Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:46)
<p>Kas blogiausia žirnių nemėgstu.Avinžirnių maltiniai tiko ir patiko</p><p>Yra ir pas mus sviestinių moliūgų,apkepus iš jo kepu.</p><p></p>

o jie šarmina organizmą, geriau jie net nei lęšiai ax.gif
Atsakyti
Siaip celiulitas normalus kuno reiskinys, antsvoris probelma, o ne celiulitas, jo su saiku net sveika. Visos proceduros apie jo naikinima ,tik akiu dumimas. Jo turi ir stori ir ploni zmones.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 11:58)
o jie šarmina organizmą, geriau jie net nei lęšiai ax.gif

avinzirniai? tai gerai tada kad daug valgau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 08, 11:57)
Tampai liuta uz usu lotuliukas.gif

kokį liūtą?
ten vargšė skruzdė, bėganti skųstis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 08, 12:00)
avinzirniai? tai gerai tada kad daug valgau biggrin.gif

žirniai
nu man jie labai skanu, jei su morkytėmis pagaminti, su kitais priedais. Reikia nepatingėti iki gero suminkštėjimo pagaminti
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:36)
<p>Jei išėjo kalba apie maistą,noriu paklausti,ką galima ruošti iš lęšių?Niekada nieko nesu dariusi.Tik jau nežvenkit labai unsure.gif​ </p>

darau troskini su darzovemis. toki gana astru. gerai eina ;)
Atsakyti
O man idomu dar ape vyrus- draugus padiskutuoti.
Masciau masciau ir nu niekaip neisivaizduoju, kaip galima tureti draugu vyru, ar moteru vyram, kai esi susituokes, turi seima vaiku. Suprantu ,kad gali tureti DRAUGISKUS SANTYKIUS, su buvusiais klasiokais, kursiokais, kolegom, ar ex vyrais/zmonom, bet ne vaikscioti i kazkokius susitikimus dviese, nes nu jei turi artimesni drauga nei savas vyras, tai gal su juo ir vertetu gyventi?
Neisivaizduoju, dabar jei vyras man sakytu, einu su drauge i kina blink.gif arba as sakyciau einu su kokiu draugu i restorana blink.gif
mes tikrai labai broliskai ir draugiskai bendravom su kai kuriais klasiokais, kursiokais, kolegas buvusius, jei susitinku mieste butinai pasinekam, su kai kuriais fb susirasom, bet tai ne tas pats manau,kas vaikscioti ir toliau i pasimatymsu, bunat jau santykyje su kazkuo, gal cia koks neapsiprendimas? noras tureti daugiau nei viena vyra ar zmona?
Mano pasaulyje tai yra grieztos ribos, mano seima yra mano seima, vyras, vaikai, tai ne bendruomene , kurioje ten n vyru ir n moteru. Man yra moterys drauges, su kuriom pasnekam apie moteriskus dalykus, kas vyram neidomu, vyrui yra vyrai draugai.
jus turit draugu vyru, su kuriais vaiskciotumet i pasimatymus?
Atsakyti

Tai ne pasimatymas,o sibėgimas.Turiu vyrų draugų,ir ne vieną.Šios draugystės dar nuo pradinės mokylos laikų.Išgeriam kavos,kartais vyno,ar šampano.Pašnekam nuo dūšios apie viską.Reikalai iki lovos neina niekada.Jei būtų intymūs santykiai,neskaityčiau,kad mes draugai. Ką galvoja jų antros pusės manęs nedomina.Lai aiškinasi tarpusavyje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 vasario 2019 - 12:56
Vyru draugu gali ir nebuti, va vyru simpatiju - kas kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 12:55)
<p>Tai ne pasimatymas,o sibėgimas.Turiu vyrų draugų,ir ne vieną.Šios draugystės dar nuo pradinės mokylos laikų.Išgeriam kavos,kartais vyno,ar šampano.Pašnekam nuo dūšios apie viską.Reikalai iki lovos neina niekada.Jei būtų intymūs santykiai,neskaityčiau,kad mes draugai. Ką galvoja jų antros pusės manęs nedomina.Lai aiškinasi tarpusavyje.</p>

Bet tai jus ir neistekejusi, as klausiau apie tas ,kurios istekejusios, gyvena su vyrais, vaikais. O laisvos moteruys aisku kitaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 13:33)
Vyru draugu gali ir  nebuti,  va vyru simpatiju -  kas kita  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 12:55)
<p>Tai ne pasimatymas,o sibėgimas.Turiu vyrų draugų,ir ne vieną.Šios draugystės dar nuo pradinės mokylos laikų.Išgeriam kavos,kartais vyno,ar šampano.Pašnekam nuo dūšios apie viską.Reikalai iki lovos neina niekada.Jei būtų intymūs santykiai,neskaityčiau,kad mes draugai. Ką galvoja jų antros pusės manęs nedomina.Lai aiškinasi tarpusavyje.</p>

Mano panasi, bet tuo paciu nepanasi situacija. Draugauju su antrom pusem ir su ju vaikais ir t.t..

Bet isties jei kalbam apie tarauka tarp vyro ir moters, jos nera, bent jau is mano puses uztikrinu. Itariu todel, kad pazinojau is vaikystes, jie man yra kaip broliai.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 13:33)
Vyru draugu gali ir  nebuti,  va vyru simpatiju -  kas kita  biggrin.gif

Visiskai to neakcentuoju, nes man tai kaip duotybe, vyrai draugai, ir vyrai simpatijos.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:36)
<p>Jei išėjo kalba apie maistą,noriu paklausti,ką galima ruošti iš lęšių?Niekada nieko nesu dariusi.Tik jau nežvenkit labai unsure.gif​ </p>

O ko cia juoktis? As pati lesius atradau kokius desetka metu atgal, apie ju nauda kalbejo toks garbanotas dietologas. Pasidare idomu.

Nieko ypatingo is lesu nedarau, verdu pertrintas sriubas. Vakare pats tas.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:46)
<p>Kas blogiausia žirnių nemėgstu.Avinžirnių maltiniai tiko ir patiko</p><p>Yra ir pas mus sviestinių moliūgų,apkepus iš jo kepu.</p><p></p>

O kepdama apkepus, moliugus pries tai orkaitei iskepi, ar zalius sudedi?
Atsakyti
Prie ko cia pasimatymai? Gi kai moteris eina su drauge, tai niekas nesako, kad ji lesbe ir eina i pasimatyma. Priesinga lytis savaime dar nenusako lytines traukos ir intymiu santykiu.
Atsakyti

Daržinio žirnio nemėgstu jokio.Su vaikystės draugeliais kolūkio žirnius vogdavom,apsivalgiau kartą,tai nuo to laiko į žirnius negaliu žiūrėti.

Atsakyti
Nesupratau prie ko cia kazkokia 'duotybė'?
Cia kam duotybė - vyrams?
Atsakyti