Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 20:00)

Pries genus - nepapusi, tik grabas pataiso.

o pas tave giminėj transseksualų yra?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 06, 07:27)
Visai teisingai.
Bet pirkejo akimis, cia kaip tas automobilis, saziningai tarnavo ir atitarnavo, tai jau tegu ji varo i srota, arba koks piemenys tegu perka stotelem dauzyt.

Jusu pozicija suprantama, todel ir sakau, kad nekalta tai visai kitas lygis. Tai tokia, kuri dar nespejo visiems atsiduot, kad jau "atejo laikas"

biggrin.gif biggrin.gif ooo...reoritetas zinai koks brangus! Cia tau ne naujos popierinės brangios mašinos, cia tau - vos ne amzino veikimo varikliai biggrin.gif
Atsakyti

Moonte,nesileisk provokuojama.Su juo diskutuoti tai kaip su pliku pešiotis.

Nors kartais linksma pasivelti. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 vasario 2019 - 12:43
QUOTE(kin @ 2019 02 06, 12:13)
Genu niekas neneigia, bet aplinka ir auklejimas vis tiek dominuoja.
Pasiteisinimai nera lygu genams.

4u.gif
Idomuciai tai niekada nesuprasti, jis neaugino savus vaikus, savo genu rinkinio. As jau nekalbu, kad jis supras, apie tai kai zmones augina "svetimus genus".

Genai jam yra tik pasiteisinimo priemone, tik tiek.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 06, 12:41)
<p>Moonte,nesileisk provokuojama.Su juo diskutuoti tai kaip su pliku pešiotis.</p>
<p>Nors kartais linksma pasivelti. lotuliukas.gif</p>

4u.gif
mirksiukas.gif

Zinai, ryta perskaiciusi posta dedikuota motinai, kuri raudojo del savo naujagimio gyvybes, visom isgalem kovojo del jos, dejo visas pastangas kad jis gyventu... Ja vadina egoiste, tas kuris nusispjove i savo genu rinkini... Tai kas jis yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 vasario 2019 - 12:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 06, 09:48)
Butent. Cia visos baisios egoistes tezinancios savo poreikius,

betgi ir tu, ir tu.
kiekvienas kažkiek tenkna savo poreikius.
žiūrėk, jei tavoji, staiga suprastų, kad be penio negali, negi atsisakysi rekonstrukcijos. žinoma, ne, nemanau, tęsi savo poreikių tenkinimą. nežiūrėsi, kad žmonai negerai, siūlysi jai kompensaciją pinigais ar dar kuom nors.

man kaip žmonės transseksualai nieko...bet būtent Idomučios poroje, tai... rolleyes.gif
....du transseksualai- ok....su sava praeitimi,
kaip ir du gėjai, dvi lesbietės...

bet vienas iš jų toks, kitas - "regular"? hmmm.
o dar ant veganų bando pavaryt, kad mes mažuma. rolleyes.gif

man rodos, kad šioje poroje money money money ir komfortas lb daug groja. dar (gal gal gal) aukos sindromas.
bet ta tai mano siaura netobula imho.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 06, 12:33)
Nekisk tu savo knygu, as filmu nespeju perziuret. Knyga savo laikmeti jau atgyveno. As juk nesiulau tamstelei eiti ziureti, ka laukiniai pripiese ant urvu sienu.

Durniai, knygu neskaite ir neskaitys bet kokiam laikmetyje. O knygos pragyveno ir pragyvens ne viena idiota.

O as diduma urvu piesiniu perziurejusi. Ir analizuojant juos, ju proporcijas, kompozicija, tu piesiniu piesimo intencijas, ideja, galiu pasakyti, kad diduma tu piesiniu kureju yra toliau pazenge nei tu. Nes jie kure tuos paveiksliukus, kai tu tik ziuri i paveiksliukus, tik si karta begancius pries tavo apties akis. Ziuretojo samone manipuliuoja kurejas, bet juk tau tao neduota suvokti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 06, 12:45)
4u.gif
Idomuciai tai niekada nesuprasti, jis neaugino savus vaikus, savo genu rinkinio.

Auginau iki16 metu. Ar cia mazai?
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 06, 12:51)

man kaip žmonės transseksualai nieko...

Jus apie juos nieko nezinot, pakankamai sudetingas reiskinys ir galima kaip nori isvartyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 06 vasario 2019 - 12:55
QUOTE(given444 @ 2019 02 06, 12:51)

man rodos, kad šioje poroje money money money ir komfortas lb daug groja. dar (gal gal gal) aukos sindromas.
bet ta tai mano siaura netobula imho.

Pritariu, vienas perka kitas parduoda.
As tame neizvelgiu nei gerio nei blogio, visais laikais taip buvo ir bus. Jei pragmatiskai ziureti tokios poros labai pragmatiskos, ju tokie santikiai ilgalaikiai. Kuo Idomucios pora blogesne uz "auksinio narvelio pora", is esmes tie patys barteriniai mainai, na ir pinigu kiekis skiriasi. Viskas.

Juokinga darosi tik tame, kada "barteriniu mainu" propaguotojas pradeda moralizuoti, kalbeti apie dvasinguma, pareigas, poroms kurias sieja jausmai.

Pats nesuvokia, kas yra jausmai, visur kaisioja pareiga, sutartis, ju punktus, kai jausmu pagrindu sukurtu poru atstovai siurpsta, kai is esmes latentine prostitucija bandoma sudvasinti...

O apie egoizma su Idomucia net neverta kalbeti, ji itakoja sovietiniu laiku egoizmo savokos supratimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 06, 12:59)
Auginau iki16 metu. Ar cia mazai?

Kaip tu juos auginai matosi is dabartiniu tavuju santikiu su jais ir ju su tavimi. Ka bandai apgauti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 06, 13:03)
Kaip tu juos auginai matosi is dabartiniu tavuju santikiu su jais ir ju su tavimi. Ka bandai apgauti?

Ne tau spresti, kaip auginau. Per daug jau isijautei keikdama
Atsakyti
Jus apie juos nieko nezinot, pakankamai sudetingas reiskinys ir galima kaip nori isvartyti.

Ji zino tiek pat kiek tu zinai apie vyrus, moterys...
Bet tau nemaiso SM esanciom moterim rasyti, kad jos neva nesupranta moteru... biggrin.gif Tai dazniausiai kartoji, kai kalbama apie vyro pasirinkimo kriterijus. Nes pastoviai bandai irodienti , kad esi svajoniu vyras... O jos netiki ir ka tu joms.

Ar kad mano seimos vyrai, spinduliuojantys testosterona, juokiasi is tavo neva vyrisko poziurio.

Tagi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 06, 13:08)
Ne tau spresti, kaip auginau. Per daug jau isijautei keikdama

Kur keikimas?

TAi tavo vaiku poziuris i tave, kuri tu suformavai savuoju i juos. Viskas. Kodel tau mieliau daryti nieksybes, bet piktieniesi, kai kas tavo daromas nieksybes ivardina?

Man tai tik idomu, tai, kad pats budamas vartotojas-egoistas, bandai kabinti egositu etiketes kitiems, kuriem iki tavo "nuopelnu" kaip iki menulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 vasario 2019 - 13:11
QUOTE(Moonte @ 2019 02 06, 13:09)
Ji zino tiek pat kiek tu zinai apie vyrus, moterys...
Bet tau nemaiso SM esanciom moterim rasyti, kad jos neva nesupranta moteru...  biggrin.gif Tai dazniausiai kartoji, kai kalbama apie vyro pasirinkimo kriterijus. Nes pastoviai bandai irodienti , kad esi svajoniu vyras... O jos netiki ir ka tu joms.

Ar kad mano seimos vyrai, spinduliuojantys testosterona, juokiasi is tavo neva vyrisko poziurio.

Tagi.

Manau, kad jau visai susimaisei, kas esu. Tai ir sakau, kad per sudetinga. Tuo tarpu gali juoktis is vyrisko poziurio, bet dokumentia vyriskii tai tikri... gali juoktis ar verkti, jie bus tikri.
Atsakyti

O tu save laikai auksciau uz normalius vyrus ir moteris?( na cia veganai save auksciau laiko, tai klausima supratai manau) ar visgi galvoji kad pas tave tas nera normalu?
Atsakyti