Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 14:19)
Didziuotis galima butu,  jei butum KITOKIA,  o buti keista ir tuo didziuotis -  cia jau psichikos sutrikimas  biggrin.gif

visi mes kitokie, negi vienodi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 16:43)
bet labai norejosi parasyti sitai ar ne?  biggrin.gif :
Kur tu augai, su kuo gyveni, kad vyrai pas tavr kumsciais problemas sprendzia. Maniau tik gudziam kaime taip "gaideliai" pesasi.

Ir ka? Man tai baisu, o tau vyriskumo virsune. Cia ir skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:45)
Kiekvienam savos patirtys ir savi vertinimo kriterijai smile.gif Man žmonės, kurie save sugeba išreikšti tik fizine jėga, bandymais įžeisti ar šokiruoti keiksmažodžiais, kalbomis apie seksą, smurtą ir co. atrodo tiesiog nelaimingi.

Nu kam dabar oeršokti temą? Mes kalbejom apie tai , kad 'oi, jau aaaaaaaš tai tokiu zmoniu gyvenime nemaciau, o kas matė, tai vajeeeeeeeej kokioj terpej jie buna'
Labai idomioj darbinej twrpej jie buna, galiu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 15:45)
Lygintis reikia tik su savimi vakar. O lygiuotis - i save rytoj

ka-kaip priminė tos dainos žodžius: if tomorrow never comes...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 15:46)
visi mes kitokie, negi vienodi? biggrin.gif

Ka tu supranti pasakyme 'KITOKIE'?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 16:43)
Mylimuke,  tu tokioj terpej buvai ilga laika,  i kuria as gyvenime kojos nekelciau... Kad pagriebei normalu vyra pirma karta per daug metu,  tai jau butinai reikia vaidinti geresne?

Kokioj jau terpej? Prakalbo visazine, su zvake stovejai? Nemuse manes joks vyras, o tu matomai gavus, kad nepasijautei ta geresne? Nors nematau ko cia reiktu pustis del to, kas turetu buti savaime suprantama.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 15:49)
Ka tu supranti pasakyme 'KITOKIE'?

viską kas kitka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 15:49)
Kokioj jau terpej? Prakalbo visazine, su zvake stovejai? Nemuse manes joks vyras, o tu matomai gavus, kad nepasijautei ta geresne? Nors nematau ko cia reiktu pustis del to, kas turetu buti savaime suprantama.

Priespaskutinis dalinosi su kitais. Cia geriau, nei mušimas?
As nelinciuoju taves, tikrai ne - kiekvienas mes murkdomes savame šūde ir savo nuodėmėse, as tik klausiu, ar negerbiantys vyrai geriau uz smurtaujancius?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:35)
Nu aš save irgi bendraujančia laikau, bet mano aplinkoje nėra tų, kurie kumščiais susipykę santykius aiškintųsi. Arba moteriai į snukį duotų, nes ji nuomonę turi ir nebijo ją išsakyti. Arba aš apie tokį jų elgesį nežinau. Ar aš žinau, kad yra smurtaujančių? Taip. Prie mano akių tik tai nevyksta. Nu taip jau yra, ką man dabar daryti smile.gif Ką aš žinau... normaliai toj komforto zonoj gyvenasi. Man.

As labai abejoju ar dauguma smurtaujanciu vyru afisuojasi ar demonstruojasi, net didele dalis moteru niekur nesikreipia, jaunysteje dauguma tik atviriau kumsciais laidosi kieme, paskui jau namie tyliai. as kai suzinojau apie vienos kaimynes ta "tylu" gyvenima uz uzdaru duru buvau sokiruota, atrode labai grazi seima, vyras verlsininkas, zmona dirbo ant saves irgi turejo savo versliuka nedideli, vaikai garzus....issiskyre paskui siaip ne taip ji pabego nuo jo... o kiek tyliai kencia...Tai dar fizinis smurtas labiausiai matomas , o kiek kitais budais kankinamos. Viena irgi istorija dar is LIetuvos laiku iznau, kur vyras mafijozas buvo tai zmona ten vargo pele, jieina is pardes su nesuliais, jis pro sali su prostem vaziuoja, pavesti jo mzonos nieka snegalejo, padeti negalejo, pabegti nu ojo tikriausia butu buve mirtis jai...nezinau kai pbaigesi. Musu kaimyne mokytoja muse jos vyras, kit airgi muso ji buvo labai auksta vadove, vyras pijokas. Bet tai anksciau apie kaimynus daugiau zinojom, dabar visi labiau uzsidare. O dabar pasiskusi tai is vis ir vaikus atims...
Sakyti vaje kur cia gyveni, kad taip vyksta absurdiska. Taip tai vyksta smurto pilnas musu pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 15:50)
viską kas kitka biggrin.gif

Negali atsakyti, matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 15:48)
Nu kam dabar oeršokti temą?  Mes kalbejom apie tai ,  kad 'oi,  jau aaaaaaaš tai tokiu zmoniu gyvenime nemaciau,  o kas matė,  tai vajeeeeeeeej kokioj terpej jie buna' 
Labai idomioj darbinej twrpej jie buna,  galiu pasakyti.

Nu aš taip nesakiau smile.gif Nesvarbu, kaip ta "terpė" vadinasi, bet kartais atrodo, kad "tokioj terpėj" būnantys žmonės smurtą ir debilizmą laiko norma.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 15:47)
Ir ka? Man tai baisu, o tau vyriskumo virsune. Cia ir  skirtumas.

tau debilumo virsune, jei tokio elementaraus teksto nesupranti. atsirpasau, bet zinok nelabai radau, ka kita atrasyti.
tu is vis suvoki zodi prigimtis?
Atsakyti