Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 18:57)
vos nuo fotelio nenuvirtau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bene man buvo geriau. biggrin.gif nusižvengiau garsiai iš kin žinutės, parėjo pietaut, aš tiekiu kugeliuką, tik akys ir pilvas juokias, bandau neišsiduot. Paklaus, ko juokiuos, ką sakyt?
-Mes čia, mergelikės biški apie kojines susirašėm.
- O tai kas juokinga?
-Kin parašė, kad skraido.
-Kas ta kin? (Manasis visada išsiaiškina visas detales, jis mėgsta tikslumą)
O aš ir pati nežinau, kas ta kin biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 24 birželio 2018 - 18:12
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 19:02)
*tai tikiu, kad kazka bandot, tai ir klausiau kokias medicinas ir ka knoreciai ar bandet ta visuma, kuri buvo aprasyta, kur trumpai isdesciau?

**tik kompleksuotas vyras manau nori kvailesnes zmonos  biggrin.gif

*visu pirma tai pakeiciau mityba kardinaliai, ko atsisakiau, tai net nevardinsiu. Ir daugumos produktu atsisakiau nuo paauglystes. Plius jokio alko, gazuotu gerimu, cigareciu, kavos. Kasdien ganetinai normalus fizinis kruvis, nors lyginant su draugem, tai as sportininke biggrin.gif . Maisto papildai, tinkama kosmetika veidui ir plaukams. Gydytoju rekomenduotas KT irgi ismeginau, bet didelio efekto jos neduoda (tik odai). Ir tai nera metai ar du. Toks mano gyvenimas jau daug daug metu. Bet nuo to hormonai kune nesusitvarko. Na, galima gert papildomai hormonus, tai taip, tada tyrimai geresni. Bet ligos tai vistiek negydo. Niekas ligos negydo. Padeda isvaizdai. Tik tiek.

**pagal kazkur skaityta statistika, tai moterys yra daug labiau issilavine uz vyrus. Jos siekia aukstojo, magistro, lanko iv.kursus. Tai faktiskai ir taip gaunasi, kad vyrai kvailesni biggrin.gif arba kvailesnes moterys, nes nori vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 19:08)
Kazkada maciau gera filma per Discovery.

Si teorija butu teisinga tik tuo atveju, jei visi pedofilai butu 40-50 metu amziaus. Deja, jie yra ivairaus amziaus, todel visai tai tik atmazkes - apkaltink kita del savo iskrypimo.
Tokie polinkiai pradeda listi dar paauglysteje.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 16:08)
Ne, taip nepagalvojau. (apie jus)
Bet toks pastebejimas. Ir jis turi pagrindo.
Moteris i gyvenima ziuri, kaip i visuma, joms nereikia suskirtyti visko i lentyneles. Jos gali diskutuoti apie daug dalyku ir puikiai atsiminti.

Sakysim si problema, surasti gera vyra... Net jus sudarinejat kazkokius sarasus, bet tai tipiskai vyriskas bandymas gyveenima suskaidyti ir sudeliot i atskirai nagrinejamus stalciukus.
O butent reikia stengtis suvokti VISUMA. Tam tikrais pjuviais surinkti nereiksmingus duomenis ir po to juos nesuprantamai apdorot. Pagal funkcija:
Visuma(1) - toks rezultatas, Visuma(2)- kitoks . Per gyvenima jus gaunat patirti.
O po to matot nauja visuma ir jauciat prognoze - nieko gero... ar gal nieko zmogus.
Tai SAVAIME. O va vyrai stengiasi nagrinet kiekviena parametra atskirai tos visumos
Gaunasi, kad jus nezinot, kaip priimat sprendimus... badot vyriskai, bet po to pasiduodat emocijoms (patirciu sprendimu- rezultatu aibei). Daug tokiu dalyku igimta...

kad ne visai taip, moterim irgi svarbu viska sudeti i lentyneles, tik tarp tu lentyneliu yra rysiai, pas vyrus danzia tai buna atskiri konteineriai. biggrin.gif ir moterys puikiai sugeba diskutuoti apie viena tema, bet jos usgeba rasti tuos rysius ir su kitais dalykais, nes joks dalykas ar savybe nera vakume.
esme ta, kad nera tokios problmemos, kad kazkam ji butu cia, kad reiktu susirasti vyra, net Kin, nors neturi vyro, bet nedega tokiu poreikiu, taigi ir kalbam ne is esmes, o siaip tik filosofuojam, nerengiam strateginiu planu, kaip tuos vyrus susirasti, daugiau snekam apie santykius, apalmai apie vyrus ir moteris, net apie sveikata, nes ir ji svarbi , daugiau ir giliau snekam nei vien apie vyro radimas, vyru kaip grybuku po lietaus ju rasti nesunku, sunkiau santykius vystyti ir gyventi kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 birželio 2018 - 18:16
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 19:11)
Bene man buvo geriau.  biggrin.gif nusižvengiau garsiai iš kin žinutės, parėjo pietaut,  aš tiekiu kugeliuką, tik akys ir pilvas juokias, bandau neišsiduot. Paklaus, ko juokiuos, ką sakyt?
- O tai kas juokinga?

as tai prie kompo sedziu, tik kai viena namie bunu. Nes kitaip tikrai klausia ka skaitau, ka kitos moterys raso. va tada ir paaisketu, kad as jo kojines karta pakabinau ant sviestuvo, nes viena forumiete buvo taip parasius, kad taip padare. Suzinos vyras, kad tokios "isminties" is forumo mokausi, tai dar uzblokuos biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 18:52)
girdejau, kazkada tokius zodzius, kuriems, ko gero, pritariu.
kai vyrui20, jis ziuri i ta, kuriai 20.
kai vyrui 40, jis ziuri i ta, kuriai 20.
kai vyrui 60, jis ziuri i ta, kuriai 20. Ir juokinga, ir graudu.

Del gerumo lovoje, as tai isivaizduoju, kad vyrui gera lovoj ta, kuri padarys viska, ko jis paprasys. Nes tikrai ne visos viskam pasiraso. Bent jau as tokiu atveju, tikrai nesu gera lovoj. Ir man dzin del to  biggrin.gif
man visad patiko vyresni (proto ribose). I jaunesnius ar bendraamzius neziurejau. Dabar, su amzium, jau ir jaunesni tiktu, jei ieskociausi. Bet tik kokiais -5 metais. Butent del to, kad su amzium ir vyru kunas sensta, seksualumas ir pajegumas vyru mazeja. Bet iki siol man vis pasitaiko, kad kokie "diedukai" siulosi. Na, tokie, kur mano tevo metu, anukus augina jau, tokie virs 60 metu netgi. Ziuriu as i juos greiciausiai su uzuojauta, kad savo vyriskumo/patrauklumo irodymu iesko jaunesnese. Va, gal paziures i mane, sita jaunikle (jiems as jaunikle dar). Ir nesupranta, kad tik apgailetinai atrodo.  Gerai, lai buna jie ten kokie su geru materialiniu gerbuviu. Bet tik tiek. Ka jie dar gali pasiulyt? Nieko. Dar keli metai, paskui 10 ar 15 ir kas is ju bus? Gal jau jiems slauges reikes, o ne 20 ar 30 metu jaunesnes zmonos. O dalis gal jau ir anapilin bus iskeliavusiu. Jaunesni vyrukai vyresniu ziuri, nes gal nuotykiu norisi, gal materialines paramos, bet irgi... ka su tokiais veikt? Amziaus skirtumas proto ribose turi buti, tik keista, kad tai labiau supranta moterys, o ne vyrai.

girdejau ir as, kad nesvarbu, kokio amziaus vyras, jis nores ne vyresnes kaip 25, o 35+tai isvis nieko tiketis nebegali biggrin.gif
Nea, gera lovoje ta, kuri buvo nekalta, bet zino visas kamasutros pozas ir viska daro iskart tobulai be jokio prasymo biggrin.gif jeigu reikia prasyt, ar, neduok dieve, paaiskinti, ko nori, tai jau negerai ax.gif gi tingi aiskinti ar rodyti biggrin.gif
o siulosi visokie, tai ivertini kaip optimistus ir tiek smile.gif

QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 19:11)
Bene man buvo geriau.  biggrin.gif nusižvengiau garsiai iš kin žinutės, parėjo pietaut,  aš tiekiu kugeliuką, tik akys ir pilvas juokias, bandau neišsiduot. Paklaus, ko juokiuos, ką sakyt?
- O tai kas juokinga?

Kin viena kalba reiskia "moteris". Tiesiog taip paprastai rolleyes.gif
Atsakyti
Va parasiau apie vyro suradima ir AI, o jau strapsni sukurpe:

https://www.telegrap...giants-betting/

Problema yra duomenys, sunku surinkti svarbius duomenis. AI padeda is nesvarbiu isrinkti svarbius, bet cia jau tiek visokiu pseudodalyku, kad kazin.

Manau logiskiausia jei AI butu kaip bendraujantis partneris, susidraugautu, pasikalbeetu su kandidatu, kandidate apie visokias temas, tikslingai ir ten istrauktu reikalingus esminius zmones skiriancius elementus. Dar kompiuteriai per kvaili, reiks palaukti
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 24, 19:16)
kad ne visai taip, moterim irgi svarbu viska sudeti i lentyneles, tik tarp tu lentyneliu yra rysiai, pas vyrus danzia tai buna atskiri konteineriai. biggrin.gif ir moterys puikiai sugeba diskutuoti apie viena tema, bet jos usgeba rasti tuos rysius ir su kitais dalykais, nes joks dalykas ar savybe nera vakume.
esme ta, kad nera tokios problmemos, kad kazkam ji butu cia, kad reiktu susirasti vyra, net Kin, nors neturi vyro, bet nedega tokiu poreikiu, taigi ir kalbam ne is esmes, o siaip tik filosofuojam, nerengiam strateginiu planu, kaip tuos vyrus susirasti, daugiau snekam apie santykius, apalmai apie vyrus ir moteris, net apie sveikata, nes ir ji svarbi , daugiau ir giliau snekam nei vien apie vyro radimas, vyru kaip grybuku po lietaus ju rasti nesunku, sunkiau santykius vystyti ir gyventi kartu.

Pas mane spintoje tvarka smile.gif jokiu "rysiu" tarp lentyneliu, nes butu bardakas biggrin.gif
Turiu as ta poreiki, tik nedegantis biggrin.gif gi ne i gaisra lekt reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:20)
Nea, gera lovoje ta, kuri buvo nekalta, bet zino visas kamasutros pozas ir viska daro iskart tobulai be jokio prasymo  biggrin.gif

Jus - nebloga analitike. Buvo straipsnis apie japonija ir nekaltu merginu kultura.
Visokie milijardieriai ta vertina.
Tai butent taip, nekalta kuri paruosta teoriskai, kainuoja virs milijono doleriu naktis (cia 10-15 metu senumo info)
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 24, 19:20)

Nea, gera lovoje ta, kuri buvo nekalta, bet zino visas kamasutros pozas ir viska daro iskart tobulai be jokio prasymo 

tokiu nera.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 19:23)
Jus - nebloga analitike. Buvo straipsnis apie japonija ir nekaltu merginu kultura.
Visokie milijardieriai ta vertina.
Tai butent taip, nekalta kuri paruosta teoriskai, kainuoja virs milijono doleriu naktis (cia 10-15 metu senumo info)

o jus ka sau manot, as cia tusciai klaviatura barskinu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 06 24, 19:23)

arba tai net labai "kalta", tik pasidarius operacija ir vel nekalta apsimetineja.
Atsakyti