Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nusipirkau upetaki, nieko ypatingo nedarysiu, nes manau, kad karaliskai zuviai nieko nereikia ypatingo, ji kalba pati uz save. Tiesiog gerai nuplausiu, net zvyneliu nevalysiu. Zuvi tik pagardinsiu druska, i vidu idedama nedaug sviestelio, petrazoliu, krapu, muskato, kalendros, baltuju ir kvepianciuju pipiru. Paimsiu dviguba folijos lapa, i ja sandariai suvyniosiu zuvi, dar pries tai ja pasudisiu is virsaus ir apacios. Ir viskas, lai kepa ikatintoje orkaiteje iki 180 laipsniu, kokias 20 min. Cia labai svarbu zuvi neperkepti, nes perkepusi ji virs sprangi, kaip zemiausios kokybes tunas skardineje.

Iskepus, istraukus zuvi is orkaites dar kokias 10 min paliksiu ramybeje, nieko nedarydama, lai pailsi.

Jei norite i zuvi dar galite ideti citrinos, mano sunus megsta. Man gi ji permusa svelnu upetakio skoni, citrina tinka labiau prie lasisos.
Atsakyti

Galima keisti soja.Tiksliau sojų faršu .Išbandytas dalykas.Sūnus paauglystėje nevalgė mėsos, tai teko prigalvoti visko.

.Dar avinžirniai kukuliukai, man regis iš lęšių gamina maltinukus, bet pati nebandžiau.Jau minėjau labai skanu maltinukai iš grikių, taipogi išbandyta.

Upėtakis, skamba viliojančiai.Nesu labai stipri žuvies ruošime.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 vasario 2019 - 19:56
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 07, 19:53)

<p>Upėtakis, skamba viliojančiai.Nesu labai stipri žuvies ruošime.</p>

Labai paprastas zuvies pruosimo budas, jokiu navarotu, bet skanu, ir kai karsta, ir kai atvesusi. Kai salta, tai zuvies sultys virsta drebuciais.

Labai megstu tokia zuvi valgyti su mirkytais obuoliais, jie man atstoja marinuotus agurkelius, ar paprikos, pomidoru ir morku troskiniu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 07, 19:51)
Nusipirkau upetaki, nieko ypatingo nedarysiu, nes manau, kad karaliskai zuviai nieko nereikia ypatingo, ji kalba pati uz save.

Na upetakis tai ne koks ersketas. Pilna tu upetakiu Lidl'e bet kazkaip MB nemoka ju paruosti, vokietijoje gal ten kitokie budavo, bet skanus gaudavosi, o LT nesigauna.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 07, 19:53)
<p>Galima keisti soja.Tiksliau sojų faršu .Išbandytas dalykas.Sūnus paauglystėje nevalgė mėsos, tai teko prigalvoti visko.</p>
<p>.Dar avinžirniai kukuliukai, man regis iš lęšių gamina maltinukus, bet pati nebandžiau.Jau minėjau labai skanu maltinukai iš grikių, taipogi išbandyta.</p>
<p>Upėtakis, skamba viliojančiai.Nesu labai stipri žuvies ruošime.</p>

Soja ir as savu laiku su malonumu algiau, ypac soju farsa. Dabar susilaikau, nes perskaiciau, kad diduma auginamu soju yra geno modifikuotos. Didziausi soju augintojai yra Kinija, Indija, JAV, Brazilija ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 20:09)
Na upetakis tai ne koks ersketas. Pilna tu upetakiu Lidl'e bet kazkaip MB nemoka ju paruosti, vokietijoje gal ten kitokie budavo, bet skanus gaudavosi, o LT nesigauna.

A jo... Tu pagal tai matuoji, zuvies vertinguma?

Na tuomet, is Japonijos keturdante pusliazuve yra kruciau, cai tai delikatesas, nezinai gyvensi, ar mirsi paragaves.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 07, 16:25)
svarbiqausia, kad ji tame bedos ir baisumo nemato  blink.gif man jau bent butu geda rasyti, o ji nei to nesuvoka...

suaugęs gali būti žiaurus, jei jį tokį suformavo gyvenimas, bet jei jau vaikas žiaurus, tai vadinasi jis augo su despotais, neadekvatais, nedabojo jo niekas ar pan.
Viską ką jinai parašo ant kitų, viskas jai tinka 100 proc. Nuo šiol, jei dėl kažko puola, iš karto galima persiųsti jai atgal. Vyras bėga į barus - aišku, kad jos bėga į barus; sociopatė, neturi su kuo pašnekėt - aišku sociopatė, mažytė ir stora - nu aišku, kad ji tokia, nu ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 07, 19:33)
Pamegink pakeisti grybais, suriu, gal zuvis, kur praeis.

tofu dar
Atsakyti
kalbat apie maista.
O man tokia stadija, kad jokio maisto nenoriu, bet valgyti reikia.
Tai papasakokit, ka valgot, gal ir as uzsimanysiu.
Paprasto, greit ir lengvai pagaminamo, be milijono ingredientu.
Nevalgau faršo, miltiniu, bulviu, ryžius iš bėdos.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 07, 21:04)
kalbat apie maista.
O man tokia stadija, kad jokio maisto nenoriu, bet valgyti reikia.
Tai papasakokit, ka valgot, gal ir as uzsimanysiu.
Paprasto, greit ir lengvai pagaminamo, be milijono ingredientu.
Nevalgau faršo, miltiniu, bulviu, ryžius iš bėdos.

Nusipirrk Lidl sprandines ir uzmarinuok saslyko su actu. Turiu tokia saslykine pirkta SSSR laikais 6 iesmukai sukasi, nzn dabar jau gal deficitas

https://www.youtube....h?v=GLwL-x7CA7I

Tokiu tikrai nera... Bet gal tiks kazkas

https://www.skelbiu....kine-elektrine/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 07, 20:19)
suaugęs gali būti žiaurus, jei jį tokį suformavo gyvenimas, bet jei jau vaikas žiaurus,

Tu suaugusi sociopate ir vaikas buvai tokua pat.
Dziaugues jad tavo mokytoua karste vartosi.....
Uztat pagal savo karrrrrmis desnius ir neturi vaikum nu kam Zemei tikie sociopatai kaip tu? 4u.gif
Juk tevas bego nuo taves mazis 2- 3 metu... videku laik7 filmas buvo Oman 666. Paziurek... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 21:11)
Nusipirrk Lidl sprandines ir uzmarinuok saslyko su actu. Turiu tokia saslykine pirkta SSSR laikais  6 iesmukai sukasi, nzn dabar jau gal deficitas

https://www.youtube....h?v=GLwL-x7CA7I

Tokiu tikrai nera... Bet gal tiks kazkas

https://www.skelbiu....kine-elektrine/

Sprandine gal ir ok, bet actas gadina gera mesa. Siaip acto isvis neturiu net. Kaip ir aliejaus, ketcupo ir panasiu dalyku.
Tai gal kazka kito pasiulytumet?
Atsakyti
Lietuvoje problemos su ketcupu. Pries 20-25 metus budavo pirkti vengrisko, tokio su sakele, ar HAMA cekisko, tai buvo skanus. Po to visur pradejo kisti lietuviska slamsta, bet dar budavo HAMA po kitu pavadinimu Maxima o apacioje budavo parasyta, kad pagaminta Cekijoje Hama imoneje.

UK perku Hellman, bet LT yra tik kazkoks neaiskus lenkiskas, kur nesuprasi - parasyta Classic o apacioje lenkiskai Lagodny, tai kaip svelnus, skonis nepalyginsii su tuo kas UK - slamstas.
Daumantu dar is bedos... na ir Lidl tas pigus is bedos
Atsakyti

Mėsą su actu marinuoti šašlykui, tai tas pats kaip laikrodį taisyti su kūju.Nedovanotina kulinarinė klaida.

Atsakyti