QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:35)
Nu aš save irgi bendraujančia laikau, bet mano aplinkoje nėra tų, kurie kumščiais susipykę santykius aiškintųsi. Arba moteriai į snukį duotų, nes ji nuomonę turi ir nebijo ją išsakyti. Arba aš apie tokį jų elgesį nežinau. Ar aš žinau, kad yra smurtaujančių? Taip. Prie mano akių tik tai nevyksta. Nu taip jau yra, ką man dabar daryti
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Ką aš žinau... normaliai toj komforto zonoj gyvenasi. Man.
As labai abejoju ar dauguma smurtaujanciu vyru afisuojasi ar demonstruojasi, net didele dalis moteru niekur nesikreipia, jaunysteje dauguma tik atviriau kumsciais laidosi kieme, paskui jau namie tyliai. as kai suzinojau apie vienos kaimynes ta "tylu" gyvenima uz uzdaru duru buvau sokiruota, atrode labai grazi seima, vyras verlsininkas, zmona dirbo ant saves irgi turejo savo versliuka nedideli, vaikai garzus....issiskyre paskui siaip ne taip ji pabego nuo jo... o kiek tyliai kencia...Tai dar fizinis smurtas labiausiai matomas , o kiek kitais budais kankinamos. Viena irgi istorija dar is LIetuvos laiku iznau, kur vyras mafijozas buvo tai zmona ten vargo pele, jieina is pardes su nesuliais, jis pro sali su prostem vaziuoja, pavesti jo mzonos nieka snegalejo, padeti negalejo, pabegti nu ojo tikriausia butu buve mirtis jai...nezinau kai pbaigesi. Musu kaimyne mokytoja muse jos vyras, kit airgi muso ji buvo labai auksta vadove, vyras pijokas. Bet tai anksciau apie kaimynus daugiau zinojom, dabar visi labiau uzsidare. O dabar pasiskusi tai is vis ir vaikus atims...
Sakyti vaje kur cia gyveni, kad taip vyksta absurdiska. Taip tai vyksta smurto pilnas musu pasaulis.