Trumpui bus 73 metai. Nedaug iki 80. Neatrodo i kretanti senuka panasus, jau greiciau i ciupinejanti boboms uzpakalius. Bet i savo metu aisku neziures. Va jus cia jam gal ir tiktumet, bet jei jau labai labai grazios
Mano galva ne uzdirbamu pinigu suma svarbi, o kaip su pinigais elgiamasi, kokia vieta pinigai uzima zmogaus gyvenime. Per zmogaus poziuri i pinigus gali vertinti ji kaip asmenybe. Pinigu gi kiekybe nera svarbus aspektas vertinant.
Nors neslepsiu, glosto ta mano savimeile, kad zmones moka uz "paslaugas", nes tokiu budu vyksta darbu ivertinimas pinigine israiska. Man labai malonu, kad zmones negaili pinigu ne pirmos butinybes pirkiniui.
Trumpui bus 73 metai. Nedaug iki 80. Neatrodo i kretanti senuka panasus, jau greiciau i ciupinejanti boboms uzpakalius. Bet i savo metu aisku neziures. Va jus cia jam gal ir tiktumet, bet jei jau labai labai grazios
Kodel jis tau patinka?
Jis gi vaiksto i uw degintis. O tai ner sveika. Trumpas nuvaro i soliaruma, uzsidejes uw akinius
Ka ponicka vegan / purpl pakomenuosi?
Siaip, as likau nustebusi, kad musu merginos vegetares nepasidalino su mylimuke vegetarisku receptuku... Juk kasdiena gaminat, turite savo favoritus, kurie lengvai aruosiami ir labai gardus.
Na jei merginos pradejo pasakaoti ka gamina, gamins ir t.t. Pasidalinsiu savo lengvai paruosiamais vegetarisku patiekalu. Vakare daznai valgau pupeliu torskini su grybais. Nieko ypatingo. Siaudeliais pjaustyta, ar stambia tarka sutarkuota morka ir smulkiai supjaustyta dideli svoguna apkepinu aliejuje (rinkites koki norite) as kepu alyvuogiu. Kai morkos ir svogunai nustoja buti "matiniais", juos pagardinti savo megstamais prieskoniais (pipirais, druska, muskato riesutu, kalendra, ciberzoleir t.t.) ideti supjaustytus pievagrybius, ar kokius nors kitus grybus, kas kam patinka. SVARBU, pries dedant grybus turit butinai sudyti, nes grybai iskarto i save apsorbuoja druksa ir kitas specijas. Termiskai apdoroti jie neimlus nei skoniams nei kvapams. Pievagrybiams daug laiko nereikia 15-20 min. I troskintuva iberiat isvirtas pupeles. Norit pacios isverdat, norit is skardines. Kai viskas gerai susila. VAlgot. Paprasta, greita, man saknu, kaip kitiems... Tarp kitko, si troskini galima pagardinti ir italisku pomidoru padazu, kuri parasysiu veliau.
Jei gavosi per daug troskintu grybu. perdekite i atskira inda. Ryte issivirusios grikiu kose, pagardinkite ja grybu troskiniu. Puikus vegetariskas patiekalas rytui.
******************
Na ir vegetariskas pomidoru padazas. Darau pastoviai. Jis mano issigelbejimas kai tingiu ka ruosti. Si padaza ismokau gaminti Italijoje. Kiekviena italu seima ji gamina, gali skirtis keli ingridientai, bet pagrindas lieka tas pats.
4 dideles morkos, 4 vidutiniai svogunai (geriau saldus, jei svogunai nesaldus, sunkiai karamelizuojasi, tuomet iberkite ziupsneli rudo cukraus), 2 skilteles cesnako, 6 salieru stiebai, 2 paprikos, jei turite 1-2 kajeno pipirus (jei nenorite didelio astrumo isimkite seklas, jei norite palikite), na ir didesne skardine, arba dvi mazas blansiruotu savo sultyse pomidoru. Viska smulkinat, pjaustot kubeliais. Tingite pjaustyti, varot per smulkintuva, tik nepersistenkite iki koseles nereikia. I troskintuva pilat alyvuogiu alieju, ikaitinus supilat morkas ir svogunus, kai svogunai karamelizuojasi, suberiat salierus, kepat 15 minuciu, peiliu smuliai kapotus cesnakus (butinai peiliu) ir pipirus sudedat paskutinius ir dar patroskinat. RAnkomis sumaigote pomidorus, bent jau taip daro italai, nenorit, tada smulkintuvu, po to gauta mase ipilat i troskintuva. Kai viskas uzverda sudedat prieskonius: druska, pipirus, kardamona, kalendra, muskata, ciberzole, lauro lapus (geriau smulkintus), jei turite ziupsneli ciobreliu, baziliko. Troskinate kokias 15 min. Jei idejote lauro lapus, tada iszvejojate ir smulkintuvo pagalba sutrinate i vientisa mase-padaza.
Jis gali buti naudojamas kaip pagrindas meksikietiskai sriubai, tik i ja reikia ipilti sultinio, ideti pupleiu, pakepinto farso, na jei yra noras dar atskirai pakepinti paprika. Valgan uzsiberiat suriu. Si sriuba gali buti tvegetariska nedekite mesos, dekite grybu.
Padaza italai naudoja gamindami savo izymius kukulius.
Siuo padazu apipila pasta, ir uzberia parmezanu. Viskas. Gaunat tradicine italu pasta.
Jisnaudojamas ir picai.
Padazas gali buti ir bolonezes padazo pagrindu, i ji tik reikia ideti kepinta farsa, siek tiek sonines, nedaug smulkintu kepeneliu na ir puse stiklines balto vyno.
Taigi, merginos, siulau uzmirsti visus keciupus ir pomidoru pastas.
Tiesa, jei labai jau norisi dar pomidoringesnio skonio, tada i padaza dar idekite iki tyreles susmulkintus dziovintus pomidorus.
Vasaros metu, blansiruokite sviezius pomidorus.
Jei noresite, galiu pasidalinti italu prieskoniu misinio receptura.
Moonte, tikrai labai skaniai susiskaitė troškinuko receptas, būtinai kada bandysiu.Nors visa šeima esame visavalgiai, bet kartais norisi ko nors be mėsos.
Varykite ką norite ant Trampo,bet tai vyras turintis aukštą statusą.Vienas iš pasaulio galingųjų,o tokia valdžia traukia moteris.
Atsakyti nebūtina, bet kuri iš mūsų nenorėtų užimti Melanijos vietą?
Išvaizda sutvarkoma.Aš, pvz,mintyse jį ne kartą apkirpau ir sušukavau.
<p>Moonte, tikrai labai skaniai susiskaitė troškinuko receptas, būtinai kada bandysiu.Nors visa šeima esame visavalgiai, bet kartais norisi ko nors be mėsos.
</p><p>Varykite ką norite ant Trampo,bet tai vyras turintis aukštą statusą.Vienas iš pasaulio galingųjų,o tokia valdžia traukia moteris.
</p><p>Atsakyti nebūtina, bet kuri iš mūsų nenorėtų užimti Melanijos vietą?
</p><p>Išvaizda sutvarkoma.Aš, pvz,mintyse jį ne kartą apkirpau ir sušukavau.
</p>
Kodel jis tau patinka?
Jis gi vaiksto i uw degintis. O tai ner sveika. Trumpas nuvaro i soliaruma, uzsidejes uw akinius
Ka ponicka vegan / purpl pakomenuosi?