Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Man tai keistas tas lutukes nuolatinis lyties akcentavimas ir kad butinai moterys su moterim turi but, o vyrai su vyrais, kaip kokioj musulmonu saly. Negi neiseina ziuret tiesiog kaip i zmogu?
O dar sakot, kad kiti per daug seksa ir seksualuma akcentuoja...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 16:30)
Jus IDOMUČIA priimat,  kaip jis raso. As siulyciau priimti taip -  nenaudoja savo mikasiaus -  septinta desimtis ant nosies. Su papais -  virsvoris. Tures putę = netures darbingo mikasiaus -  senyvo amziaus vyras.
Tik tiek.

Ir megstamiausias jo uzsiemimas, trolinti SM ir erzinti jautresnes moteras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 15:19)
apsidairyk aplinkui, tos, kurios ne tokios kaip tu ir nerašinėja tokių nesąmonių kas kartą, o tu gi savo sado-mazo polinkį kas dieną po 20 kartų išlieji biggrin.gif

Turiu sado- mazo polinki tave erzinti ir stebeti kaip lakstai po foruma nusikalus biggrin.gif .
Te 4u.gif , gal pailsek, o tai paskutini sparna pamesi biggrin.gif .
Atsakyti

kai pagalvoji ot laikai valgom,kad svorio numestume lotuliukas.gif

O siaip ne tik kolorijos svarbu, bet ir cukraus kiekis maiste ir is kur gaunamos tos kolorijos, aisku ir fizinis aktyvumas, ir labai itakoja hormonai.

As tai nevalgau, kad svorio numesciau. Mano maistas subalansuotas, svoris nesokineja.

Man labai patinka skaityti apie ta baisiai didele hormonu itaka svoriui. Kiek pazistate sveikai ir subalansuotai besimaitinanciu storuliu? As tai nei vieno. Kazkur skaiciau, kad tokiu zmoniu, kurie tikrai turi problemu su hormonais yra apie 1%. Is to, ka, matau, tai mes atrodom taip, kaip valgom. Dauguma. Su amziumi didejam, bet ne 3is kartus.

Pastoviai klausau :"oj, kaip tau gerai, tu tokia plona". Paskaiciavau kalorijas savaite, tai as suvalgau tiek, kiek man reikia, plius sportuoju beveik kasdien. As galiu tokiems pasakyti, kad jus valgykit tiek ir taip, kaip as, eikite kasdien pesciom 40 min, + sportuokite, jums irgi gerai bus. O kadangi dauguma to nedaro, tai belieka tik ir dejuoti del hormonu ir storejimo is oro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 08 vasario 2019 - 15:40
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 15:29)
Ne vienuolyne gyvenu, jeigu ka.
O ka, negi tau taip lengva kitiems vyrams pajausti trauka, kad uztenka padraugaut artimiau? Tada gal ir reikia jums saugotis smarkiai, jeigu viskas taip greit uzsimezga.

nu nei viena vienuolyne negyvenam, bet yra skirtumas, kai turi vyra vaiku ir gyveni seimoje, vedi bendra uki, planuoji bendras veiklas, sventes, savitgalius ir kai esi laisva, neisipareigojusi ir neturi isipareigojusio vyro, buna vienas paskui kitas asistuotojas, renkiesi. tai ir nelabai turi kas priekaistauti, kol dar ne vyras, kaip ir vyram negali kakzo pirkisti, jie irgi laisvi gali draugiu tureti biggrin.gif

O tai kiek tau reikia pajusti kazka vyrui, kuris patinka, su kuriuo gali is dusios pasikalbeti, su kuriuo esi aritma? Man tai toks yra savas vyras, kiti yra svetimi vyrai biggrin.gif O jei butu grupele savu, butu kakziap sudetinga....
O vyram kiek zinau is vis daug pastangu nereikai, kad kiltu noras biggrin.gif tai kam tuos vyrus gundyt, suteikt kazkokiu vilciu, ir paciai gal pakliut i susizavejima svetimu didesni nei siaip zmogum? Va su kokiu senuku gal ir galeciau draugauti biggrin.gif Nu neasam gi me sakmeniai, kunas gi veikia nebutinai priklausoai nuo musu proto ar noru, isalksti ir jauti alki, pamatai patrauklu vyra, jei artimiau pabendrauji ir ta chemija atsiranda biggrin.gif
Zmogus turi buti labia nepatrauklus, arba neidomus, nes jei bus nepatrauklsu, bet su juo suartesi dvasiskai jis automatiskai pasidaro patrauklesnis.
O paskui ir buna, ups isimylejau kita, skiriames, arba atsiranda meiluziai ir t.t. nu kam to reikia?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 15:30)
Jus IDOMUČIA priimat,  kaip jis raso. As siulyciau priimti taip -  nenaudoja savo mikasiaus -  septinta desimtis ant nosies. Su papais -  virsvoris. Tures putę = netures darbingo mikasiaus -  senyvo amziaus vyras.
Tik tiek.

Estrogenai visai gerai veikia anuos reikalus. USA daktarai pasiziureje eksperimentu ka su vaistais daro TS, pradejo normalius diedus su estrogenais nuo impotenciju gydyti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 15:52)
Estrogenai visai gerai veikia anuos reikalus. USA daktarai pasiziureje eksperimentu ka su vaistais daro TS, pradejo normalius diedus su estrogenais nuo impotenciju gydyti.

Nu va...ir tavo estrogenu naudojimas isipaišo i temą - turi žmoną todel nori buti darbingas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 15:14)
Vistiek nesuprantu prie ko cia 'duotybė'  kazkokia ir vyrai. Tipo vyrai yra duotybė? Mano galva nėra logikos.

O prie to, kad pelnyti vyru demesi, ar ju draugyste is esmes nededu jokiu pastangu. Tos vadinamos simpatijos "atsiranda" pacios, draugai is vaikystes. Delsios priezasties, as neakcentuoju nei vienos grupes, kuri neva man geresne, blogesne. Visi jie man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 vasario 2019 - 15:56
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 15:40)
<p>As tai nevalgau, kad svorio numesciau. Mano maistas subalansuotas, svoris nesokineja.</p>
<p> </p>
<p>Man labai patinka skaityti apie ta baisiai didele hormonu itaka svoriui. Kiek pazistate sveikai ir subalansuotai besimaitinanciu storuliu? As tai nei vieno. Kazkur skaiciau, kad tokiu zmoniu, kurie tikrai turi problemu su hormonais yra apie 1%. Is to, ka, matau, tai mes atrodom taip, kaip valgom. Dauguma. Su amziumi didejam, bet ne 3is kartus.</p>
<p>Pastoviai klausau :"oj, kaip tau gerai, tu tokia plona". Paskaiciavau kalorijas savaite, tai as suvalgau tiek, kiek man reikia, plius sportuoju beveik kasdien. As galiu tokiems pasakyti, kad jus valgykit tiek ir taip, kaip as, eikite kasdien pesciom 40 min, + sportuokite, jums irgi gerai bus. O kadangi dauguma to nedaro, tai belieka tik ir dejuoti del hormonu ir storejimo is oro.</p>

Dabar yra toks poluliarus sukis: valgom ir liekniejam biggrin.gif as ne apie nieka konkreciai. Bet faktas, kad musu pasaulyje didesne beda su persivalgymu, nei su nedavalgymu.

Pradekim nuo pradziu, as nesakiau,kad hormonai butinai itakoja VIRSVORI, as sakau jie itakoja SVORI. Vieni ar kiti hormonai gali lemti,kad zmogus bus labai plonas ar pilnesnis, nebutinai su virsvoriu. Tai nera problemos su hromonais, tai hormonu itaka. As nezinau kaip tai tiksliai veikia pas zmones ir kokius procesus issaukia, bet is saves jauciu, jie turi itakos medziagu virskinimo sistemai. Buna labai greita apytaka medziagu(seniau man) ir leta(dabar). Dar aisku su amzium kakzokie procesai suleteja.

Virsvoris ziurint koks,bet daznai buna kruvos sutrikimu padarinys.

Va kai pagimdysi, kai pasikeis visas kunas ir hormonai tada pasnekesim smile.gif as irgi galejau pasakoti apie savo sveika mityba ir "teisinga" gyvenimo buda iki gimdymo, valgiau viska , kiek norejau visikai neribojau saves, ir sveriau labai mazai. Aisku valgiau sveikai daugmaz, ir judejau, bet niekad kakziap intensyviai nesportavau, bet visi stebedavosi,koki atu plona biggrin.gif
Dabar valgau net maziau ir sveikiau ir atidziau jau renkuosi kada ka valgyti, bet jauciu savo kuna,kad viskas labai pasikeite, net medziagu apykaita, nedetalizuosiu jau cia smulkmenu. Ir sveriu 15 kg daugiau, nei pries gimdyma. dar kol zindziau svoris laikesi mazas, kai tik nustojau is kart igavau dabartini kuna, daugiau svoris neauga, virsvorio neturiu, siaip patinka mano kunas dabar man, nes tikrai budavau per plona siek tiek visa gyvenima, bet niekaip negalejau svorio priaugti, net sanatorijoje vaikysteje del to buvau, nepadejo, galvojo, gal tevai valgyti neduoda biggrin.gif
Taigi dabar zinau,kad priaugti svori daznai buna sunkiau, nei numesti. ir tikrai maistas turi labai labai maza itaka paciam svoriui, net vanduo daugiau turi.
Taigi valgymas ir manksta tikrai neveikia visu vienodai mirksiukas.gif cukraus atsisakymas, subalansuota mityba, sportas aisku visada i nauda, bet tam ,kuris linkes storeti reiks kelis kart daugiau pastangu, nei tam kuris is vis nelinkes storeti. Tu to nepatuyriai tai dabar jautiesi teisi savoje patirtyje, be ttikria svoris tas 15 kg man priaugo is oro, ne is pakitusios mitybos ar kokio sporto metimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2019 - 15:59
QUOTE(Moonte @ 2019 02 08, 15:56)
O prie to, kad pelnyti vyru demesi, ar ju draugyste is esmes nededu jokiu pastangu. Tos vadinamos simpatijos "atsiranda" pacios, draugai is vaikystes. Delsios priezasties, as neakcentuoju nei vienos grupes, kuri neva man geresne, blogesne. Visi jie man patinka.

Draugai is vaikystes, mano manymu, negali buti simpatijos. Niekada. Nors...kitos ir su draugais megejos pasivartyti pataluose.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 08, 15:34)
Turiu sado- mazo polinki tave erzinti ir stebeti kaip lakstai po foruma nusikalus biggrin.gif .
Te 4u.gif , gal pailsek, o tai paskutini sparna pamesi biggrin.gif .

tai tu taip smarkiai bėgioji, kad aš nusikalus?
kiek km prabėgi per dieną po forumą?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 15:40)
Man labai patinka skaityti apie ta baisiai didele hormonu itaka svoriui. Kiek pazistate sveikai ir subalansuotai besimaitinanciu storuliu? As tai nei vieno. Kazkur skaiciau, kad tokiu zmoniu, kurie tikrai turi problemu su hormonais yra apie 1%. Is to, ka, matau, tai mes atrodom taip, kaip valgom. Dauguma. Su amziumi didejam, bet ne 3is kartus.</p>
<p>Pastoviai klausau :"oj, kaip tau gerai, tu tokia plona". Paskaiciavau kalorijas savaite, tai as suvalgau tiek, kiek man reikia, plius sportuoju beveik kasdien. As galiu tokiems pasakyti, kad jus valgykit tiek ir taip, kaip as, eikite kasdien pesciom 40 min, + sportuokite, jums irgi gerai bus. O kadangi dauguma to nedaro, tai belieka tik ir dejuoti del hormonu ir storejimo is oro.</p>

klysti. Patikėk, labai klysti.
Nuo hormoninio nedasvorio ar antsvorio daug kenčia
Atsakyti
Ir pagaliau suvokit viena problema, vienas dalykas yra pajegumas, "galiu", kitas - potraukis.
Moterys tai sako jaucia.
Va bunant su drauge kokia, jauciat, kad jai jus kaip moteris vienodai. Dabar isivaizduokit, kad su vyru bunant toks jausmas. I jus ziuri, kaip i... koki grazu vazona su gele arn siaip sau vazona. Tada pas moteris kazkas vyksta, pirmiausia itarimas, kad gejas... ne gejas. Siaip fruktas kuris kada nori gali ijungti mygtuka, o gali ir neijungti. Jus to nesuprasite, tai reikia patirti

"Nu va...ir tavo estrogenu naudojimas isipaišo i temą - turi žmoną todel nori buti darbingas."

Ne, tai pasalinis efektas kaip ir senejimo suletinimo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 15:59)
klysti. Patikėk, labai klysti.
Nuo hormoninio nedasvorio ar antsvorio daug kenčia

taip galiu patvritinti su savo patirtim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 15:59)
Dabar isivaizduokit, kad su vyru bunant toks jausmas. I jus ziuri, kaip i... koki grazu vazona su gele arn siaip sau vazona.

neiznau nejauciu, jau vyra sturi labai jaudintis, nesivbaldyti ir issiduoti, o kaip ten suprasi,kas pas ji galvoje dedasi?
Atsakyti