Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 05, 12:59)
Mano daržai minimalistinis variantas.Kaip sakau ten auga 2 svogūnai, trys pomidorai.Juokauju.Visko auga tiek,kad susigalvojus salotų, nereikėtų lėkti į Maximą.Ar jei mažylis susigalvojo uogyčių,kad būtų galima nuskinti kelias kultūrines žemuoges.Dar kelios obelys,trešnė sode yra.Natūriniu ūkiu neužsiimam,kiek ten mums su mama reikia.</p>

Pritariu. Niekada nesupratau zmoniu, kurie prisisodina, o paskui nezino kur deti darzoviu. Mano mama taip darydavo. Isikinkydavo visai vasarai ir heroiskai tempe, mums rpiekaistaudama, kad mes jaunimas zemes neyyyylime.

Dabar vel mes negeri, nes naudojame geotekstile, mulciuojame, maziau ravime. Mano marteles tokios saunuoles visokiu naujoviu pritempia.

Man dideli ispudi padare knygos Kvadratinio metro daržas ir Kvadratinio metro daržas mieste

TEn yra, mano galva, neikainuojamos lenteles kaip paskaiciuoti kiek tau reikia darzoviu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 05, 14:09)
Pritariu. Niekada nesupratau zmoniu, kurie prisisodina, o paskui nezino kur deti darzoviu. Mano mama taip darydavo. Isikinkydavo visai vasarai ir heroiskai tempe, mums rpiekaistaudama, kad mes jaunimas zemes neyyyylime.

Dabar vel mes negeri, nes naudojame geotekstile, mulciuojame, maziau ravime. Mano marteles tokios saunuoles visokiu naujoviu pritempia.

Man dideli ispudi padare knygos Kvadratinio metro daržas ir Kvadratinio metro daržas mieste

TEn yra, mano galva, neikainuojamos lenteles kaip paskaiciuoti kiek tau reikia darzoviu.

Oi, cia idomu,, aciu mergaites, reiks pirmiausia savo balkona apsodint, o paskui gal jus i didesnius plotus persikelsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 12:43)
tikiu, kad atgrasiausias. malonu man būti pirmoje vietoje.
po manęs jūs rikiuojatės kaip atgrasiausias (šioje temoje bent) savo požiūriu ir prakeiksmais į ex ir vaikus.
tikras pavyzdys.  mes abu.

As visai nepiktai. Man svarbiausia buvo, kad isrinktoji butu nekalta. Kadangi jau truputeli atgyvenau gyvenimelio, tai galiu patvirtinti, kad tai svarbiausias dalykas suteikiantis daugiau privalumu.
Nes visos nori buti mylimos besalygiskai, o tik nekaltos to vertos. (Kitos turi nusipelnyti)

Cia kaip su automobiliais, jei jau kainos vienodos, tai geriausia imti nauja is salono, o jokiu budu ne kazkieno isbrokuota. Su kazkokia 50/50 kaltes istorija (50 procentu buvo brokas, 50 procentu naudotojas sugadino, bet veliau susitaike)

Va tiktu variantas, kai geras daiktas pakliuvo neprotingam naudotojui, kuris nesugebejo naudotis. Bet tokiu atveju retai buna, be to kvaili naudotojai sugadina gera daikta
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 05, 13:27)
Oi, cia idomu,, aciu mergaites, reiks pirmiausia savo balkona apsodint, o paskui gal jus i didesnius plotus persikelsiu  ax.gif

Lietuviski balkonai tai ir taip kisenes, ka ten dar prisodinsi, nebent geliu eile. Va vokiskos terasos, tai jau galima ir gelyna irengtii su poilsio zona
Atsakyti
t kasmet blogėjanti dirvožemio kokybė. kas iš to, kad dabar  7 morkose vitaminų tiek pat, kiek anksčiau 1-oje.  unsure.gif  esmė yra soil ir gerosios bakterijos.

tikrai taip
Atsakyti

p.s dėl "daržų". dabar amerikiečiai masiškai auginasi ant stogų daržoves. visa esmė - kasmet blogėjanti dirvožemio kokybė. kas iš to, kad dabar  7 morkose vitaminų tiek pat, kiek anksčiau 1-oje.  unsure.gif  esmė yra soil ir gerosios bakterijos.

Na kam taip absoliutinti?
Yra ekologine zemdirbyste, kur tausojama zeme ir auginami ekologiniai produktai uz kuriuos moka daugiau.

Bet kiekybe nevisada yra kokybes garantu. Taigi...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 09:49)

cambala, išsiskyrėm dėl negražių dalykų (50/50) - niekad nekaltinu vienos pusės, bet dabar po skryybų gana padoriai sutariam, galime net laimėti gražiausiai bendraujančių poskyrybnnkų medalį.

o tu tikrai nori gyventi viena po visko, tik gėlės ir gyvūnas? tarkim 70virš, tau viskas būtų okei? tai bent su drauge.ir pigiau, ir...draugė pati išsiskalbs, arba po lygiai.

Buvo neistikimas? Tai saunu, kad padoriai sutariat, vaikams gerai.

Kalba prasidejo po to, kai Montverte parase, kad senukus meile 80 ies aplanko. Jei zmogus 50 metu nugyveno su vienu zmogum, tai jau jis patyre ta tikra meile
Jei kuris ten pasimire, kitas susirado druauga/ e , tai tik prisirisimas, galbut susizavejimas ir jausmas nebut vienisam.
Tu gi turi mociute? Kiek jai? Tai va dabar ji tau apreiks, kad " isimylejo kaip niekad" wub.gif bigsmile.gif .

Nezinau. Kazkaip apie vienatve dar negalvoju, bet jei taip nutiktu, man kazkur gero puse gyvenimo pragyvenus su vienu zmogum butu sunku kazka isileist. Su vyru mes prisitaike vienas prie kito, aplamai daug ka suprantam is puse zodzio ar zvilgsnio. O kitas zmogus bus su savais priciudais, galop kokiai marazmais ar pan. Uzimtumas, geles, gyvunai, santykiai su vaikais, anukais senatvej gali daug ka kompensuot.
O kam tau su drauge senatvej gyvent? Gi rasai, kad drauga/ vyra turi.
Atsakyti
Yra toks dalykas kaip vienisumas. ZMogus sunkiai sutvertas gyventi vienas ir apie tai yra daugybe informacijos.
Cia visokios kalbos apie nesvariu triusiku skalbimus aplamai duoda minciu, kad jus gyvenat kur giliame vienkiemyje ir saltame upelyje mazgojate drapanas, kaip pries 200 metu.

Toliau. Nezinot pacios, kaip jus jausites po kazkiek metu, gal sunkiai apsitarnausit, gal tam diedui reikes jums padet. Totalus saves sureiksminimas...
Atsakyti

p.s. o cambalą gerai žinau, ir jos dėmesį mano skudurams (db su jais vėl sėdžiu),  wub.gif nuo manęs bėgantiems vyrams ir draugo mamą Ukmergėje, kuriai sugadinau sveikatą.

Na jo, as lengvai buvau apakus kaip tu cia taip viesai skalbi ir dziaustai savo skurlius biggrin.gif . Kazkoks gi asmeninis intymumas juk turi but, ar ne? Ar tu kokioj kavinej sededama su draugais kalbi ir ka wc nuejus veiki?
Del tis bobules Ukmergej. As niekad nerasiau, kad tu jai sugadinai sveikata. Yruputi duok savo rasliavai ataskaita. Esme buvo tokia, kad tu bobulei liepei negert pieno ir nevartot pienisku produktu ir liepei negert gydytoju istasytu vaistu nuo spaudimo. Va tada as tave ir uzsipuoliau, kad jei nori padet bobulei - nueik su ja kartu pas kardiologa, paskaityk medikamentu inf lapeli, pasidomek medicina, o tada sauk, kad pagelbejai kazka. Bet kai tu sufanatejus del savo veganizmo, tai tu tiesiog is principo nesutiksi su realybe.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 14:39)
Yra toks dalykas kaip vienisumas. ZMogus sunkiai sutvertas gyventi vienas ir apie tai yra daugybe informacijos.
Cia visokios kalbos apie nesvariu triusiku skalbimus aplamai duoda minciu, kad jus gyvenat kur giliame vienkiemyje ir saltame upelyje mazgojate drapanas, kaip pries 200 metu.

Toliau. Nezinot pacios, kaip jus jausites po kazkiek metu, gal sunkiai apsitarnausit, gal tam diedui reikes jums padet. Totalus saves sureiksminimas...

Tai tu viska absoliutini ir sutelki vien i save branguti. Ir akcentuoji tai, kas tau padetu menkinti kito izvalga, praleisdamas esme.

O tau teko kada girdeti tokius posakius, jei kalbame apie vienisuma "Savas tarp svetimu, ir svetimas tarp savu", ar toks posakis "Vienisas tarp zmoniu"...

Jei ka, as nebijau vienatves, puikiai gebu pabuti pati su savimi. Pastebejau, kad su metais atsiranda poreikis pabuti vienai, ar siauram zmoniu rate, kur galiu buti tokia kokia esu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 14:39)

Siaip tai " skalbimas triusiku" buvo parasytas tiesiog abstrakciai. Triusikai net ne problema, problemos dazniausiai slypi kituose dalykuose. Ir taip, daugelis vaiku, anuku gal dziaugiasi kai ju senolis susiranda kazka, na visgi uzimtas, jiems maziau reikia aplink sokinet. O kada jau pasisuka reikalai apie turta - tada prasideda nesutarimai.

Niekas cia nesusireiksmina ir konkreciai neraso, kad pergyvens vyrus. Tiesiog diskusija tokia isejo. Gal ryt isvis bus pasaulio pabaiga ir niekam nieko nereikes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 13:34)
Lietuviski balkonai tai ir taip kisenes, ka ten dar prisodinsi, nebent geliu eile. Va vokiskos terasos, tai jau galima ir gelyna irengtii su poilsio zona

Paziurek nauju parduodamu butu terasas ir poilsio zonas ant stogo.
Pvz cia
https://m.aruodas.lt...isk...ai/?obj=1
Balkonas 8 kv m.

Dar skelbimu reikia, ar vis varysi kaip cia viskas blogai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 vasario 2019 - 14:59
QUOTE(cambala @ 2019 02 05, 14:55)
Siaip tai  " skalbimas triusiku" buvo parasytas tiesiog abstrakciai.  Triusikai  net ne problema, problemos dazniausiai slypi kituose dalykuose. Ir taip, daugelis  vaiku, anuku  gal  dziaugiasi kai ju senolis susiranda kazka, na visgi uzimtas, jiems maziau reikia  aplink sokinet. O kada jau pasisuka reikalai apie turta - tada prasideda nesutarimai.

Niekas cia nesusireiksmina ir konkreciai neraso, kad pergyvens vyrus. Tiesiog diskusija tokia isejo. Gal ryt isvis  bus pasaulio pabaiga ir niekam nieko nereikes.
Papildyta:

Paziurek nauju parduodamu butu terasas ir poilsio zonas ant stogo.
Pvz  cia
https://m.aruodas.lt...isk...ai/?obj=1
Balkonas 8 kv m.

Dar skelbimu reikia, ar vis varysi kaip cia viskas blogai?

1. Taip, jei zmogus turi vaiku ir su jais palaiko rysius, tai jau NESAMONE su tokiu kurti kazka bendro, nes vaikai bus pirmoje eileje, o pats/pati busi desimtoje.
Ne vienas taip nudege su bobomis. Kaip stengesi sukurti gera gyvenima, boba tik vaikais rupinasi - tai pasiunte ja nx.

2. 70 tukst euru uz 1 kambario buta kazkokiame ten vilniaus kaime netoli Belorusijos? Gall jau geriau nama Vokietijoje uz panasia kaina? Salia olandijos sienos?
Sakysim Nordhorn 20 km spinduliu, bet galima kitur ieskotis

https://www.immobili...014015/20/1,00-
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 09:49)
mylimuke, it is complicated.(kodėl vienas iš jų (gerbėjų) vis grįžta)
cambala, išsiskyrėm dėl negražių dalykų (50/50) - niekad nekaltinu vienos pusės, bet dabar po skryybų gana padoriai sutariam, galime net laimėti gražiausiai bendraujančių poskyrybnnkų medalį.
o tu tikrai nori gyventi viena po visko, tik gėlės ir gyvūnas? tarkim 70virš, tau viskas būtų okei? tai bent su drauge.ir pigiau, ir...draugė pati išsiskalbs, arba po lygiai.

Mano mama issiskyre gana jauna vos 45 ir nuo to laiko jokio vyro neturi, matomai dvieju jai uzteko biggrin.gif , ji visai laiminga, daug kur dalyvauja, keliauja, turi draugiu, bet namuose sako gerai vienai, kaip nori taip gyvena. Jos kartos vyru tikrai nera daug,kad sveikuoliskai gyventu, butu adekvatus ir laisvi biggrin.gif Su bet kokiu nenorejo, o tinkamo nepasitaike, o visa ta laika ji i mus vaikus buvo susikoncentravusi smile.gif
mano tetis po skyrybu tai buvo ne viena moteriske susirades, paskutiniu metu tai si vis gana su jauna susitikinejo, gal 20m jaunesne, jis tikrai gana gerai atrode, visa gyevnima beveik ant dviracio pravazinejes ir siap ziurejo ka valgo, gaminosi pats beveik viska, bet kartu irgi negyveno ir su mumis nepazindino, paskui tik po mirtie susipazinau. Jis man visada sakydavo, kad visas turtas liks vaikam jo. As sakiau,kad svarbu,kad tu butum laimingas, kad tau gerai butu, o jis irgi savam pasauli buvo laimingas, mokejo savim pasirupinti, susitvarkydavo, valgyt pasigamindavo, turejo kelis draugus ir pasirodo moteriske jauna biggrin.gif gera tokia buvo, bet tetis jau nebepasitikejo moterim, jam sokas buvo, kad mama issiskyre su juo.

Papildyta:
p.s dėl "daržų". dabar amerikiečiai masiškai auginasi ant stogų daržoves. visa esmė - kasmet blogėjanti dirvožemio kokybė. kas iš to, kad dabar  7 morkose vitaminų tiek pat, kiek anksčiau 1-oje.  unsure.gif  esmė yra soil ir gerosios bakterijos.

tam reikia vystyti gamtine zemdirbyste biggrin.gif kuri ir rupinasi butent gerosiomis bakterijomis zemeje ir dazove sbuna labia skanios ir maistingos.
o siaip augalu galima gamtoje rasti valgomu ir sveiku, viename lapelyje kliaulpnies beveik visa c vit doze dienai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 vasario 2019 - 15:42