Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 08, 16:00)
taip galiu patvritinti su savo patirtim  biggrin.gif

aš tokių patirčių ne vieną žinau ir tikrai žinau, kad valgė taip pat, bet tik sutvarkius hormoninį foną - pakūdo arba priaugo, kam jau ko reikia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 16:01)
aš tokių patirčių ne vieną žinau ir tikrai žinau, kad valgė taip pat, bet tik sutvarkius hormoninį foną - pakūdo arba priaugo, kam jau ko reikia

taip as dabar kaip ir lbaai idealiam svori, reiktu intencyviau tik pasportuoti ir i svis buciau ideali biggrin.gif gamta visa pakoregavo, o siaip dirbtinai butu jauciu sudetinga.
Atsakyti
Amzinos jaunystės eliksyras.
Kinijoje tai yra kai nekalta mergaite pirma karta apturi vyra ir pastoja. Tada jos abortuotas vaisius valgomas. Kuo daugiau abortuotu kudykiu suvalgoma, tuo jaunesnės(savo isvaizda) darosi moterys
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 08, 16:41)
nu nei viena vienuolyne negyvenam, bet yra skirtumas, kai turi vyra vaiku ir gyveni seimoje, vedi bendra uki, planuoji bendras veiklas, sventes, savitgalius ir kai esi laisva, neisipareigojusi ir neturi isipareigojusio vyro, buna vienas paskui kitas asistuotojas, renkiesi. tai ir nelabai turi kas priekaistauti, kol dar ne vyras, kaip ir vyram negali kakzo pirkisti, jie irgi laisvi gali draugiu tureti  biggrin.gif

O tai kiek tau reikia pajusti kazka vyrui, kuris patinka, su kuriuo gali is dusios pasikalbeti, su kuriuo esi aritma? Man tai toks yra savas vyras, kiti yra svetimi vyrai  biggrin.gif O jei butu grupele savu, butu kakziap sudetinga....
O vyram kiek zinau is vis daug pastangu nereikai, kad kiltu noras  biggrin.gif tai kam tuos vyrus gundyt, suteikt kazkokiu vilciu, ir paciai gal pakliut i susizavejima svetimu didesni nei siaip zmogum? Va su kokiu senuku gal ir galeciau draugauti  biggrin.gif Nu neasam gi me sakmeniai, kunas gi veikia nebutinai priklausoai nuo musu proto ar noru, isalksti ir jauti alki, pamatai patrauklu vyra, jei artimiau pabendrauji ir ta chemija atsiranda  biggrin.gif
Zmogus turi buti labia nepatrauklus, arba neidomus, nes jei bus nepatrauklsu, bet su juo suartesi dvasiskai jis automatiskai pasidaro patrauklesnis.
O paskui ir buna, ups isimylejau kita, skiriames, arba atsiranda meiluziai ir t.t. nu kam to reikia?

Nu tu nezinai, kaip as gyvenau, gyvenu.
Gal tau ir atsiranda chemija kazkokia vos pasikalbejus su vyru simpatisku,? nezinau, kaip ten pas tave viskas veikia. Dazniau gal vyrui sekso duok, tai neuzkaisi taip greit ir smarkiai nuo svetimu? Man tai ta chemija yra arba ne, jokiais ten draugystem ir pokalbiais jos nesukursi, jeigu zmogus netraukia, reiskia netraukia. Toks vyras gali buti draugas, jeigu sutampa vertybes, jeigu su zmogum idomu.
O kadsngi biski daugiau nuo gyvuliu esam patobuleje tai nebutina seksuot su visais is eiles, su kuo yra trauka? Vyrams taipogi galioja. Ir as nesu atsakinga uz kiti kuniskus geidulius, kodel turiu burka dangstytis kad kazkam kazko nesukelt.?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 15:57)
Draugai is vaikystes,  mano manymu,  negali buti simpatijos. Niekada. Nors...kitos ir su draugais megejos pasivartyti pataluose.

Diskusija tarp musu parsidejo nuo ko? Kad pati parasei kad simpatijos tau mielesnes. NOrs pries tai kalba ejo apie draugus ir simpatijas.

TAip ir as teigiau anksciau. Vienas is vaiksytes draugu pripazino, kad buvo laikas, kai as jam buvau daugiau nei drauge. Kai man jie visi yra tik "tutes broliai" ir jokiu kitu, ju atzvilgiu, garbanotu minciu neturejau.

Pazistu, ne viena ir ne du, kurie pradzioje buvo tik draugai, net draugavo poromis, bet veliau...

Gyvenimas labai ivairus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 16:04)

nemanau. Kazkiek suletina, bet senejimas priklauso nuo daugelio dalyku. Be to ten vyksta kazkokie negeri dalykai su kraujotaka.

jei daugiau info norit, tai paziurekit siaubiaku apie mokslininkus kurie buvo sukure jaunystes eleksyrus.
Pradzioje viskas buvo OK, veliau prasidedavo siaubiako esmine dalis.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 16:59)
Ir pagaliau suvokit viena problema, vienas dalykas yra pajegumas, "galiu", kitas - potraukis.
Moterys tai sako jaucia.
Va bunant su drauge kokia, jauciat, kad jai jus kaip moteris vienodai. Dabar isivaizduokit, kad su vyru bunant toks jausmas. I jus ziuri, kaip i... koki grazu vazona su gele arn siaip sau vazona. Tada pas moteris kazkas vyksta, pirmiausia itarimas, kad gejas... ne gejas. Siaip fruktas kuris kada nori gali ijungti mygtuka, o gali ir neijungti. Jus to nesuprasite, tai reikia patirti
Ne, tai pasalinis efektas kaip ir senejimo suletinimo.

Butent tokia yra/turetu but8 draugyste, o ne kaip ziurejima si objekta, kuri pasitaikius progai pasiguldysi
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 16:08)
Diskusija tarp musu parsidejo nuo ko? Kad pati parasei kad simpatijos tau mielesnes. NOrs pries tai kalba ejo apie draugus ir simpatijas.

TAip ir as teigiau anksciau. Vienas is vaiksytes draugu pripazino, kad buvo laikas, kai as jam buvau daugiau nei drauge. Kai man jie visi yra tik "tutes broliai" ir jokiu kitu, ju atzvilgiu, garbanotu minciu neturejau.

Pazistu, ne viena ir ne du, kurie pradzioje buvo tik draugai, net draugavo poromis, bet veliau...

Gyvenimas labai ivairus.

Be abejo mielesnes simpatijos biggrin.gif
Draugams blakstienu nepaklapnosi gi. O klapnoti reikia, kol dar kas ziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 17:04)
Kinijoje tai yra kai nekalta mergaite pirma karta apturi vyra ir pastoja. Tada jos abortuotas vaisius valgomas. Kuo daugiau abortuotu kudykiu suvalgoma,  tuo jaunesnės(savo isvaizda) darosi moterys

Slykstu
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 16:20)

Bet veiksminga
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 17:28)
Bet veiksminga

Tai kodel nepasinaudojai?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 16:09)
nemanau. Kazkiek suletina, bet senejimas priklauso nuo daugelio dalyku. Be to ten vyksta kazkokie negeri dalykai su kraujotaka.

jei daugiau info norit, tai paziurekit siaubiaku apie mokslininkus kurie buvo sukure jaunystes eleksyrus.
Pradzioje viskas buvo OK, veliau prasidedavo siaubiako esmine dalis.

Nezinau kas ten vyksta, bet vyksta tik laikinai. Nori buti visada jauna - apsirupink abortuotais naujagimiais
Skamba kraupiai biggrin.gif biggrin.gif
O ka mes - lietuves turim? Dieles?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 16:45)
Tai kodel nepasinaudojai?

Sensti, motin biggrin.gif
Atsakyti