 10-15kg, nes suleteja medziagu apykaita. As jau tai zinau ant saves
Atsakyti

Oi mergaites,  galima ir riebiai valgyti ir bulves, svarbu porcijos dydis ir žmogaus gyvenimo būdas. Viskam saikas reikalingas, žinoma dar ir maisto gamybos būdas svarbus, kad nevalgyti nuodų. 

Lisitejai patarimas daryti tas 16 val pertraukas tarp valgymų  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 08 vasario 2019 - 22:40
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 21:08)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72347933" data-time="1549652534"> Taip, sutinku, teko pačiai pamatyti kaip jie nieko nevalgo. Tie storuliai, matyt, alkį visada jaučia, tai jiems ir atrodo, kad jie nieko nevalgo.   Bet jeigu žmogui netrukdo storumas, tai koks skirtumas.</blockquote> Man atrodo svoris ir isvaizda yra nereiksmingas dalykas. Va jei antsvoris lemia ligas, tada jau didelis skirtumas. O siaip kiekvienas gyvena kaip nori, tik tada tegul ir man nieko nesako. Kolege valgo pietums sumustinius (rukyta desra ir tokia popierine duona), pyragus, jei antras normalus patiekalas tai butinai bulves, mazai darzoviu ir tada sako kaip man gerai, kad as galiu skinny dzinsus nesioti. Sake dieta jai nepadeda. Mano lekstes turinys yra to “gerai” priezastis. 

Polinkis. Aš šluoju viską. Bet esu liekna. Tokia apykaita.
Atsakyti

Estrogenai laisvai dadeda 10-15kg, nes suleteja medziagu apykaita. As jau tai zinau ant saves

MĖ dieta padeda nepriaugti svorio. 

Dar vienas geras dalykas- vienos dienos pasninkas, tik vanduo tą dieną. Kartą į savaitę. Bet valios reikia  :mirksiukas: 

Atsakyti
Man labai pridejo kg hormoniniai vaistai. Po ju issibalansavo vi sistema, tai dar plius. Kad subalansuoti, teko gerti dar kitus hormininius vaistus, tai dar plius. Dabar nieko negeriu, tai jau mazeja skaiciai. Bjaurus dalykas tie hormonai.
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 08, 22:43)
Dar vienas geras dalykas- vienos dienos pasninkas, tik vanduo tą dieną. Kartą į savaitę. Bet valios reikia  mirksiukas.gif </p>

Praktikavu daugybe metu. Valios visai nereikia, uztenka uzimtumo, kad nebutu kada valgyti.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 08, 22:51)
Man labai pridejo kg hormoniniai vaistai. Po ju issibalansavo vi sistema, tai dar plius. Kad subalansuoti, teko gerti dar kitus hormininius vaistus, tai dar plius. Dabar nieko negeriu, tai jau mazeja skaiciai. Bjaurus dalykas tie hormonai.
Papildyta:

Praktikavu daugybe metu. Valios visai nereikia, uztenka uzimtumo, kad nebutu kada valgyti.

As negaliuu negerti, bet nezinau ka daryt, kad maziau esti. Dar MB sako, ka daug kaloriju suteikia alkoholio savaitgalinis gerimas
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 08, 22:43)
MĖ dieta padeda nepriaugti svorio. </p><p>Dar vienas geras dalykas- vienos dienos pasninkas, tik vanduo tą dieną. Kartą į savaitę. Bet valios reikia  mirksiukas.gif </p>

o jus kada nors turejot dideli svori?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 20:42)
Daugumai svori lemia valgymas ir judejimas. Kaip netiketa, nu. 

o kur statistika, irodymai, kiek zmoniu pazystat? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2019 02 08, 21:02)
Taip, sutinku, teko pačiai pamatyti kaip jie nieko nevalgo. Tie storuliai, matyt, alkį visada jaučia, tai jiems ir atrodo, kad jie nieko nevalgo.   Bet jeigu žmogui netrukdo storumas, tai koks skirtumas.</p>

keliu zmoniu mityba stebit ? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 21:08)
Kolege valgo pietums sumustinius (rukyta desra ir tokia popierine duona), pyragus, jei antras normalus patiekalas tai butinai bulves, mazai darzoviu ir tada sako kaip man gerai, kad as galiu skinny dzinsus nesioti. Sake dieta jai nepadeda. Mano lekstes turinys yra to “gerai” priezastis. 

ai ta is vienos pasidaret koleges isvadas? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 22:27)

tai matyt man ju ir padaugejo, nes butent tiek priaugau, bet panasiai tike an ir truko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 23:12)
As negaliuu negerti, bet nezinau ka daryt, kad maziau esti. Dar MB sako, ka daug kaloriju suteikia alkoholio savaitgalinis gerimas

kodel negali?
Atsakyti

Siaip celiulitas normalus kuno reiskinys, antsvoris probelma, o ne celiulitas, jo su saiku net sveika. Visos proceduros apie jo naikinima ,tik akiu dumimas. Jo turi ir stori ir ploni zmones.
Papildyta:
avinzirniai? tai gerai tada kad daug valgau biggrin.gif

prakaituot reikia ;)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 23:12)

Mb teisi.
Aš alkoholio dabar išvis nevartoju, bet pradejau daugiau duonos valgyti, nes energijos truksta.
Atsakyti

Ačiū, mergytės už patarimus.Stengiuosi nevalgyti po 18 val, tik ne visada išeina.Tas mano antsvoris nėra didelis pagal lenteles 5 kg.Va, su jais ir kariauju.Tai išeina jie tai pareina, kartais ir chebros atsiveda.O kadangi pagal figūros tipą esu obuoliukas,tai tie 5 kg, nutūpę ant pilvo,labai žymu, ir mane varo į pasiutimą.

Kai mečiau rūkyti,gal tris metus jaučiausi patalogiškai alkana.Jūs,jei nebuvote rūkančios, to nesuprasite.Įsivaizduokite, visada nori valgyti, net po sočiausių pietų.Ir ne tai,kad esi alkana, tu dar nori saldžiai, aštriai, riebiai vienu metu.Skanu buvo tai, ko gyvenime nemėgau.Pvz zefyrų, chalvos, visokių riebių užtepėlių.Vnž, niekas nekaltas, nusipenėjau pati.Dabar tas alkis jau praėjo,jau lengviau gyventi.

Vsio, gana balbatuoti, lekiu kluban.dance3.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 08, 23:30)
o kur statistika, irodymai, kiek zmoniu pazystat?  biggrin.gif

ai  ta is vienos pasidaret koleges isvadas? lotuliukas.gif

gerai čia ją prigavai jos metodais biggrin.gif
Atsakyti