Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

nukvakai kaip cambala? nu kaip aš tau galiu svetimų žmonių įrodymus čia įdėti? ar jie man leidžia, įpareigojo?
galiu nebent vieną parašyti. Pvz. studijose gyvenau su labai didžiule, hormonuota pana. Ji sportavo kiek pajėgė, valgė normaliai kaip studentei, tikrai ne nesveikai kažkaip. Ir... ji valgė mažiau už mane. Bet kartu tai ir nebuvo badavimas jokiu būdu, tiesiog ji natūraliai norėjo mažiau ir kas iš to? O buvo ogromnaja tai oi. Tik po studijų, kai dirbti ėmė sukūdo, kai tyrimus pilnus pasidarė, hormonus susitvarkė. Kartu ir veido spuogai pranyko.

Sakei, kad kencia daug zmoniu. Kalbi apie viena mergina. :) Aciu, kaip ir aiskus tas kiekis jau. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 19:13)
Tu klausima skaitei? As paklausiau kiek zmoniu kencia nuo hormoninio storumo. Tavo straipsnyje apie tai ne zodzio.</p><p>As galiu pati susirasti, bet Monteverte uztikrintai kalba, tai idomu is kur info.</p><p></p>

straipnsyje apie tai kokie hormonai kaip itakoja svorio augima, ir tai realu ir tai nera prasimanymai, o konkretu skaciu zmoniu nu koks skirtumas, kad susiznosi, ir kas tau toki pasakys?
as savo pvz pasakiau, ne storumo , o plonumo ir ka tau tai keicia ir as nebuvau itrauka i jokias statistikas, o tu vis tiek aiskinsi kad svoris tik nuo maisto ir sporto. biggrin.gif
ir jos ir mano info is patirties, ne is statistikos departamento smile.gif
zmones skirtingi ir skirtingai priima maista ir reguoja i miasta ar sporta.
taip ir neatsakiai kaip man reikejo daugiau svorio piraukti, jei esme tik maiste?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 19:21)
Sakei, kad kencia daug zmoniu. Kalbi apie viena mergina. smile.gif Aciu, kaip ir aiskus tas kiekis jau. </p>

ne ji pasake, kad tik veina pvz gali parasyti. Kodel taip nori irodyti savo tiesa? biggrin.gif jei nera oficialios statistikos tai reikskia tas dalykas neegzistuoja? biggrin.gif
kiek zmoniu geriau apklausk is vis yra tyresi hormonus.
Atsakyti
Man kazkodel ginekologe liepe priaugt svori, kad atsistatytu vienas hormonas. Idomu kodel, ar kitu budu jam sutvarjyt nebuvo. Na isskyrus vaistus su stipriu salutiniu.
Ir kodel kai kuriom nuo kontraceotiku auga
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 20:27)
Man kazkodel ginekologe liepe priaugt svori, kad atsistatytu vienas hormonas. Idomu kodel, ar kitu budu jam sutvarjyt nebuvo. Na isskyrus vaistus su stipriu salutiniu.
Ir kodel kai kuriom nuo kontraceotiku auga

Per mazas svoris, per didelis, neretai itakoja hormonu fona. Todel reikia vadovautis KMI, o ne tuo kas kam atrodo plonas/storas. Jei paaugle-jauna mergina suserga anoreksija, didele tikimybe kad del sutrikusiu hormonu neissivystis reprodukciniai organai, ateityje gali netureti vaiku. Moterys su permazu, ar perdideliu svoriu, sunkiai pastoja.

Kontraceptikai irgi hormonai, leteja medziagu apykaita, o valgymo igudziai nepakite, nepakoreaguoti. Jei nesportuoji, nestimuliuoji apykaitos, svoris palaipsniui dideja.
Papildyta:
Neskiepijimo mados pasekmes.

Į Lietuvą sugrįžo išnaikinta liga: vaistų nėra, komplikacijos gali baigtis mirtimi
Atsakyti
Tai jei zmones kemsa kaip kur rodo amerikieciai fri bulves, mesainius ir cola - aisku isbalansuoja sveikata ir hormonus. Susitvarkyk mityba ir svoris bus normalus.
Va dar kiek atsimenu sovietmeti - irgi daug apkuniu pleze vartydavosi . Tuo galima isitikint tarybinius filmus paziurejus Tuo tarpu vakarietes visada lieknos, pasitempusios.
Atsakyti

Per mazas svoris, per didelis, neretai itakoja hormonu fona. Todel reikia vadovautis KMI, o ne tuo kas kam atrodo plonas/storas. Jei paaugle-jauna mergina suserga anoreksija, didele tikimybe kad del sutrikusiu hormonu neissivystis reprodukciniai organai, ateityje gali netureti vaiku. Moterys su permazu, ar perdideliu svoriu, sunkiai pastoja.

Kontraceptikai irgi hormonai, leteja medziagu apykaita, o valgymo igudziai nepakite, nepakoreaguoti. Jei nesportuoji, nestimuliuoji apykaitos, svoris palaipsniui dideja.

Nuo KT gal priaugsi kelis kg, bet tai nereiksmingas skaicius. Daugumai svori

lemia valgymas ir judejimas. Kaip netiketa, nu. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 20:40)

Ai, zinok8t, cia kaip kieno organizmas.
Sovietmeciu visus skiepyjo nui tymu. Buvau paskiepyta nuo ju, o sirgau 2 kartus( kas teoriskai neimanoma).
Manau ndreikua vaikytis kuekvieno skiepo, o atsizvelgti i daug faktoriu, stiprint imuniteta.
Dabar zmones visai istyze su sveikata. Paziurekit kiek jaunuiliu negali but sauktiniais del ligu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 19:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72347857" data-time="1549646305"><div><p>nukvakai kaip cambala? nu kaip aš tau galiu svetimų žmonių įrodymus čia įdėti? ar jie man leidžia, įpareigojo?
galiu nebent vieną parašyti. Pvz. studijose gyvenau su labai didžiule, hormonuota pana. Ji sportavo kiek pajėgė, valgė normaliai kaip studentei, tikrai ne nesveikai kažkaip. Ir... ji valgė mažiau už mane. Bet kartu tai ir nebuvo badavimas jokiu būdu, tiesiog ji natūraliai norėjo mažiau ir kas iš to? O buvo ogromnaja tai oi. Tik po studijų, kai dirbti ėmė sukūdo, kai tyrimus pilnus pasidarė, hormonus susitvarkė. Kartu ir veido spuogai pranyko.
</p></div></blockquote><p>Sakei, kad kencia daug zmoniu. Kalbi apie viena mergina. smile.gif Aciu, kaip ir aiskus tas kiekis jau. </p>

klausyk, tu skaitai ar apsimeti, kad skaitai? aš tau aiškai surašiau, kad tų žmonių viešinti negaliu ir iš kur apie juos žinau taip pat negaliu.
O jei tau dar nedaeina, tai gal tu pirma pasipasakok kur dirbi, ką dirbi, a, nenori?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 20:40)

tai jokia ne "mada". Taip daro žmonės, kuriems ne dzin ką į save kiša.
Ar skaitei dabartinių skiepų sudėtines dalis? Patiko? Labai tau į sveikatą?
Lai pagamina švariai, eilė prie skiepų bus
Atsakyti
vienas pas mane testas zmonem del ju samonigumo, poziuris i skiepus, labai elementarus smile.gif Kas per beprotis gali tiek chemikalu sukisti i ka tik gimusi savo vaika?

https://www.youtube....h?v=QsZbVg6vmVs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2019 - 21:04
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 20:48)

Ar skaitei dabartinių skiepų sudėtines dalis?

Na na. Nekalbek sausai, imesk cia dabartiniu skiepu sudeti ir ankstesniu skiepu sudeti.
Ar irgi sauksi, kad negali del tos priezasties, kad neissiduot kur " dirbi" bigsmile.gif biggrin.gif .
Atsakyti

Siaip zmones daznai sneka “uoj, nedaug valgau, nesuprantu kas darosi, matyt hormonai”. Kai pamatau kiek tas nedaug, tai kaip ir aisku pasidaro. Spurgytes, ne hormonai.

Taip, sutinku, teko pačiai pamatyti kaip jie nieko nevalgo. Tie storuliai, matyt, alkį visada jaučia, tai jiems ir atrodo, kad jie nieko nevalgo.   Bet jeigu žmogui netrukdo storumas, tai koks skirtumas.

Atsakyti

Taip, sutinku, teko pačiai pamatyti kaip jie nieko nevalgo. Tie storuliai, matyt, alkį visada jaučia, tai jiems ir atrodo, kad jie nieko nevalgo.   Bet jeigu žmogui netrukdo storumas, tai koks skirtumas.
Man atrodo svoris ir isvaizda yra nereiksmingas dalykas. Va jei antsvoris lemia ligas, tada jau didelis skirtumas. O siaip kiekvienas gyvena kaip nori, tik tada tegul ir man nieko nesako. Kolege valgo pietums sumustinius (rukyta desra ir tokia popierine duona), pyragus, jei antras normalus patiekalas tai butinai bulves, mazai darzoviu ir tada sako kaip man gerai, kad as galiu skinny dzinsus nesioti. Sake dieta jai nepadeda. Mano lekstes turinys yra to “gerai” priezastis. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 08 vasario 2019 - 21:09