QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 19:13)
*visu pirma tai pakeiciau mityba kardinaliai, ko atsisakiau, tai net nevardinsiu. Ir daugumos produktu atsisakiau nuo paauglystes. Plius jokio alko, gazuotu gerimu, cigareciu, kavos. Kasdien ganetinai normalus fizinis kruvis, nors lyginant su draugem, tai as sportininke
. Maisto papildai, tinkama kosmetika veidui ir plaukams. Gydytoju rekomenduotas KT irgi ismeginau, bet didelio efekto jos neduoda (tik odai). Ir tai nera metai ar du. Toks mano gyvenimas jau daug daug metu. Bet nuo to hormonai kune nesusitvarko. Na, galima gert papildomai hormonus, tai taip, tada tyrimai geresni. Bet ligos tai vistiek negydo. Niekas ligos negydo. Padeda isvaizdai. Tik tiek.
**pagal kazkur skaityta statistika, tai moterys yra daug labiau issilavine uz vyrus. Jos siekia aukstojo, magistro, lanko iv.kursus. Tai faktiskai ir taip gaunasi, kad vyrai kvailesni
arba kvailesnes moterys, nes nori vyru 

**pagal kazkur skaityta statistika, tai moterys yra daug labiau issilavine uz vyrus. Jos siekia aukstojo, magistro, lanko iv.kursus. Tai faktiskai ir taip gaunasi, kad vyrai kvailesni

Pagal ana moteri liku prideti streso valdymo budus, joga, meditacija, aloe vera, daug vandens? bet tikriausiai geriant, nes sportuojat. ir atrasti kazka gal sau.
Kas man buvo labai efektyvu pvz siurbeles, del skrandzio sutrikimu. uzteko 2 sesiju ir dingo skrandzio skausmai, bet aisku cia ne tokia stirpi problema. kartais uztenka teisingai sudeliotu minciu. Pas drauge jaunysteje buvo pradejusios augti cistos, labai stipriai, apipjauste kiausides abi, gydytojai mane, kad jau netures vaiku, gal jai panasus sindromas buvo, tada labai nesigiliinai i diagnozes, bet jos veida irgi labai berdavo. Parekomendavau viena moteri ji uzsiima masazais, reiki , man dejo siurbeles ir t.t. ji pasake, kad tos merginos poziuris i vyrus ir gyvenima neteisingas, ji tuo metu galvojo, kad ji gales priimti bet koki vyra, svarbu tik turtingas, kad ji su vaikais butu aprupinta, draugavo su keliais zusienieciais, su vienu susizadejo, norejo tuoktis, nezinau ar ta operacija ar pasekesiai su ta moterim ar kas pakeite jos poziuri, met tuos uzsieniecius, ir susituoke su paprastu eiliniu lietuviu is grazios meiles ir nieko turi 4 vaikus gyvena gana pasiturimai.
Arba vadinasi dvasiniai dalykai. Cia aisku dauguma pasukios pirsta prie smegenu del manes, bet jei
biolaukai isiderine ties kazkuriais organais jie ir neveiks, galima kazkiek atsistatyti, sveika gyvensena ar pirtis , siaip gana efektyvi priemone, bet jei problemos dideles niekaip. Anoje temoje rasiau, zmogus turi daug kunu dvasineje plotmeje ir jei viename is ju yra pazeidimas, jis issivysto i fizine liga. Pvz mama bijo, kad dukra pastos, tai ta baime nuseda kaip koks juodulys pas ta dukra, numusa bio laukus i sona, nu cia taip ukiskai kalbant ir mergina negali pastoti, kad ir visa gyvenima. Mamu baimes pergyvenimai, pyktis labai labai veikia, ir daznai sunku su tuo tvarkytis. cia tik veinas is pavzydziu, reiktu tikslios diagnostikos