Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 02 07, 15:15)
Tu ten, pats su savimi susitark, kaip nors.

Man aiskinti nieko nereikia  4u.gif

Per daug tiesmukiskai supranti tuos dokus ir ju kisima (ar spravkiu).
SUprask placiau, kaip pateikima skirtingos info.

Lietuvoje gal kai kur reikia tu dokumentu, uzsienyje uztenka paprastesniu dalyku
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 07, 15:21)
Per daug tiesmukiskai supranti tuos dokus ir ju kisima (ar spravkiu).
SUprask placiau, kaip pateikima skirtingos info.

Lietuvoje gal kai kur reikia tu dokumentu, uzsienyje uztenka paprastesniu dalyku

Idomucia, saziningai, man isvis tai neidomu. Tu parasei, as sureagavau. Viskas.

As kaip tik esu vakarietisko sukirpimo, todel tavo dokumentu akcentavimas, bent jau man, keistas. Beje ir Lietuvoje, kazkaip is manes ju neperdaug reikalauja. Galimai atrodau kaip patikimas zmogus...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 02 06, 18:45)
Nieks normalus dvimecio- 3 ecio vieno nepaliks smelio dezej zaist ir nebegs nuo jo.  Mazus vaikus reikia saugot kaip savo aki.

Papildyta:

Ne taip cia pas mus yra. Buvo jai apkirti sparnai, negali su tuo susitaikyt, tai  dabar nesekmingai bando prisiknisinet.  Pvz snd i diskusija su idomuc.
Uzsiduchina, paskui vel  tas pats.

tu žinai, tu sakai, pas tokius nenormalius tėvus užaugusi. Koks normalus tėvas leis vaikui muses kankint?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 07, 16:17)
tu žinai, tu sakai, pas tokius nenormalius tėvus užaugusi. Koks normalus tėvas leis vaikui muses kankint?

Nu, ka sakau - sudmuse uzsiduchinus neikaip nurimt negali.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 07, 16:17)

svarbiqausia, kad ji tame bedos ir baisumo nemato blink.gif man jau bent butu geda rasyti, o ji nei to nesuvoka...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 07, 16:25)
svarbiqausia, kad ji tame bedos ir baisumo nemato  blink.gif man jau bent butu geda rasyti, o ji nei to nesuvoka...

Tai gi sakai, blokavai mane, nematai ka rasau biggrin.gif .
Glusele, parasiau - kad vaikysteje nelabai graziai elgdavausi su musem.
Ko man gedytis? Va tu ir gedykis, i paradilus issisiepus lekdama ir zygiuodama su veliavom, nespresdama apie visus, kad visiems paradai patiko ir visi dziaugesi bigsmile.gif .
Atsakyti

Baikit panos kapotis.Kokie paradai?Kokios vėliavos? Jūs sovietmetyje užstrigote,ar kokį galą?

Atsakyti
issiseme jauciu si tema, neber apie ka sneketis, ir jau ilga baisulinai gavosi, reikia nauja kurti biggrin.gif
Atsakyti

Nereikia jokių naujų temų kurti.Prikurta jau tiek ir tiek.Čia paprasčiausia plepame, be įsipareigojimų.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 07, 18:41)
issiseme jauciu si tema, neber apie ka sneketis, ir jau ilga baisulinai gavosi, reikia nauja kurti  biggrin.gif

Tai susikurk savo asmenine. Ir turesi. biggrin.gif
Atsakyti

Turiu labai fainu ir paprastu receptu rinkini, bet daug mesos. Nenoriu mesos kasdien. Kuo keisti receptuose? Kol kas be ankstiniu nieko nesugalvoju.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 07, 19:30)
<p>Turiu labai fainu ir paprastu receptu rinkini, bet daug mesos. Nenoriu mesos kasdien. Kuo keisti receptuose? Kol kas be ankstiniu nieko nesugalvoju.</p>

Pamegink pakeisti grybais, suriu, gal zuvis, kur praeis.
Atsakyti