Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Geras tas oras. Tuoj va vel atsals, bus sniegucio. Geresnes ziemos ir but negalejo, tai velniai nemate tu keliu slapiu dienu.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 04, 14:36)
Geras tas oras. Tuoj va vel atsals, bus sniegucio. Geresnes ziemos ir but negalejo, tai velniai nemate tu keliu slapiu dienu.

saulės per mažai... būdavo anksčiau daugiau sausio gale, vasario pradžioj jau
Atsakyti

Pritariu,kad saulės katastrofiškai mažai.Apie sniegą,pūgą ir avarijas nė šnekėti nesinori.Žiemai laikas keliauti šiaurėn. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 04, 14:32)
jau oro bjaurumas pas mus... geriau nenorėkit to sniego, visi aplink serga...
aš striukės pavasario-rudens sezonui ieškau. Matau, kad rinksiuos turbūt max. iš 3, jei ne iš vienos, nes nu tokios nesąmonės prekyboje, skudurai kažkokie ar baisiai nepraktiškos

As beveik 2 m stiukes ieskojau, norejau kad butu nebrangi nu apie 50 e , neperslampama, su kapisonu ir ilga. Nu tokiu veju tirkia prigamina siais laikais, o paprastu eiliniu stiuku ieskot reikia arba jau 150 e , o tiek kazkaip nesinori man uz stiuke moketi, bet radau siemet pagaliau biggrin.gif

Sniego noreciau kokiom 2 savaitem, kaip pernai,kad buvo, kad i darba neit ir pasidziaugt sniegeliu, lauke pazaisti biggrin.gif kazkur kalnusoe pasnigo, o iki musu jau atitirpo, siek tiek ore snaigiu matem biggrin.gif

O sirgti tai ir taip serga daug kas aplinkui.

Bet tai kaip baisiai amerikoj sala, o ten nepasiruose zmones ,kaip suprantu visai, jei cia taip uznestu pas mus tokio salcio butu tragiska.. o orai daznaiusiai pas mus atslenka is po amerikos panasus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 vasario 2019 - 15:03
QUOTE(Moonte @ 2019 02 04, 13:04)
o todel kad joms PATINKA DIRBTI.

Nepazistu tokiu DEBILIU. Jei pazinciau, tai duociau darbo ar parduociau kitiems.

Jei darbas apmokamas neadkvaciai, tai jau ne darbas o hobis. O uzdarbio IR adeekvatumas priklauso nuo vyro uzdarbio.

Jei seimos darys uzssima hobiu, tai ir ziurima i toki kaip i hobio turetoja. Su tom namu tvarkytojom, tai sunku rasti patikima, be to svetimus namus tvarkyti daznai sunku. Zmona turetu bent pavadovaut.
Todel jei zmona nesugeba namais pasirupinti, uzimta hobiais, dar lovoje nori visokiu losku, tai kam tokia reikalinga aplamai???
Neebent 30 metu jaunesne tada gal...
Atsakyti

Taip jau ir žiūrės į tamstą 30 metų jaunesnė.Svajoklis :P​ 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 04, 16:39)
<p>Taip jau ir žiūrės į tamstą 30 metų jaunesnė.Svajoklis tongue.gif​ </p><p></p>

Man gerai ir MB, bet MB normali o ne issikalineja, kaip 30 metu jaunesne
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 04, 15:01)
As beveik 2 m stiukes ieskojau, norejau kad butu nebrangi nu apie 50 e , neperslampama, su kapisonu ir ilga. Nu tokiu veju tirkia prigamina siais laikais, o paprastu eiliniu stiuku ieskot reikia arba jau 150 e , o tiek kazkaip nesinori man uz stiuke moketi, bet radau siemet pagaliau biggrin.gif

Sniego noreciau kokiom 2 savaitem, kaip pernai,kad buvo, kad i darba neit ir pasidziaugt sniegeliu, lauke pazaisti  biggrin.gif kazkur kalnusoe pasnigo, o iki musu jau atitirpo, siek tiek ore snaigiu matem  biggrin.gif

O sirgti tai ir taip serga daug kas aplinkui.

Bet tai kaip baisiai amerikoj sala, o ten nepasiruose zmones ,kaip suprantu visai, jei cia taip uznestu pas mus tokio salcio butu tragiska.. o orai daznaiusiai pas mus atslenka is po amerikos panasus  blink.gif

nesistebiu. Mano irgi tokie kriterijai, tik ne ilgos, o vidutinės norisi ir žiūriu tą vidutinę pavasario-rudens sezonui ne taip ir lengva rasti už normalią, neišpūstą kainą arba ne skudurėlį. Nes dauguma labai trumpos arba kaip tik per ilgos

prognozuojama, kad Stichijos vis labiau talžys Žemę, nuisipelnėme matyt...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 04, 17:28)
nesistebiu. Mano irgi tokie kriterijai, tik ne ilgos, o vidutinės norisi ir žiūriu tą vidutinę pavasario-rudens sezonui ne taip ir lengva rasti už normalią, neišpūstą kainą arba ne skudurėlį. Nes dauguma labai trumpos arba kaip tik per ilgos

prognozuojama, kad Stichijos vis labiau talžys Žemę, nuisipelnėme matyt...

nu taip nelabai ilgos norejau, bet kad bent sikna dengtu ziema lotuliukas.gif
va sitos firmos nusipirkau, labai panasia, tik ne uz tokia kaina , mokejau apie 60 e, cia matomai naujausia kolekcija. biggrin.gif Atrodo paprasata striuke, o jau kaip sunku rasti smile.gif Dar nenorejau pukines, tai irgi daug atkrenta.

vartotojo įkelta nuotrauka

tai va sunku numatyti ir baisoka siek tiek, nes pvz Airijoe pernai sniegas ir nelabai jau saltas oras suparalizavo sali 2 svaitem, visi sedejom namie biggrin.gif O jei daugiau pasaltu gi visi vamzdziai uzsaltu cia.... nu bet tikekimes Golfo srove greitaii dar nesustos ...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 04, 14:36)

kaip sakoma nera blogo oro yra tik blogi rubai biggrin.gif
Man ziema - tai slapiasis sezonas, visi rubai ir batai tam pritaikyti biggrin.gif
kaip juokaujam Airijoj yra saltasis slapiasis laikotarpis ir siltasis lotuliukas.gif nu tiek,kad orai paskutiniu metu labai keiciasi, turejom sniego, paskui tropine vasara, o kas toliau laukia neaisku...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 04, 15:30)
Nepazistu tokiu DEBILIU. Jei pazinciau, tai duociau darbo ar parduociau kitiems.

Jei darbas apmokamas neadkvaciai, tai jau ne darbas o hobis. O uzdarbio IR adeekvatumas priklauso nuo vyro uzdarbio.

Jei seimos darys uzssima hobiu, tai ir ziurima i toki kaip i hobio turetoja. Su tom namu tvarkytojom, tai sunku rasti patikima, be to svetimus namus tvarkyti  daznai sunku. Zmona turetu bent pavadovaut.
Todel jei zmona nesugeba namais pasirupinti, uzimta hobiais, dar lovoje nori visokiu losku, tai kam tokia reikalinga aplamai???
Neebent 30 metu jaunesne tada gal...

O kam tas diedas reikalingas, kuris negali KARTU su visais seimos nariais susitvarkyti namus?

Mano galva, ana kaip trana reik lauk mest is avilio t.y. namu.

Aciu, Dievui, yra daug vyrisku vyru, kuriu vyriskumo neitakoja namu ruosa.

O tu melagis, SM ne viena rase, kad jos megsta ir nori dirbti.
O debilas, manau yra tas, kuris nesugeba jausti malonumo nuo kuribinio proceso. DEbilas yra tas, kuris nesugeba pasirengti ir pasirinkti norimos profesijos, kuri jam suteiktu pilnatve.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 04, 16:39)
<p>Taip jau ir žiūrės į tamstą 30 metų jaunesnė.Svajoklis tongue.gif​ </p><p></p>

man tai jau nesveika butu tokie norai, dabar tureciau vaiku amziaus berniuka tad augintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 04, 17:08)
Man gerai ir MB, bet MB normali o ne issikalineja, kaip 30 metu jaunesne

O as manau, kad visi slunkiai, parazitai, gyvenimo loser'iai yra nenormalus, nes yra tinginiai.
Atsakyti