Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 03, 20:08)
<p>Fui, guminė valtis.O aš pagalvojau,kad kateris bus perkamas.Blyn,visas fantazijas taip atmuša</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72342990" data-time="1549212337"><div><p>Vyriski reikalai. Automobiliais juk ir pacios vazinejat.</p></div></blockquote><p>.Žinoma,kad važinėjam.O tai gal ir remontuoti pačios turim?Jei pačios pradėsim po kapotu krapštytis, ką vyrai veiks?Nebebus kur protingiems, išradingiems ir dar visokiems -ingiems pasirodyti.
</p>

Man visai idomu issiaiskinti kas kaip veikia. Tik kai jau ko neatsuku, tai tada vyrisku ranku tenka prasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 03, 18:22)
Nu,nėra pas mus tikrų vyrų.Nesilanko matyt jie moteriškuose plepalynuose.Tikri vyrai manau lankosi kur kalbos apie medžioklę, mašinas, motociklus,vnž apie visokius vyriškus niekalus.
</p>

Jauciu vyrai greiciau vaziuoja zvejoti, medzioti, vaizneja su tom masinom, nei apie tai plepa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 03, 19:32)
Man visai idomu issiaiskinti kas kaip veikia. Tik kai jau ko neatsuku, tai tada vyrisku ranku tenka prasyt biggrin.gif

nu man nei mazuliausio idomumo biggrin.gif visiskai, vairuoti reikia del patogumo kazkur nusigaurti, bet ,kad dar reiktu ja ir tvarkytis, uztenka kartais benzino isipilu ir tai jau nemalonus uzsiemimas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 03, 18:45)
Arbuzelis ir yra tikras vyras,
as netikras.
Na matot koks jums pasirinkimas.

Vyriski reikalai. Automobiliais juk ir pacios vazinejat.
As galvoju, gal valti reikia didesne nusipirkti. Kad su MB ezerais pasiplaukiot. Cia vyriskos problemos ar ne?

Ne birka nulemia vyro vyriškumą
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 03, 19:04)
O gal list is forumo ir gyvai bendrauti, didesni sansai vyr su mot susitikti...

Gyvai bendrauti reikia buti netekejusiai ar issiskyrusiai. Istekejusioms ar turincioms partnerius turetu buti per akis forumo flirtų
Atsakyti

Papildyta:
Gyvai bendrauti reikia buti netekejusiai ar issiskyrusiai. Istekejusioms ar turincioms partnerius turetu buti per akis forumo flirtų

Va, todėl mes kai kurios čia ir renkamės.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 03, 20:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72343066" data-time="1549217453"><div><p>Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Va, todėl mes kai kurios čia ir renkamės.
</p>

Tep tep biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 01, 15:07)
Kazka padoresnio, koks skirtumas ka.

sorry- savaitgalį aš buvau off.
padoresnio pagal atlyginimą? ta pr, 2-3 tūkst į mėn?
kiek moteriai reiktų uždirbti kad Idomučia sakytų, kad moteris ne vargo bitė,i r tarkim, 3-4val į dieną dirba itk, ir pingne prasme apsimoka, ir žinoma, vidine (pasitenkinimo pr), padedančia išlaikyti tą smile on the face?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 04, 11:01)
sorry- savaitgalį aš buvau off.
padoresnio pagal atlyginimą? ta pr, 2-3 tūkst į mėn?
kiek moteriai reiktų uždirbti kad Idomučia sakytų, kad moteris ne vargo bitė,i r tarkim, 3-4val į dieną dirba itk, ir pingne prasme apsimoka, ir žinoma, vidine (pasitenkinimo pr), padedančia išlaikyti tą smile on the face?

As labai lanksciai viska suvokiu,, bet yra vienas principas.
Jei sakysim moteris geriau sugeba namuose sukurti jaukuma, tada vyro reikalas prie to prisidet dirbant daugiau kitur ir uzdirbant.
Taigi diskutuojam apie sugebejima suvokti bendra gyvenima ir pasidalinti pastangomis, pagal asmeeninius sugebejimus irr aplinkos galimybes.

Va cia ir nelieka vietos moteriai irodinet, kad ji gali but stachanoviete ir arti is idejos darbe, o namuose vyrui brukti visai nenorimus padejimus.

Turi buti galimybe taip sutarti, kad abu uzssimttu panasiai, o jei ten darbas is reikalo tai tik gal islaikyti kvalifikacija ar kaip.

Kieek moteris turi uzdirbti kad nebutu vargo pele?
Priklauso nuo vyro su kuriuo gyvena. Ji vyras uzdirba kur 600, tai moteris uzdirbdama 500 jau reiksmingai prisideda. Jei vyra uzdirba 2000 tai moteris gal uzdirbdama dar 1300-2000 - reiksmingai prisideda.

O jei vyra i menesi pasidaro 50000, tai moteris turi bent 30000 pasidaryti, kad nebutu vargo pele
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 14:07)
Veganai tai kazkokia seksualine mazuma.

tai tu mums prijauti.

biggrin.gif

dėl senukų meilių.
man lb gražu, kai žmonės sako, kad 60-70m sutiko savo gyvenimo meilę.
Streissland gyvenmas, pvz. apturėjo ir vyrų (kadangi š jos buvo tyčojamasi, neva ji bas, j sau prsiekė, turės viso pasaulio garsius vyrus, - taig, turėjo ir sexo, ir vyrų, o gyvenmo p;abaigoje db interviu: esu lb laminga vedžiodama šunį ir gamindama petus vyrui, savo meilei. t va, gyvenimo galas: šeima, meilė, o davatkos lai nosis nusigraužia, nes turbūt tokios norėtų, kad Streissland viena akimi būtų likusi po šitiekos vyriškių...)
Tina turner, vėl skaičiau, ištekėjo 74 metų, trečiąkart. jos vyras paaukojo jai inkstą. (užtils gal kalbos, jog dėl pinigų su ja js, 16 m jaunesnis)
istorijos margas kaip pasaulis.
tie visi šablonai, kaip kada turi rengtis, atrodyt, iki kada namą/jachtą nusipirkt, karjerą padaryti, juokingi.
žinoma, vaikus išnešioti reikia spėti iki pasibaigia mėnesinės. ax.gif
aš netaikau niekam jokių rėmų.
mano draugių seneliai gyvena lb aktyviai, chorai, ten sutiktos naujos antros pusės.
palaidoję savo žmpnas/vyrus, toliau gyvena, susiranda poras, aktyvūs.
cambala sakė, geriau darželiuose kuisti.?
na ta tegui r kuičias.
galima juk viską suderinti. kuitimąsi, kates ir vyriškį, jei norisi. arba draugę. su drauge turėjom planą gyventi senatvėje kartu. matysim. mirksiukas.gif
bet sakyti, kad meilei esi per senas? rolleyes.gif
gal sexui, kuris širdį užkalatoja iki 100 per senas, bet meilei, švelnumui, apsikabinimui?
gero pirmadienio, mergynos 4u.gif
aš buvau sostinėj savaitgalį, tai be Zataro falafelių neapsieinu ir visokių vegan cakes - seniai vaišinausi, prabanga, taigi....bet....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 04, 11:15)
As labai lanksciai viska suvokiu,, bet yra vienas principas.
Jei sakysim moteris geriau sugeba namuose sukurti jaukuma, tada vyro reikalas prie to prisidet dirbant daugiau kitur ir uzdirbant.
Taigi diskutuojam apie sugebejima suvokti bendra gyvenima ir pasidalinti pastangomis, pagal asmeeninius sugebejimus irr aplinkos galimybes.

Va cia ir nelieka vietos moteriai irodinet, kad ji gali but stachanoviete ir arti is idejos darbe, o namuose vyrui brukti visai nenorimus padejimus.

Turi buti galimybe taip sutarti, kad abu uzssimttu panasiai, o jei ten darbas is reikalo tai tik gal islaikyti kvalifikacija ar kaip.

Kieek moteris turi uzdirbti kad nebutu vargo pele?
Priklauso nuo vyro su kuriuo gyvena. Ji vyras uzdirba kur 600, tai moteris uzdirbdama 500 jau reiksmingai prisideda. Jei vyra uzdirba 2000 tai moteris gal uzdirbdama dar 1300-2000 - reiksmingai prisideda.

O jei vyra i menesi pasidaro 50000, tai moteris turi bent 30000 pasidaryti, kad nebutu vargo pele

Idomucia, eilini karta nusikalbejai.

Kaip visada absoliutini, lankstusis tu musu.

TAvo ziniai moterys dirba ne ven del neva kvalifikacijos, kuri tikrai nera paskutineje vietoje, o todel kad joms PATINKA DIRBTI. Nepiklausomai kiek uzdirba vyrai, ar kokios yra ju finansines galimybes. Yra aibes pasiturinciu moteru, kurios gali nusisamdyti ta pacia namu pagalbininke, ar pasisamdyti namus tvarkymo imone, o pacios su malonumu leis savo laika darbe.

TArkim, ar zinojai, kad namu tvarkymo imoniu paslaugos siais lakais labai paklausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2019 - 13:05
Nu ka pasnekam idomiau? biggrin.gif
Uzsimaniau blynu labai , reiks palaukti iki vakaro. Ka jus veikiat? Nesusalot dar?

mes laukiam laukaim snieko i rneikai pnesulaukiam, siek tiek pasala ir vel atsyla biggrin.gif

O paie meile visada ji grazu ir visada turi buti sirdyje, jau geriau myleti be atsako, nei nemyleti is vis.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 04, 11:15)

Tina turner, vėl skaičiau, ištekėjo 74 metų, trečiąkart. jos vyras paaukojo jai inkstą. (užtils gal kalbos, jog dėl

ziauroka, o paskui jo nesuvalgys, kaip tos voru pateles? lotuliukas.gif atleiskit juodas jumoras biggrin.gif

kaip manot kodel voru pateles suvalgo savo vaiku teva? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 04, 13:44)
Nu ka pasnekam idomiau?  biggrin.gif
Uzsimaniau blynu labai , reiks palaukti iki vakaro. Ka jus veikiat? Nesusalot dar?

mes laukiam laukaim snieko i rneikai pnesulaukiam, siek tiek pasala ir vel atsyla  biggrin.gif

O paie meile visada ji grazu ir visada turi buti sirdyje, jau geriau myleti be atsako, nei nemyleti is vis.
Papildyta:

ziauroka, o paskui jo nesuvalgys, kaip tos voru pateles? lotuliukas.gif atleiskit juodas jumoras  biggrin.gif

jau oro bjaurumas pas mus... geriau nenorėkit to sniego, visi aplink serga...
aš striukės pavasario-rudens sezonui ieškau. Matau, kad rinksiuos turbūt max. iš 3, jei ne iš vienos, nes nu tokios nesąmonės prekyboje, skudurai kažkokie ar baisiai nepraktiškos
Atsakyti

Suėdami tik už patelę mažesni patinai,ir tie kurie nespėja pabėgti.Tiesiog patelė būna alkana.

Atsakyti