QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 07, 23:44)
Lauro lapas ir šafranas . Netinkamas palyginimas. Kai per daug pridedi šafrano, tik tada jis duoda kartuma.
Šafranas butu kaip lauro lapas, tai jo i ledus ir i saldzius kepinius nedetu
"Norėdami išryškinti ir sustiprinti šafrano skonį, gamindami kalėdinius saldainius ir bandeles su šafranu galite jį naudoti kartu su šiais prieskoniais:
cinamonu
vanile
saldymedžiu
gvazdikėliais
imbieru"
Šafranas butu kaip lauro lapas, tai jo i ledus ir i saldzius kepinius nedetu
"Norėdami išryškinti ir sustiprinti šafrano skonį, gamindami kalėdinius saldainius ir bandeles su šafranu galite jį naudoti kartu su šiais prieskoniais:
cinamonu
vanile
saldymedžiu
gvazdikėliais
imbieru"
Safranas yra ivairialypis. Ji galima deti ir i arbata...
O jo skoni, bent jau siaurieciams sunku nusakyti. Teisingai, butent kaip perdedi jis panasiai karciai aitrokas kaip lauro lapas.
Safranas lygiai taip pat skanu naudotis, gaminant ir mesos patieikalus. Eriena, vistiena, versiena...
Man teko susidurti kai prekybininkai bando apgauti safrana pardavinedami milteliais, ikisa ciberzoles, medetkas ir t.t. Nes musu zmones nevisai zino kas tai yra.
Bet ateis laikas, ismoks it safrana naudoti.