QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 04, 22:45)
Vaikai seniausiai savo tevukams skalbiabkes supirke ar bent senesnes savo atidave. Baikit juokus. Gal kas vaiku neturi ar kaime kokiam labai vargingai gyvena, bet tikrai ne 50 proc.
as bent nepazystu, kad kas neturetu 70- 80 m jau patys senai susipirke tas skalbiankas, mano mamai 70 tai ji nusipirko pirma automatine net nepamenu pries 20 m tai tikrai ir kaime visi turi jas, kur tik yra vandentiekis, neturi gal kur jo nera, bet tokiu namu tikrai jau mazuma siais laikais, Bet jei kas taip gyvena buna atvaziuoja vaikai issiveza apskalbia ar kiti artimieji, bet jauciu vienetai tokiu, pilna gi tu masinu, bent naudota tikrai gali ipirkti.
net indaploves, pamenu mes nusipirkom kaime, kai apsigyvenom, tai paskui mus ir kiti kaimynai, toks pavydas kaime labai jauciais, jei ka tu turi , tipo, o tai as negliu tureti
paskaiciavau ,kad ne tik patogiau, bet daug maziau vandens ir elektros su indaplove sunaudoji, jei sildyti vandeni ir plauti po kranu.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 02 04, 22:00)
Nezinojau, kad siais laikais dar skalbiama rankomis
su tuo sklabimu su rankom tai toks juokas buvo. Pazystami du vyrukai sivaziavo i objekta i kita miesta dazyti sienas, mazdaug savaitei, pasieme aisku ten rubu ir t.t. ir vienas pritruko svariu kojiniu praso kito, tas paskolino, paskui sako man tik dasilo grizus, kad galejau gi su rankom issiskalbti ir butu isdziuve.
Jau is tikro net pamirsom, kad ir su rankom galima skalbti.
nu as skabiu dar silka, vilna su rankom, nes kazkada patingejau, idejau i masina ir atorodo ant vilnos programos ir suvare man gera megztuka, dabar nebenoriu rizikuoti.