Nematė moteriškė normalaus vyro.Ir tikėkimės nepamatys, nes priešingu atveju teps nuo Idomucijos slides.
QUOTE(given444 @ 2019 02 04, 11:15)
dėl senukų meilių.
man lb gražu, kai žmonės sako, kad 60-70m sutiko savo gyvenimo meilę.
Streissland gyvenmas, pvz. apturėjo ir vyrų (kadangi š jos buvo tyčojamasi, neva ji bas, j sau prsiekė, turės viso pasaulio garsius vyrus, - taig, turėjo ir sexo, ir vyrų, o gyvenmo p;abaigoje db interviu: esu lb laminga vedžiodama šunį ir gamindama petus vyrui, savo meilei. t va, gyvenimo galas: šeima, meilė, o davatkos lai nosis nusigraužia, nes turbūt tokios norėtų, kad Streissland viena akimi būtų likusi po šitiekos vyriškių...)
Tina turner, vėl skaičiau, ištekėjo 74 metų, trečiąkart. jos vyras paaukojo jai inkstą. (užtils gal kalbos, jog dėl pinigų su ja js, 16 m jaunesnis)
istorijos margas kaip pasaulis.
tie visi šablonai, kaip kada turi rengtis, atrodyt, iki kada namą/jachtą nusipirkt, karjerą padaryti, juokingi.
žinoma, vaikus išnešioti reikia spėti iki pasibaigia mėnesinės.
aš netaikau niekam jokių rėmų.
mano draugių seneliai gyvena lb aktyviai, chorai, ten sutiktos naujos antros pusės.
palaidoję savo žmpnas/vyrus, toliau gyvena, susiranda poras, aktyvūs.
cambala sakė, geriau darželiuose kuisti.?
na ta tegui r kuičias.
galima juk viską suderinti. kuitimąsi, kates ir vyriškį, jei norisi. arba draugę. su drauge turėjom planą gyventi senatvėje kartu. matysim.
bet sakyti, kad meilei esi per senas?
gal sexui, kuris širdį užkalatoja iki 100 per senas, bet meilei, švelnumui, apsikabinimui?
Gyvenimo meile gali buti viena. Nu max 2 ar trys, jei ten kokie iskrypeliai ar alkoholikai pasitaike. O siaip kaip su vienu zmogum pragyvenus visa gyvenima dar senatvej svetimus triusus plaut? Na nebent ten kokiai 80 imtmetei labai sekso norisi. Bet abejoju. Suprantu, kad norisi bendravimo. Tai gal reiktu glaudzius ir gerus santykius su vaikais, anukais palaikyt, kad nepamirstu seno vieniso zmogaus?
Kam coa tas Tinos pavyzdys? Pugaciova ar tai 24 ar tai 28 jaunesni vyra turi. Iskrypimas ir tiek. Na ji tai gal ir nori pasipuikuot, o tas ka su ja veikia? Arbokaites patevis😂😂
O tu dar turi ta toki kaip pati( nu ta vegana) ar jau pabego?
Kvaila sakyt, kad zmogui uztenka vaiku ir anuku... Gi jie atvaziuoja ir isvaziuoja, ju bedos kitos ir gyvena jie kitais dalykais. Gyventi ir bendrauti ne tas pats, kas tik sveciuotis. Ir kodel iskart triusikus plauti... Kartais salia esantis duoda tiek daug, kad triusikus isplauti tik smulkmena buna. Daznai, kai abu seni, tai abu vienas kitam ir padeda, kaip gali, ner jau tu skaiciavimu ir pasverimu, nes per trumpai liko gyvent, kad principus rodyt.
Kur ten pabėgs nuo manęs, cambala...aš jų nelaikau kadangi, tai vis grįžta ir grįžta...
jo,gera ta anūkų meilė...dabar ji vadinama dar skaipine. nes db anūkai ir vaikai - kitose šalyse.
taip žmonija ir ritasi....sklaidosi, tiksliau.... ir ką tu padarysi...tokie laikai...
p.s. o jei rimtai. mano bf buvo vegetaras, su manim susipažinęs, jau 70-80pr veganas. jaučia sveikatos pagerėjimą ryškų.
jo,gera ta anūkų meilė...dabar ji vadinama dar skaipine. nes db anūkai ir vaikai - kitose šalyse.
taip žmonija ir ritasi....sklaidosi, tiksliau.... ir ką tu padarysi...tokie laikai...
p.s. o jei rimtai. mano bf buvo vegetaras, su manim susipažinęs, jau 70-80pr veganas. jaučia sveikatos pagerėjimą ryškų.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 04, 11:15)
O jei vyra i menesi pasidaro 50000, tai moteris turi bent 30000 pasidaryti, kad nebutu vargo pele
Arba buna dar taip, kad zmona vyra islaiko ir tai tik pasirodo skirybu proceso metu
https://m.delfi.lt/m...l...58911&=1
Nieko nebeturi, i namus uzeit negali ir dar islaikyt turi. Nors jis man gal nelabai rimtas atrodo, bet visgi ziauriai vyrelis ikliuvo.
QUOTE(given444 @ 2019 02 04, 21:17)
Kur ten pabėgs nuo manęs, cambala...aš jų nelaikau kadangi, tai vis grįžta ir grįžta...
Sakai, jie vis grizta. O kodel jie apskritai iseina?
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 04, 20:06)
Kvaila sakyt, kad zmogui uztenka vaiku ir anuku... Gi jie atvaziuoja ir isvaziuoja, ju bedos kitos ir gyvena jie kitais dalykais. Gyventi ir bendrauti ne tas pats, kas tik sveciuotis. Ir kodel iskart triusikus plauti... Kartais salia esantis duoda tiek daug, kad triusikus isplauti tik smulkmena buna. Daznai, kai abu seni, tai abu vienas kitam ir padeda, kaip gali, ner jau tu skaiciavimu ir pasverimu, nes per trumpai liko gyvent, kad principus rodyt.
Mano anyta viena 10 metu gyvena, jokiu diedu jai nereik
Jos dtauge 78 metu meiluzi susirado, bet tai gudriai ji n ji apsuko, paziurejo puse metu, jis jai aprase buta, garaza, auto.
Ai, nu tu tai aisku nesuprasi pastovumo.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 04, 20:17)
O ko tu su vaiku tevu issiskyrei?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 04, 19:42)
<p>Nematė moteriškė normalaus vyro.Ir tikėkimės nepamatys, nes priešingu atveju teps nuo Idomucijos slides.
</p>
</p>
Ne visos supuvusiu vidumi, kaip pati isivaizduoji. Normalus vyras... dar lietuvis... anekdotas. Sake jokiu lietuviu, jei jau su manimi kas nutiktu
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 04, 18:27)
O as manau, kad visi slunkiai, parazitai, gyvenimo loser'iai yra nenormalus, nes yra tinginiai.
Visas progresas pasaulio del tinginiu, jie vis kazka sugalvoja, kad uzpakalio nepajudint. Kai robotjagos - pachalina, kol pakrato kojas
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 04, 20:32)
Ne visos supuvusiu vidumi, kaip pati isivaizduoji. Normalus vyras... dar lietuvis... anekdotas. Sake jokiu lietuviu, jei jau su manimi kas nutiktu
Idomucia, bet tu bent suvoki, kad normali moteris su tavim tavuoju atveju tiesiog nesusides? As tikrai nepiktai, bet...gal tavo dabartine zmona buvo tiesiog ikalinta namuose savo nlb sveiku tevu( as turejau tokua kaimyne, kuri vaiko i kiema neleido, jis balkone vasaras leido, uzaugo suzalota psichika) ?
QUOTE(cambala @ 2019 02 04, 20:42)
Idomucia, bet tu bent suvoki, kad normali moteris su tavim tavuoju atveju tiesiog nesusides? As tikrai nepiktai,
Mane stebina, kaip jus nepazistate moteru. Ir vyru pasiulos.
Ass bendrauju lyg nuosirdziai, tai jau turetumet teisingai ivertinti situacija
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 04, 20:48)
Mane stebina, kaip jus nepazistate moteru. Ir vyru pasiulos.
Nuosirdziai🎈. Supratau.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 04, 19:42)
<p>Nematė moteriškė normalaus vyro.Ir tikėkimės nepamatys, nes priešingu atveju teps nuo Idomucijos slides.
</p>
</p>
Pagal kirvi ir kotas, jei jai 40 m vyru neprireike, tai dabar ant senatves vargiai ar prireiks Gerai,kad jie vienas kita rado.