Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:53)
Nu aš taip nesakiau smile.gif Nesvarbu, kaip ta "terpė" vadinasi, bet kartais atrodo, kad "tokioj terpėj" būnantys žmonės smurtą ir debilizmą laiko norma.

Tu gi 'nebuvai' toj terpej, ka tu gali jausti kaip zmones ten jauciasi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 16:54)
tau debilumo virsune, jei tokio elementaraus teksto nesupranti. atsirpasau, bet zinok nelabai radau, ka kita atrasyti.
tu is vis suvoki zodi prigimtis?

Pasake lutuke, kuri rekia esanti pries patycias? Saunuole, tiesiog. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 15:59)
Tu gi 'nebuvai' toj terpej,   ka tu gali jausti kaip zmones ten jauciasi?

Aš ir nesakiau nieko apie tų žmonių jausmus ten.

P.S.: tai, kad mano aplinkoje nėra tokių žmonių (turbūt tiksliau būtų pasakyti - mano akivaizdoje niekas nesmurtauja, nes kaip lutukė berods teisingai pastebėjo, negali būti garantuotas ką kitas žmogus daro už uždarų durų) niekaip nereiškia, kad aš nesu bendravusi su tais, kurie toj terpėj yra buvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 01 vasario 2019 - 16:05
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 16:52)
Priespaskutinis dalinosi su kitais. Cia geriau,  nei mušimas?
As nelinciuoju taves,  tikrai ne -  kiekvienas mes murkdomes savame šūde ir savo nuodėmėse,  as tik klausiu,  ar negerbiantys vyrai geriau uz smurtaujancius?

Taip, geriau, nes tai mano sprendimas.
Zinoma, leistis musamai turbut irgi yra moters sprendimas.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:53)
Nu aš taip nesakiau smile.gif Nesvarbu, kaip ta "terpė" vadinasi, bet kartais atrodo, kad "tokioj terpėj" būnantys žmonės smurtą ir debilizmą laiko norma.

man atrodo absurdiska galvoti, kad zmones tai laiko norma, greiciau nesugeba is to iseiti, vaiksyteje mate smurta galvojo, kad jie tikrai taip nedarys, bet neismoko kaip susivaldyti arba kaip save gerbti, kaip kitaip elgtis cia itnka nebutinai smurtui , bet ir siaip netinkamam elgesiui, jei nesisveicia, netobuleje tai ir tesia tevu kelia....kaip sakoma drakonas mire , slove drakonui..
Nepamanu kas is psichologu pasakojo ziniasklaidoj, is bendravimo su tevais, kurie musa vaikus, sako jie per tuos susitikimus ir verkia, ir pasakoja, kad nezino kaip kitaip aukleti, unsure.gif Jei mzogus nne koks sociopatas, aisku, jis jaucia ir kalte ir gailesti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 16:04)
Taip, geriau, nes tai mano sprendimas.
Zinoma, leistis musamai turbut irgi yra moters sprendimas.

Tai kodel tu rasai, kad nebuvai nenormalioje terpeje?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 16:02)
Pasake lutuke, kuri rekia esanti pries patycias? Saunuole, tiesiog.   clap_1.gif

o kaip kitaip apibudinti ta sakini kur parasei, nnu debiliskas, nes arba piktybiskai priskiri man kazkokais mintis kur visiskai is kazkokio kosmoso, arba nesuvoki apie ka snekama.

didesnios patycios rasyti, kad man tai vyriskumo virsune. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2019 - 16:08
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 16:03)
Aš ir nesakiau nieko apie tų žmonių jausmus ten.

P.S.: tai, kad mano aplinkoje nėra tokių žmonių (turbūt tiksliau būtų pasakyti - mano akivaizdoje niekas nesmurtauja, nes kaip lutukė berods teisingai pastebėjo, negali būti garantuotas ką kitas žmogus daro už uždarų durų) niekaip nereiškia, kad aš nesu bendravusi su tais, kurie toj terpėj yra buvę.

Nu jo...dabar jau prasidės 'bet as to ar ano neturejau omenyje, as norejau pasakyti, kad...' ir t.t. ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 17:05)
Tai kodel tu rasai,  kad nebuvai nenormalioje terpeje?

As nebuvau smurtineje terpeje, ar ne apie tai kalbam?
Kad tau nenormaku, ar ir man turi buti nenormalu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 16:17)
As nebuvau smurtineje terpeje, ar ne apie tai kalbam?
Kad tau nenormaku, ar ir man turi buti nenormalu?

O tai smurtas buna tik fizinis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 15:53)
Negali atsakyti,  matau  biggrin.gif

o kaip atsakyti? nu kitkas ir yra kitkas. Viskas yra kitkas, vienodumo labai mažai biggrin.gif
Atsakyti
Geriau, artejant pavasariui, papasakokit, keliu dydziu rubu turit savo spintoje biggrin.gif
Atsakyti