Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 02 08, 10:55)
jei kepu, tai paprastai orkaiteje.

MB kepa kazkokiose lanksciose kepimo formose.
Man tai patinka bulves cirskintos ant tauku, ar bulvytes fri. Nera gyvenimo
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 07, 23:44)
Lauro lapas ir šafranas  biggrin.gif . Netinkamas palyginimas. Kai per daug pridedi šafrano,   tik tada jis duoda kartuma.
Šafranas butu kaip lauro lapas,   tai jo i ledus ir i saldzius kepinius nedetu
"Norėdami išryškinti ir sustiprinti šafrano skonį, gamindami kalėdinius saldainius ir bandeles su šafranu galite jį naudoti kartu su šiais prieskoniais:
cinamonu
vanile
saldymedžiu
gvazdikėliais
imbieru"

Vaje ,kad visai skirtingi skoniai kur lauro lapai ir kur safranas. Visi prieskoniai skirtingi, visi naudoja skirtingus, bet tai nereiskia,kad jie tokie pat biggrin.gif Nebutu tokia kaina safrano,jei butu skonis kaip lauro lapu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 08, 00:31)
Pajelai naudoju ispaniska,   nes ten daug reikia deti. Ispaniskas šafranas pigiausias  biggrin.gif
Persišką ant žuvies. Indiska-   tai i ryzius,   tai ant zuvies.

ta prasme tiesiai beri tuos lapelius ant zuvies?
Paskaiaciau,kad reikia safrana pamirkyti siltam vandenyje geriausia para pires naudojima? reiks pameginti kazka pagaminti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 02 08, 04:58)
Tiesiog kazkada baigesi ir vis pamirsdavau nusipirkti, o paskui supratau, kad jo kaip ir nereikia. Ant salotu nepildavau niekada beveik ir taip.

biggrin.gif geras , bet siaip nereafinuotas taigi gerai gi zmogui daug vitaminu , omega 3,6, man ir skanu pvz linu semenu, saulegrazu, i salotas tai dedu siek tiek alyvuogiu is LIetuvos buvau parsivezusi kanapiu aliejaus, bet skonis nelabai man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2019 - 11:34

Jei išėjo kalba apie maistą,noriu paklausti,ką galima ruošti iš lęšių?Niekada nieko nesu dariusi.Tik jau nežvenkit labai :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2019 02 08, 09:56)
<p>kazin maziem vaikam kurie piena zynda ir gelezies truksta</p><p></p>

mamos pienas, ne karves pienas, visai kita sudetis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 08, 10:01)
Numesi svorio, ar ne, priklauso nuo suvartojamo ir sunaudojamo kaloriju kiekio. Piena vartojant laisvai galima numesti svorio.
</p><p>Taip, pienas trukdo gelezies isisavinima, tad jei kam truksta gelezies nereikia vartoti mesos su suriu. Tas nera labai sunku. Pienas trukdo tik jei kartu valgoma. smile.gif

kai pagalvoji ot laikai valgom,kad svorio numestume lotuliukas.gif

O siaip ne tik kolorijos svarbu, bet ir cukraus kiekis maiste ir is kur gaunamos tos kolorijos, aisku ir fizinis aktyvumas, ir labai itakoja hormonai.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 11:12)
MB kepa kazkokiose lanksciose kepimo formose.
Man tai patinka bulves cirskintos ant tauku, ar bulvytes fri. Nera gyvenimo

biggrin.gif
man irgi skanu keptos bulves, su agurkeliais raugintais bigsmile.gif Kaip gerai,kad as moteris ir galiu sau pasikepti ka noriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:36)
<p>Jei išėjo kalba apie maistą,noriu paklausti,ką galima ruošti iš lęšių?Niekada nieko nesu dariusi.Tik jau nežvenkit labai unsure.gif​ </p>

Sriuba paprasta: lesiai, morkos ir kokia cukinija ar moliuga, as dedu butternut squash(kvapnusis moliugelis) cia pas mus ju daug, viska paskui sutrinti. kai isverda, ipilti siek tiek riebalu, aliejaus pzv, prieskoniu, petrazoliu ar krapu.
Man zali lesiai skaniau, nei geltoni.
Siaip viska panasiai galima daryti,ka ir su zirniais, ta pati gimine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2019 - 11:44

Kas blogiausia žirnių nemėgstu.Avinžirnių maltiniai tiko ir patiko

Yra ir pas mus sviestinių moliūgų,apkepus iš jo kepu.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 08, 11:43)
Kaip gerai,kad as moteris ir galiu sau pasikepti ka noriu lotuliukas.gif

Reikes man kovot uz savo teises virtuveje kepti, kitaip nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 21:12)
Tu suaugusi sociopate ir vaikas buvai tokua pat. 
Dziaugues jad tavo mokytoua karste vartosi.....
Uztat pagal savo karrrrrmis desnius ir neturi vaikum nu kam Zemei tikie sociopatai kaip tu? 4u.gif
Juk tevas bego nuo taves mazis 2- 3 metu... videku laik7 filmas buvo Oman 666. Paziurek... 4u.gif

tai visgi vartosi ji? tai taip išeina yra už ką jai vartytis? biggrin.gif
jauti, vėl tave, glušę, pagavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:46)
<p>Kas blogiausia žirnių nemėgstu.Avinžirnių maltiniai tiko ir patiko</p><p>Yra ir pas mus sviestinių moliūgų,apkepus iš jo kepu.</p><p></p>

Zirniu ir as nelabai megstu, kartais tik, o avizirnius vos ne kasdien virtus valgau i salotas dedu ar su raugintai skopustais, man labai skanu. Humusa pasidarau.
Lesiai man irgi ne labai, ne dazniau nei zirnius valgau. Va zali zirneliai tai jega , nuolat pasisodinu, nors kazkiek kad tureti, nes pirkti cia nelabai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 07, 21:54)
Tau tema apie svori kazkokia labai jautri, kad nares uzgaulioji ir prikaisioji?  Matyt vyras tik i kudas ziuri?

ir apie ūgį, nes realiai ji maža ir rubuilė tokia
ūtiūtiūkė tokia žinai kaip būna? nu tokia kaip rubuilis vaikiukas wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 02 07, 22:01)
Man storu barankos ir celiulitai tiesiog nrgrazu. Tai moteru aplaidumas. Tfu.

nu nėra pas tave barankų, nėra, nebesinervink, tiesiog nu putlutė tu, pabrinkusi tokia
bet nepergyvenk, daug tokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 08, 11:49)
Reikes man kovot uz savo teises virtuveje kepti, kitaip nieko nebus.

vava zmona isejo i darba, perims siek tiek vyrisku pareigu, galesi ir tu siek tiek moterisku perimti, pasidziaugti savo moteriskaja puse mirksiukas.gif Nors siaip dauguma vyru virtuveje sukasi ir vargo nemato. O kokie saslykai is vis vyrisku darbu laikoma.
Mano tetis buvo labai uz vyriskus ir moteriskus darbus, bet virtuveje kazka pagamindavo ir sakydavo, kad jis skaniau gamina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2019 - 11:55
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 08, 11:36)
<p>Jei išėjo kalba apie maistą,noriu paklausti,ką galima ruošti iš lęšių?Niekada nieko nesu dariusi.Tik jau nežvenkit labai unsure.gif​ </p>

lęšius biggrin.gif
pridedi dar morkyčių, salierų pvz. dar, nu gali dar šampinjoną įmesti, skanu prie saldžiųjų bulvyčių
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 08, 12:54)
ir apie ūgį, nes realiai ji maža ir rubuilė tokia
ūtiūtiūkė tokia žinai kaip būna? nu tokia kaip rubuilis vaikiukas wub.gif  biggrin.gif
Papildyta:

nu nėra pas tave barankų, nėra, nebesinervink, tiesiog nu putlutė tu, pabrinkusi tokia
bet nepergyvenk, daug tokių 4u.gif

Tampai liuta uz usu lotuliukas.gif
Atsakyti