Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 17:48)
Nezinau kas ten vyksta,  bet vyksta tik laikinai. Nori buti visada jauna -  apsirupink abortuotais naujagimiais
Skamba kraupiai  biggrin.gif  biggrin.gif
O ka mes -  lietuves turim?  Dieles?
Papildyta:

Sensti,  motin  biggrin.gif

Cia tu sensti, nes nevalgai tu liekanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 16:48)
O ka mes -  lietuves turim?  Dieles?

vyrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 17:00)

Gal jau keiskit tema...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 16:48)
Sensti,  motin  biggrin.gif

Juokis, juokis...
Po kokio pusmecio, istrauks i svieta informacija, kad burbanti naujagimius valgo...

Nezinau, bet as kazkaip bijau tu visokiu dirbtinu, jauninaciu, genetika itakojanciu hormonu, navarotu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 17:26)
Juokis, juokis...
Po kokio pusmecio, istrauks i svieta informacija, kad burbanti naujagimius valgo

biggrin.gif cia as matyto filmo scenariju atpasakojau su tais naujagimiu valgymais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 17:00)

I'm in peace with my age biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 16:04)
Amzinos jaunystės eliksyras.
Kinijoje tai yra kai nekalta mergaite pirma karta apturi vyra ir pastoja. Tada jos abortuotas vaisius valgomas. Kuo daugiau abortuotu kudykiu suvalgoma,  tuo jaunesnės(savo isvaizda) darosi moterys

nu ir nx tokia "jausnyste" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 16:08)
Nu tu nezinai, kaip as gyvenau, gyvenu.
Gal tau ir atsiranda chemija kazkokia vos pasikalbejus su vyru simpatisku,? nezinau, kaip ten pas tave viskas veikia. Dazniau gal vyrui sekso duok, tai neuzkaisi taip greit ir smarkiai nuo svetimu? Man tai ta chemija yra arba ne, jokiais ten draugystem ir pokalbiais jos nesukursi, jeigu zmogus netraukia, reiskia netraukia. Toks vyras gali buti draugas, jeigu sutampa vertybes, jeigu su zmogum idomu.
O kadsngi biski daugiau nuo gyvuliu esam patobuleje tai nebutina seksuot su visais is eiles, su kuo yra trauka? Vyrams taipogi galioja. Ir as nesu atsakinga uz kiti kuniskus geidulius, kodel turiu burka dangstytis kad kazkam kazko nesukelt.?

Aisku nezinau, gal tu is vis vyras, tik sprendziu palei tai,ka rasai, lyg rasei,kad esi netekejusi, o ka dar zinoti reiktu? Bet tema ne apie tave konkreciai ir mane, tai nustok gal nesamones apie mane paisciusi ir su tuo davimu jau slykstu zinok is moteru ypac girdeti, su Idomucia jau ir taip viskas aisku, o tu nori iki cambalos lygio nusiristi, jos iskalta fraze kartodama? nu duok tu pati kam nori kiek nori, manim nesirupink. mirksiukas.gif

Kalbam ne apie susipazinima ir pasikalbejima vienkartini, o nuolat tesiamus ir palaikomus santykius metu metais, dviese su vyru(moterim) kurie patinka, kurie geri draugai, aisku, jie bus simpatiski, neatstumiantys ar ne, kurie bus artimi , tai jei atsiranda toks poziuris i zmogus, tai kiek tuksta ir ko ir potraukio atsiradimui?

Kalbam ne apie rubus, o apie santykius, pokalbius, bendravima, santykiu kurima, nes draugas tai ne tik praeivis gi, ne tik pasisnekam trumpai. Butent ir sneku apie gilius artimus rysius, juk tai reiskia draugas, bent man. Kai gali paskambinti, nueiti i svecius ar net nakti praleisti drauges(o) bute, sneketis iki paryciu, pasiguosti, isklausyti, galu gale galiu su draugem nuoga i pirti nueiti issivanoti, o su vyru draugu irgi tas pats galioja? bigsmile.gif
Tai jei turi moteris toki artima drauga vyra, klausimas, kodel jis ne sutuoktinis? Ar imanoma taip artimai bendrauti su keliais vyrais, tik su vienu lytiskai santykiauti, su kitais ne ir tai viskas cia ok, net jei kiti tie vyrai irgi jaudina seksualiai? ar kada nebus paslysta ar galu gale nesusipainios?

Sakai man: Gal tau ir atsiranda chemija kazkokia vos pasikalbejus su vyru simpatisku,? ir tuo paciu sakai : Man tai ta chemija yra arba ne ta chemija vis tiek atsiranda kazkuri momenta, ar tu net nepagauni momento,kada ji atsirado? gi ne pries sutinkant zmogu ?tai arba pasikalbejus, arba pasimacius arba ilgiau pabendravus.

Atsakyti

klysti. Patikėk, labai klysti.
Nuo hormoninio nedasvorio ar antsvorio daug kenčia

Kiek tiksliai kencia? Ir noriu irodymu.

Siaip zmones daznai sneka “uoj, nedaug valgau, nesuprantu kas darosi, matyt hormonai”. Kai pamatau kiek tas nedaug, tai kaip ir aisku pasidaro. Spurgytes, ne hormonai.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 18:56)
Kiek tiksliai kencia? Ir noriu irodymu.</p><p>Siaip zmones daznai sneka “uoj, nedaug valgau, nesuprantu kas darosi, matyt hormonai”. Kai pamatau kiek tas nedaug, tai kaip ir aisku pasidaro. Spurgytes, ne hormonai.

gali ir pati pasieieskoti ci asiaip pirmas is paieskos staripnsi
https://www.delfi.lt...u.d?id=74608870

kaip paaiskinsi,kad seniau nei spurgu man nereikejo riboti, nei jokio kito maisto ,o kg nei vieno nepriaugau nuo 18 m iki beveik 35 mirksiukas.gif iskyrus nestumo meta?
Atsakyti

gali ir pati pasieieskoti ci asiaip pirmas is paieskos staripnsi
https://www.delfi.lt...u.d?id=74608870

kaip paaiskinsi,kad seniau nei spurgu man nereikejo riboti, nei jokio kito maisto ,o kg nei vieno nepriaugau nuo 18 m iki beveik 35 mirksiukas.gifiskyrus nestumo meta?

Tu klausima skaitei? As paklausiau kiek zmoniu kencia nuo hormoninio storumo. Tavo straipsnyje apie tai ne zodzio.

As galiu pati susirasti, bet Monteverte uztikrintai kalba, tai idomu is kur info.

Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72347652" data-time="1549634347"><div><p>klysti. Patikėk, labai klysti.
Nuo hormoninio nedasvorio ar antsvorio daug kenčia</p></div></blockquote><p>Kiek tiksliai kencia? Ir noriu irodymu.</p><p>Siaip zmones daznai sneka “uoj, nedaug valgau, nesuprantu kas darosi, matyt hormonai”. Kai pamatau kiek tas nedaug, tai kaip ir aisku pasidaro. Spurgytes, ne hormonai.</p><p></p>

nukvakai kaip cambala? nu kaip aš tau galiu svetimų žmonių įrodymus čia įdėti? ar jie man leidžia, įpareigojo?
galiu nebent vieną parašyti. Pvz. studijose gyvenau su labai didžiule, hormonuota pana. Ji sportavo kiek pajėgė, valgė normaliai kaip studentei, tikrai ne nesveikai kažkaip. Ir... ji valgė mažiau už mane. Bet kartu tai ir nebuvo badavimas jokiu būdu, tiesiog ji natūraliai norėjo mažiau ir kas iš to? O buvo ogromnaja tai oi. Tik po studijų, kai dirbti ėmė sukūdo, kai tyrimus pilnus pasidarė, hormonus susitvarkė. Kartu ir veido spuogai pranyko.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 19:13)
bet Monteverte uztikrintai kalba, tai idomu is kur info.</p><p></p>

negaliu pasakyti iš kur, nes perdaug išsiduosiu tongue.gif
ar tu savo darbą čia išdavei? ne. tai suprask ir kitus rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip zmones daznai sneka “uoj, nedaug valgau, nesuprantu kas darosi, matyt hormonai”. Kai pamatau kiek tas nedaug, tai kaip ir aisku pasidaro. Spurgytes, ne hormonai.

Su pacia sutinku, dazniausiai zmones savo apsileidima nuraso hormonams, bet... Su metais, kintant hormonu fonui, leteja zmogaus metabolizmas. Tai elementaru ir visi mes tai zinome. Klausimas yra tik tame, kiek mes leisime save itakoti. Na jei zinai, kad tave tai itakos, tuomet perziuri savo mitybos plana, reguliariai sportuoji, judi, kas skatina to paties metabolizmo "uzkurima", kuris yra itakotas hormonu ir t.t. ir t.t.

Zmogus turi rupintis savo sveikata. O valgyti, ne tam kad prisiestu, o tam kad gyventu.
Atsakyti