QUOTE(Leksa @ 2018 06 24, 18:52)
girdejau, kazkada tokius zodzius, kuriems, ko gero, pritariu.
kai vyrui20, jis ziuri i ta, kuriai 20.
kai vyrui 40, jis ziuri i ta, kuriai 20.
kai vyrui 60, jis ziuri i ta, kuriai 20. Ir juokinga, ir graudu.
Del gerumo lovoje, as tai isivaizduoju, kad vyrui gera lovoj ta, kuri padarys viska, ko jis paprasys. Nes tikrai ne visos viskam pasiraso. Bent jau as tokiu atveju, tikrai nesu gera lovoj. Ir man dzin del to
man visad patiko vyresni (proto ribose). I jaunesnius ar bendraamzius neziurejau. Dabar, su amzium, jau ir jaunesni tiktu, jei ieskociausi. Bet tik kokiais -5 metais. Butent del to, kad su amzium ir vyru kunas sensta, seksualumas ir pajegumas vyru mazeja. Bet iki siol man vis pasitaiko, kad kokie "diedukai" siulosi. Na, tokie, kur mano tevo metu, anukus augina jau, tokie virs 60 metu netgi. Ziuriu as i juos greiciausiai su uzuojauta, kad savo vyriskumo/patrauklumo irodymu iesko jaunesnese. Va, gal paziures i mane, sita jaunikle (jiems as jaunikle dar). Ir nesupranta, kad tik apgailetinai atrodo. Gerai, lai buna jie ten kokie su geru materialiniu gerbuviu. Bet tik tiek. Ka jie dar gali pasiulyt? Nieko. Dar keli metai, paskui 10 ar 15 ir kas is ju bus? Gal jau jiems slauges reikes, o ne 20 ar 30 metu jaunesnes zmonos. O dalis gal jau ir anapilin bus iskeliavusiu. Jaunesni vyrukai vyresniu ziuri, nes gal nuotykiu norisi, gal materialines paramos, bet irgi... ka su tokiais veikt? Amziaus skirtumas proto ribose turi buti, tik keista, kad tai labiau supranta moterys, o ne vyrai.
girdejau ir as, kad nesvarbu, kokio amziaus vyras, jis nores ne vyresnes kaip 25, o 35+tai isvis nieko tiketis nebegali
Nea, gera lovoje ta, kuri buvo nekalta, bet zino visas kamasutros pozas ir viska daro iskart tobulai be jokio prasymo

jeigu reikia prasyt, ar, neduok dieve, paaiskinti, ko nori, tai jau negerai

gi tingi aiskinti ar rodyti
o siulosi visokie, tai ivertini kaip optimistus ir tiek
QUOTE(rene' @ 2018 06 24, 19:11)
Bene man buvo geriau.

nusižvengiau garsiai iš kin žinutės, parėjo pietaut, aš tiekiu kugeliuką, tik akys ir pilvas juokias, bandau neišsiduot. Paklaus, ko juokiuos, ką sakyt?
-Mes čia, mergelikės biški apie kojines susirašėm.
- O tai kas juokinga?
-Kin parašė, kad skraido.
-Kas ta kin? (Manasis visada išsiaiškina visas detales, jis mėgsta tikslumą)
O aš ir pati nežinau, kas ta kin
Kin viena kalba reiskia "moteris". Tiesiog taip paprastai