QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 09:49)
mylimuke, it is complicated.(kodėl vienas iš jų (gerbėjų) vis grįžta)
cambala, išsiskyrėm dėl negražių dalykų (50/50) - niekad nekaltinu vienos pusės, bet dabar po skryybų gana padoriai sutariam, galime net laimėti gražiausiai bendraujančių poskyrybnnkų medalį.
o tu tikrai nori gyventi viena po visko, tik gėlės ir gyvūnas? tarkim 70virš, tau viskas būtų okei? tai bent su drauge.ir pigiau, ir...draugė pati išsiskalbs, arba po lygiai.
Mano mama issiskyre gana jauna vos 45 ir nuo to laiko jokio vyro neturi, matomai dvieju jai uzteko
, ji visai laiminga, daug kur dalyvauja, keliauja, turi draugiu, bet namuose sako gerai vienai, kaip nori taip gyvena. Jos kartos vyru tikrai nera daug,kad sveikuoliskai gyventu, butu adekvatus ir laisvi
Su bet kokiu nenorejo, o tinkamo nepasitaike, o visa ta laika ji i mus vaikus buvo susikoncentravusi
mano tetis po skyrybu tai buvo ne viena moteriske susirades, paskutiniu metu tai si vis gana su jauna susitikinejo, gal 20m jaunesne, jis tikrai gana gerai atrode, visa gyevnima beveik ant dviracio pravazinejes ir siap ziurejo ka valgo, gaminosi pats beveik viska, bet kartu irgi negyveno ir su mumis nepazindino, paskui tik po mirtie susipazinau. Jis man visada sakydavo, kad visas turtas liks vaikam jo. As sakiau,kad svarbu,kad tu butum laimingas, kad tau gerai butu, o jis irgi savam pasauli buvo laimingas, mokejo savim pasirupinti, susitvarkydavo, valgyt pasigamindavo, turejo kelis draugus ir pasirodo moteriske jauna
gera tokia buvo, bet tetis jau nebepasitikejo moterim, jam sokas buvo, kad mama issiskyre su juo.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 12:43)
p.s dėl "daržų". dabar amerikiečiai masiškai auginasi ant stogų daržoves. visa esmė - kasmet blogėjanti dirvožemio kokybė. kas iš to, kad dabar 7 morkose vitaminų tiek pat, kiek anksčiau 1-oje.
esmė yra soil ir gerosios bakterijos.
tam reikia vystyti gamtine zemdirbyste
kuri ir rupinasi butent gerosiomis bakterijomis zemeje ir dazove sbuna labia skanios ir maistingos.
o siaip augalu galima gamtoje rasti valgomu ir sveiku, viename lapelyje kliaulpnies beveik visa c vit doze dienai.