Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 17:19)
O tai smurtas buna tik fizinis?

Ne viskas, kam tu nepritari, yra smurtas.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 01, 16:33)
Geriau, artejant pavasariui, papasakokit, keliu dydziu rubu turit savo spintoje  biggrin.gif

to paties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 16:34)

Norejai pasakyti, kad vieno?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 09:39)

Pasyvumas tai nieko neveikimas. O moteris veikia dar ir kaip, tik kitoje plotmeje nei vyras. Tai koks cia pasyvumas?

vat ką ir aš noriu pabrėžti.
turbūt lutukė apie tą patį, tik skirtingais žodžiais.
gražiai ji paaiškino, bet žodis "pasyvus" negeras. iš visų kalbų jis turi būti išimtas.
čia vis tos vedos ir rytai. juk jin ar jan nereiškia vieno pasyvumą, kito aktyvumą. tai skirtingos energijos.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 16:34)
Ne viskas, kam tu nepritari, yra smurtas.

Aaaaa...cia as smurto formas sugalvojau....nu jo...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 16:31)
o kaip atsakyti? nu kitkas ir yra kitkas. Viskas yra kitkas, vienodumo labai mažai biggrin.gif

Negali atsakyti. Nezinai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 31, 17:42)
Mano klasioke, kokius desimt metu atgal palaidojo vyra. Dabar jau yra uzauginusi vaikus, pakankamai apsirupinus... Niekada nenorejo isteketi antra karta. Juokiasi, Dieve kam man to reikia. Susitinki su simpatisku vyru, romantiskai pavakrieniauji, praleidi laika... Ir viskas. Jokiu ten vakarieniu ruosos, purvinu kojiniu rankiojimo po namus, vyro bezdejimo, bambejimo...

O dabar. Noriu einu i pasimatyma, noriu sedziu apsirengusi nutysusiu megstiniu, susivelusiais plaukais ir knyga skaitau, kramsnodama obuol iki pat ryto, noriu einu pas vaikus, isleidziu juos kur pasizmoneti, o pati su anukais pasiboviju...

čia aš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 01, 16:41)
čia  aš  wub.gif

Buves vyras ne is geriausiu buvo? Kiek tu su juo isgyvenai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2019 - 16:53
QUOTE(kin @ 2019 02 01, 17:33)
Geriau, artejant pavasariui, papasakokit, keliu dydziu rubu turit savo spintoje  biggrin.gif

Neseniai atsinaujinau dydziu didesniais. Senieji dar liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 31, 16:15)
jaunučius gaudėm žalioje jaunystėje, kol nesugadinti gyvenimo buvo smile.gif

nežinau..nežinau...
kai žiūriu pat į savo "brandą" jaunystėje ir į vyrus...
oi ne...jausmai aukščiausi..ultimatumai dididžiausi.(noras keist pasaulį, visus, tik ne save biggrin.gif ) (žinojimas visko biggrin.gif ) ..žaizdos, atsineštos iš šeimų didesnės už dramblį svetainėje....tik šlifuokis...
o db, artėjant link 40ties, tik db jaučiuosi ramesns, geresnė , netgi sau. smile.gif
ir draugas dabartinis, žaizdas savo jau gerokai apsigydęs per gyvenimą...
nu kur tau 20metis - su išmintim, patirtim, mokėjimu bendraut? jūs ką?
kiti net atsigėrę nebūna tokio amžiaus.... brunette.gif

o dabar santykiuose retas kuris pašokam, trenkiam durim, retas kuris imam kiekvieną žodį į plaučius ar smegenis....
į viską ramiau, žinom, ką prafiltruot, o kur esmė...
gi būna ir santykiai ir santuokos brandesnės, žmonės nebesimėto taip kirviais...

ždž, visas picture kažkiek kitoks....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 20:19)
Jei dirbtu NORMALU darba, sakysim kaip kin, tai aisku.

o ką kin dirba, praleidau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2019 - 16:50
QUOTE(kin @ 2019 02 01, 16:33)

To paties.
Atsakyti

Stengiuosi neišaugti iš savo dydžio.Turiu porą suknučių,kurias reika siaurinti,bet yra ir tokių kurios negerai guli,nes kažkas turi per didelius gabaritus.

Apie smurtą artimoje aplinkoje nenoriu diskutuoti,nes pati savo kailiu patyriau.Aš išsivadavau,pabėgau,o mama kentėjp iki pat tėtės mirties.Rašau tėtė,o ne tėvas,nes jis mirė onko liga ant mano ir mamos rankų,ir jam viskas atleista.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 09:53)
1O man tai is kitos puses nesuprantama, kam kitu zmoniu klausti kiek jie uzdirba? blink.gif 

Kitas klausimas ar pinigai ir turtu turejimas sukuria kazkokia laime?

1. gi klausi mln dalykų. temos nuo a iki z. gi netapai britė, kuriems apie pin nė nebandyk užsiminti. nebūtina klaust, iš kalbos išeina. artimi draugai, žinai ir taip. jei žinai apie pozas mylėjimosi, apie pin tuo labiau.

2. man sukuria.
wub.gif prisideda stipriai. jei turi babkių, gali padėti. kitiems padėti -aišku, tai ego, viskas yra ego. altrustai - didžiausi egoistai. smile.gif
viskas yra ego dalis, ir pats ego nėra blogai, ego reiškia asmenybę visų pirma, išskyrumą iš "niekinio/neutralaus būvio".
vat nekaip jaučiuos, kai "nieko neturiu" (apart sau ir savo daržui) ir (tik ) maldomis, žodžiais galiu kitus paremti/padėti.
geri ir tie "žodžai", žinoma, bet kurį laiką.
ne 10 metų.
vat todėl ir neprašau Visatos neturėti pinigų. smile.gif prašau turėti. na, ir neguliu ant sofkėsvien tik.
Atsakyti