Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 19:13)
*visu pirma tai pakeiciau mityba kardinaliai, ko atsisakiau, tai net nevardinsiu. Ir daugumos produktu atsisakiau nuo paauglystes. Plius jokio alko, gazuotu gerimu, cigareciu, kavos. Kasdien ganetinai normalus fizinis kruvis, nors lyginant su draugem, tai as sportininke  biggrin.gif . Maisto papildai, tinkama kosmetika veidui ir plaukams. Gydytoju rekomenduotas KT irgi ismeginau, bet didelio efekto jos neduoda (tik odai). Ir tai nera metai ar du. Toks mano gyvenimas jau daug daug metu. Bet nuo to hormonai kune nesusitvarko. Na, galima gert papildomai hormonus, tai taip, tada tyrimai geresni. Bet ligos tai vistiek negydo. Niekas ligos negydo. Padeda isvaizdai. Tik tiek.

**pagal kazkur skaityta statistika, tai moterys yra daug labiau issilavine uz vyrus. Jos siekia aukstojo, magistro, lanko iv.kursus. Tai faktiskai ir taip gaunasi, kad vyrai kvailesni  biggrin.gif arba kvailesnes moterys, nes nori vyru  biggrin.gif

Pagal ana moteri liku prideti streso valdymo budus, joga, meditacija, aloe vera, daug vandens? bet tikriausiai geriant, nes sportuojat. ir atrasti kazka gal sau.
Kas man buvo labai efektyvu pvz siurbeles, del skrandzio sutrikimu. uzteko 2 sesiju ir dingo skrandzio skausmai, bet aisku cia ne tokia stirpi problema. kartais uztenka teisingai sudeliotu minciu. Pas drauge jaunysteje buvo pradejusios augti cistos, labai stipriai, apipjauste kiausides abi, gydytojai mane, kad jau netures vaiku, gal jai panasus sindromas buvo, tada labai nesigiliinai i diagnozes, bet jos veida irgi labai berdavo. Parekomendavau viena moteri ji uzsiima masazais, reiki , man dejo siurbeles ir t.t. ji pasake, kad tos merginos poziuris i vyrus ir gyvenima neteisingas, ji tuo metu galvojo, kad ji gales priimti bet koki vyra, svarbu tik turtingas, kad ji su vaikais butu aprupinta, draugavo su keliais zusienieciais, su vienu susizadejo, norejo tuoktis, nezinau ar ta operacija ar pasekesiai su ta moterim ar kas pakeite jos poziuri, met tuos uzsieniecius, ir susituoke su paprastu eiliniu lietuviu is grazios meiles ir nieko turi 4 vaikus gyvena gana pasiturimai.
Arba vadinasi dvasiniai dalykai. Cia aisku dauguma pasukios pirsta prie smegenu del manes, bet jei
biolaukai isiderine ties kazkuriais organais jie ir neveiks, galima kazkiek atsistatyti, sveika gyvensena ar pirtis , siaip gana efektyvi priemone, bet jei problemos dideles niekaip. Anoje temoje rasiau, zmogus turi daug kunu dvasineje plotmeje ir jei viename is ju yra pazeidimas, jis issivysto i fizine liga. Pvz mama bijo, kad dukra pastos, tai ta baime nuseda kaip koks juodulys pas ta dukra, numusa bio laukus i sona, nu cia taip ukiskai kalbant ir mergina negali pastoti, kad ir visa gyvenima. Mamu baimes pergyvenimai, pyktis labai labai veikia, ir daznai sunku su tuo tvarkytis. cia tik veinas is pavzydziu, reiktu tikslios diagnostikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:22)

Turiu as ta poreiki, tik nedegantis  biggrin.gif  gi ne i gaisra lekt reikia  ax.gif

na, jei poreikis labai nedega, tai... bus tu vyru. Kad ir senatvej, kokiuose seneliu namuose bigsmile.gif Rimtai as. Savanoriavau tokiuose namuose, tai pasirodo ojojoj kokios ten aistros verda, meiles, pavydas blink.gif O taip atrodo, negi senimui meiliu dar reikia? O pasirodo, kad reikia...
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 19:25)
arba tai net labai "kalta", tik pasidarius operacija ir vel nekalta apsimetineja.

Smegenu operacija reikia daryti tada gal ir imanoma apsimesti.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 19:30)
na, jei poreikis labai nedega, tai... bus tu vyru. Kad ir senatvej, kokiuose seneliu namuose  bigsmile.gif Rimtai as. Savanoriavau tokiuose namuose, tai pasirodo ojojoj kokios ten aistros verda, meiles, pavydas  blink.gif O taip atrodo, negi senimui meiliu dar reikia? O pasirodo, kad reikia...

cia, tipo, priklausomai nuo amziaus, jau turi baisiai uzsidegti? biggrin.gif
man uzsidegimas kazka zutbut staigiai susirasti siejasi su desperacija rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 24 birželio 2018 - 18:34
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 19:30)
Pagal ana moteri liku prideti streso valdymo budus, joga, meditacija, aloe vera, daug vandens? bet tikriausiai geriant,  nes sportuojat. ir atrasti kazka gal sau.

streso pas mane nera. Rimtai. Kai anyta numire, gyvenimas naujom spalvom nusvito. Nei su vyru pykstuosi, nei pinigu netruksta, nei kokiu problemu yra. Pati negaliu atsistebet, koks gyvenimas gali buti grazus, kai is jo dingsta 1 zmogus! Duok die, kad taip tik toliau. Aloe vera ir nakvisu aliejus vartojamas irgi. Vandens daug, nes oda labai sauseja.O likus joga ir meditacija hormonu man nesureguliuos. Nieko naujo reiskia as tuose straipsniuose neisskaityciau ir nesuzinociau.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:34)
cia, tipo, priklausomai nuo amziaus, jau turi baisiai uzsidegti?  biggrin.gif
man uzsidegimas kazka zutbut staigiai susirasti siejasi su desperacija  rolleyes.gif

Vienam politikui, Palangoje, Basanaviciaus gatveje, eme ir uzsidege. Irgi ne jaunuolis
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:22)
Pas mane spintoje tvarka smile.gif jokiu "rysiu" tarp lentyneliu, nes butu bardakas  biggrin.gif
Turiu as ta poreiki, tik nedegantis  biggrin.gif  gi ne i gaisra lekt reikia  ax.gif

jei neturit tai tikrai vyras gal lotuliukas.gif
visos moterys turi, abejoju ar negalit pietu daryti , indu isplauti ir su drauge telefonu sneketi bigsmile.gif
nu ka ir sakau biggrin.gif vienom gi patogiau o su vyru derinkis, taikykis, kokias ydas toleruok, tik va vaiku reikia, tai su jais gauni ir ta vyra toleruot lotuliukas.gif juokauju aisku, meile grazu, gyvenima nuspalvina, ne vyro ieksot reikia, o meiles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:20)

Kin viena kalba reiskia "moteris". Tiesiog taip paprastai  rolleyes.gif

Kuria kalba? Kaip tos moters vardas? O pavardė? Kur ji gyvena? Ką ji dirba? Kur jos vyras žiūri, kad ji forume rašinėja?
Aš turiu žinot, nes manęs visko klaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 19:30)
na, jei poreikis labai nedega, tai... bus tu vyru. Kad ir senatvej, kokiuose seneliu namuose  bigsmile.gif Rimtai as. Savanoriavau tokiuose namuose, tai pasirodo ojojoj kokios ten aistros verda, meiles, pavydas  blink.gif O taip atrodo, negi senimui meiliu dar reikia? O pasirodo, kad reikia...

as cia pas mus mieste prisiklausiau visokiu istoriju tarp 50+ kokios ten aistros ir musiai del vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 19:33)

mergystes pleve atstatoma, nezinojai? O jei moteris gali simuliuot orgazma, tai manai nemoketu simuliuot pirmo karto?

QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:34)
cia, tipo, priklausomai nuo amziaus, jau turi baisiai uzsidegti?  biggrin.gif
man uzsidegimas kazka zutbut staigiai susirasti siejasi su desperacija  rolleyes.gif

a velnias zino kaip ten yra. Net slauges ten dirbdamos stebejosi, kad tiek energijos pas tuos diedukus romanam atsiranda. Gal pries pabaiga atsigriebt nori.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 19:33)

Kazkaip apie pedofilija ir nekaltybes pleves atstatymo operacijas beskaitant kilo mintis, kad visoms buvusioms nekaltoms prievartos aukoms (nepriklausomai nuo amziaus) turetu buti padaryta si operacija,siekiant sumazinti tolesnes pasekmes. Nes, isivaizduokit, mergaite isprievartauja koks trenktas, ji eile metu kapstosi psichologiskai, kai issikapsto susiranda vaikina, o tas jai meta, kad ji jau nebeturi tos pleves, tai matyt jau seniai "duodasi". Nesvarbu, kad jai pirmas kartas realiai (prievartos as neskaiciuoju kaip sekso). unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 19:36)
Kuria kalba? Kaip tos moters vardas? O pavardė? Kur ji gyvena? Ką ji dirba? Kur jos vyras žiūri, kad ji forume rašinėja?
Aš turiu žinot, nes manęs visko klaus biggrin.gif

ir man tokios info reiketu, jei vyrui pasakyciau,kad kin kazka idomaus forume parase lotuliukas.gif
Tikrai vyrams reikia konkretumo ir nesupranta kaip galima tiesiog pusiau rimtai papliurpt apie viska ir apie nieka vienu metu.
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 19:36)
as cia pas mus mieste prisiklausiau visokiu istoriju tarp 50+ kokios ten aistros ir musiai del vyru lotuliukas.gif

cia gal kaip antras kvepavimas unsure.gif Dalis tampa nasliais/naslem, dalis issiskiria ir parsideda antros puses ieskojimas unsure.gif Tik jei jaunystej zmogus galvoja, kad bus dar laiko, tai su amzium zmones supranta, kad to laiko gali jau ir nebuti.
Atsakyti