QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 14:07)
Veganai tai kazkokia seksualine mazuma.
tai tu mums prijauti.
dėl senukų meilių.
man lb gražu, kai žmonės sako, kad 60-70m sutiko savo gyvenimo meilę.
Streissland gyvenmas, pvz. apturėjo ir vyrų (kadangi š jos buvo tyčojamasi, neva ji bas, j sau prsiekė, turės viso pasaulio garsius vyrus, - taig, turėjo ir sexo, ir vyrų, o gyvenmo p;abaigoje db interviu: esu lb laminga vedžiodama šunį ir gamindama petus vyrui, savo meilei. t va, gyvenimo galas: šeima, meilė, o davatkos lai nosis nusigraužia, nes turbūt tokios norėtų, kad Streissland viena akimi būtų likusi po šitiekos vyriškių...)
Tina turner, vėl skaičiau, ištekėjo 74 metų, trečiąkart. jos vyras paaukojo jai inkstą. (užtils gal kalbos, jog dėl pinigų su ja js, 16 m jaunesnis)
istorijos margas kaip pasaulis.
tie visi šablonai, kaip kada turi rengtis, atrodyt, iki kada namą/jachtą nusipirkt, karjerą padaryti, juokingi.
žinoma, vaikus išnešioti reikia spėti iki pasibaigia mėnesinės.
aš netaikau niekam jokių rėmų.
mano draugių seneliai gyvena lb aktyviai, chorai, ten sutiktos naujos antros pusės.
palaidoję savo žmpnas/vyrus, toliau gyvena, susiranda poras, aktyvūs.
cambala sakė, geriau darželiuose kuisti.?
na ta tegui r kuičias.
galima juk viską suderinti. kuitimąsi, kates ir vyriškį, jei norisi. arba draugę. su drauge turėjom planą gyventi senatvėje kartu. matysim.
bet sakyti, kad meilei esi per senas?
gal sexui, kuris širdį užkalatoja iki 100 per senas, bet meilei, švelnumui, apsikabinimui?
gero pirmadienio, mergynos
aš buvau sostinėj savaitgalį, tai be Zataro falafelių neapsieinu ir visokių vegan cakes - seniai vaišinausi, prabanga, taigi....bet....