Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 02, 06:08)
Išvaizda sutvarkoma.Aš, pvz,mintyse jį ne kartą apkirpau ir sušukavau.

lotuliukas.gif primine man toki pokalbi jaunu merginu lidle, apsipirkinejau , uz manes ejo ir snekejosi, sako nupirkau as jam pizama, kaip dabar dziaugiasi ...nu nu jis toks urvinis pas tave zmogus... ir t.t.
vienu zodziu imam mes daznai ne vyra o projekta, kuri galetume pakeisti biggrin.gif

Del norejimo tokio vyro, be pigu sakyti, kad nenoriu, kai tokie nei nezada pirstis lotuliukas.gif
Jei saziningai sunku pasakyti, nebuvau ir nebusiu tokioj situacijoj, Manau tokiuose vyruose labaiusiai traukia energija, stiprybe, bet verslininkuose man labiausiai atmusa paleistuvavimai, nes vienetai tebuna istikimi, o kuo turtingesnis tuo didesnes pagundos, prostitutes, narkotikai , losimai ir t.t.

Papildyta:
Павел Воля - Настоящая женщина lotuliukas.gif

https://www.youtube....h?v=HZD6DuI_VtM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 vasario 2019 - 12:44
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 02, 06:08)
Moonte, tikrai labai skaniai susiskaitė troškinuko receptas, būtinai kada bandysiu. Nors visa šeima esame visavalgiai, bet kartais norisi ko nors be mėsos.

Varykite ką norite ant Trampo,bet tai vyras turintis aukštą statusą.Vienas iš pasaulio galingųjų,o tokia valdžia traukia moteris.
Atsakyti nebūtina, bet kuri iš mūsų nenorėtų užimti Melanijos vietą?
Išvaizda sutvarkoma.Aš, pvz,mintyse jį ne kartą apkirpau ir sušukavau.

Dekui, tikiuosi patiks. Man siuose receptuose patinka kad i ta pati pupeliu troskini galima ideti rukytos mesytes, ir mesaedziai kerta ji i save kaip teve musu. Siaip, vagydami vegetariska versija jie mesikes kazkaip nepasigenda.

Tiesa pasakius nesusilaikiau kai pamaciau iterptas Trumpo nuotraukas su prierasu.
Na kas pasakis kad tie gyvuneliai negarzus?

Na jau ne.
Negaliu gyventi su zmogumi jei juo nepasitikiu. Ten visokios paranojos, abejojimas zmogaus padorumu, landziojimas i telefonus, ar dar kur ieskant ikalciu, dekui, tai ne man.

Trumpas yra melagis, meluojantis per akis, turintis morciaus katino morale.

Sutinku, valdzia ir pingai tai labai didelis traukos objektas. Bet va klausimas, kas ka traukia zmogus, ar jo itaka ir turtas. Is esmes, mano galva, jis ir pats nelaimingas. Jo dabartines zmonos, mazojo sunaus man tiesiog gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 vasario 2019 - 14:10

Geriausia past ever

https://www.beatosvi...-ir-bazilikais/

Atsakyti
Puikus dalykas,aš kažką panašaus gaminu, tik dedu rūkytos, pakeptos šoninės.žinoma, ne vegetariškai išeina.
Dar gaminu grikių maltinukus, šitie tobuli,kai atsibosta mėsa.
Atsakyti
Veganai tai kazkokia seksualine mazuma. Kaip sako normalus lietuviai, ir cambala, mazumos turetu kazkur pasislepe buti ir nepiktinti zmoniu savo iskrypimais.

O jei jau norit issaugot jaunyste, tai reikia moksliskai pagristus dalykus daryti.

1. Ryti hormonus

2. Tinginiauti ( o ne sportuoti, kaip kas mano)

https://www.delfi.lt...e.d?id=80193243
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 16:07)
Veganai tai kazkokia seksualine mazuma. Kaip sako normalus lietuviai, ir cambala, mazumos turetu kazkur pasislepe buti ir nepiktinti zmoniu savo iskrypimais.

O jei jau norit issaugot jaunyste, tai reikia moksliskai pagristus dalykus daryti.

1. Ryti hormonus

Man asmeniskai nemaiso, nei veganai, nei vegetarai. Kol nepradeda aiskinti, kad jau jie SVEIKIAUSIAI MAITINASI. Esu subalansuotos mitybos salininke, kurioje aktualu darzoviu valgymas. Mano raciono didziaja dali sudaro darzoves.

Hormonus lak pats. As kaip nors be dirbtinu papildu ir hormonu apsieisiu. Tarp kitko, vietoj dirbitno "edesio" vartok augalus.

Beje hormonine sistema kaip tik stringa del NUSISEDEJIMO.

Rytietiski metodai.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 02, 16:00)
Puikus dalykas,aš kažką panašaus gaminu, tik dedu rūkytos, pakeptos šoninės.žinoma, ne vegetariškai išeina.
Dar gaminu grikių maltinukus, šitie tobuli,kai atsibosta mėsa.

Italai gamindami si padaza butinai ideda anciuviu. Kai pasigamina jauciasi akcentas, bet ne visi supranta kad tai nuo zuvies.

Saziningai, kai darau panasius makaronus lietuviams niekada nesakau, kad dejau anciuviu. Tik po to kai paragauja, pradeda prasyti recepto, "isduodu" paslaptinga ingidienta.

Pameginkite, tikrai nenusivilsite.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 02, 17:34)
Hormonus lak pats. As kaip nors be dirbtinu papildu ir hormonu apsieisiu. Tarp kitko, vietoj dirbitno "edesio" vartok augalus.

Manai jau cia Amerika atradai?
Fitohormonai - augaliniai hormonai jau senai zinomi.
Problema su jais ta, kad aktyviu indragentu ten yra mazai, o nuodingu pasaliniu medziagu - daug.
Taigi, kad gauti ta pati grynos veiklios medziagos kieki - turi prisiryti daug augaliniu nuodu.

Sekmes nuodijantis... naturaliai...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 17:46)
Problema su jais ta, kad aktyviu indragentu ten yra mazai, o nuodingu pasaliniu medziagu - daug.
Taigi, kad gauti ta pati grynos veiklios medziagos kieki - turi prisiryti daug augaliniu nuodu.

Cia tau matyt svarbu Amerikas atradneti... Man neaktualu, nes nemegstu nieko dirbtino.

Manau, net nemanau, o esu tvirtai isitikinus, kad pats organizmas puikiausiai tvarkosi su savo hormonais, jei gyveni HARMONINGAI. Tai reiskia, gyveni su protu, valgai saikingai, subalansuotai, atsakingai geri, judi, megaujiesi zoleliu arbatomis.

O tau sekmes dribsoti lovoje ir ryti saujomis dirbtinus hormonus.
Kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 02, 18:00)

Manau, net nemanau, o esu tvirtai isitikinus, kad pats organizmas puikiausiai tvarkosi su savo hormonais, jei gyveni HARMONINGAI.

Primeni tuos musulmonu fanatikus, kur laive mire zmogus del kazkokios paprastai isprendziamos priezasties, o anie neleido gydytojui padeti, nes pagal juos " Viskas Alacho valioje"

Dar viena chiuvakas buves Apple vadas kuris sirgo veziu, bet nesigyde, nes galvojo,, kad kazkokios zoleles pades. Jau amzina atilsi, nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 16:07)

1. Ryti hormonus

bet jūs negražus, antsvoris ir vsio takoje biggrin.gif
nu ačiū, nenorėčiau taip atrodančios "jaunystės" be sporto ax.gif
Atsakyti

Straipsnį perskaičiau.Ir ką?Po penkerių metų rašys atvirkščiai.Atėjom į šį pasaulį, tai ir teks išeiti, su saule dar nei vienas negyveno. :irnesakyk:

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 17:46)

nesąmonė
tik reikia mokėti įžvelgti, kurie papildai blogi ir netinka tavo kūnui, o kurie idealiai tinka.
Aišku, energetiškai jaučia mažuma žmonių ir vis perka nepataikydami sau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 02, 18:20)
Primeni tuos musulmonu fanatikus, kur laive mire zmogus del kazkokios paprastai isprendziamos priezasties, o anie neleido gydytojui padeti, nes pagal juos " Viskas Alacho valioje"

Dar viena chiuvakas buves Apple vadas kuris sirgo veziu, bet nesigyde, nes galvojo,, kad kazkokios zoleles pades. Jau amzina atilsi, nepadejo...

nu ne Alacho, bet viskas kai kieno valioje, tai tiesa smile.gif
Atsakyti