Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:14)
Aš pvz. žinau teoriškai apie tokius. Tik nemaniau, kad būtent jie yra vyriškumo etalonas...

As esu berniuku mustynes kieme maciusi vaikystei, mokykloj gal kelis kartus, paskui girdejusi apie mustynes, susisaudymus tarp vyresniu vaikinu.
O kas sneka apie etalona? doh.gif snekam apie prigimti, vyriskoje prigimtyje yra medziotojo , kario genas, normalioje aplinkoje gyvendami berniukai augdami ismoksta tai kontroliuoti. Bet gali kartais ta kontrole dingti prie tam tikru aplinkybiu arba nei nebuvo ismokta. Todel tiek moteru patiria fizini smurta ar jums irgi tai naujiena?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 15:16)
KMI ribų perzengimas nesveika. O būti sportiškai ir sveikai imanoma smile.gif

taip as kaip tik per viduri kazkur KMI , vadinasi idealli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2019 - 15:28
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:14)
Aš pvz. žinau teoriškai apie tokius. Tik nemaniau, kad būtent jie yra vyriškumo etalonas...

As, kai gyvenime visada buvau bendraujantis zmogus, maciau visokiu tipu individu. Kai man sako kas nors - as neisivaizduoju, as nebendravau, as negirdejau.., tai man visada giliai kyla klausimas (kurio garsiai nepasakau) - koks turetu buti neidomus tavo gyvenimas tame komforto zonos kiaute
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 15:23)
As esu berniuku mustynes kieme maciusi vaikystei, mokykloj gal kelis kartus, paskui girdejusi apie mustynes, susisaudymus tarp vyresniu vaikinu.
O kas sneka apie etalona? doh.gif snekam apie prigimti, vyriskoje prigimtyje yra medziotojo , kario genas, normalioje aplinkoje gyvendami berniukai augdami ismoksta tai kontroliuoti. Bet gali kartais ta kontrole dingti prie tam tikru aplinkybiu arba nei nebuvo ismokta. Todel tiek moteru patiria fizini smurta ar jums irgi tai naujiena?
Papildyta:

taip as kaip tik per viduri kazkur KMI , vadinasi idealli lotuliukas.gif

Taip, jei to reikia, kad jaustumeisi ideali.
Pastatyk sportuojancia tavo svorio ir salia tave-turbūt aišku kuri geriau atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 15:24)
As, kai gyvenime visada buvau bendraujantis zmogus,  maciau visokiu tipu individu. Kai man sako kas nors -  as neisivaizduoju,  as nebendravau,  as negirdejau.., tai man visada giliai kyla klausimas (kurio garsiai nepasakau) -  koks turetu buti neidomus tavo gyvenimas tame komforto zonos kiaute

Nu aš save irgi bendraujančia laikau, bet mano aplinkoje nėra tų, kurie kumščiais susipykę santykius aiškintųsi. Arba moteriai į snukį duotų, nes ji nuomonę turi ir nebijo ją išsakyti. Arba aš apie tokį jų elgesį nežinau. Ar aš žinau, kad yra smurtaujančių? Taip. Prie mano akių tik tai nevyksta. Nu taip jau yra, ką man dabar daryti smile.gif Ką aš žinau... normaliai toj komforto zonoj gyvenasi. Man.
Atsakyti
Ot tai idomumas tarp gyvuliu buti biggrin.gif Geriau jau liksiu toj savo komforto zonoj ax.gif
As irgi esu macius mustyniu, vaiku, paaugliu, ir suaugusiu kazkiek, moteru taipogi, bet jokia cia ne vyriskumo forma, cia budulizmas, kaimo gluduma. Man besiskeryciojantis vyras kelia pasibjaurejima.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 16:34)
Pastatyk sportuojancia tavo svorio ir salia tave-turbūt aišku kuri geriau atrodys smile.gif

Eina kalba apie sveikata, tai dzin tas atrodymas.
Sutinku del to, kad judesys sveika sirdziai, visai kuno sistemai, laikysenai ir t..t. dar.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 02 01, 15:35)
Nu aš save irgi bendraujančia laikau, bet mano aplinkoje nėra tų, kurie kumščiais susipykę santykius aiškintųsi. Arba moteriai į snukį duotų, nes ji nuomonę turi ir nebijo ją išsakyti. Arba aš apie tokį jų elgesį nežinau. Ar aš žinau, kad yra smurtaujančių? Taip. Prie mano akių tik tai nevyksta. Nu taip jau yra, ką man dabar daryti smile.gif Ką aš žinau... normaliai toj komforto zonoj gyvenasi. Man.

Neidomu.
Ar as sakau, kad reikia paciai tai patirti?
Man patiko darbas su visokio plauko zmonėmis. Tiek gijau gyvenimiskos patirties, kad uztektu dviems gyvenimams, taip prasiplete akiratis ir pamaciau kaip gyvena zmones, kad zmones, kalbantys apie roziu ziedlapius, rodosi paprasciaiausiai infantilais.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 15:34)

Tai, kad as irgi sportuoju mirksiukas.gif aisku, neprofesionaliai ir ne kas diena, ne baisiai intencyviai, bet man uztenka,
O tas geriau atrodys, cia kaip kam, kaip sakiau, kai kuriu vyru netraukia idealiai istreniruoti raumeningi moteru kunai, jiems norisi moters minkstenses ne kietos, kai kam kulturistes labai graziai atrodo smile.gif cia jau skonio reikalas, mes ivairios ir vyru skoniai ivairius, butu nuobodu, jei visi butume vienodi,kaiip is trafaretu biggrin.gif
Svarbiausia nesilyginti saves su kitom, o lygintis su savim, ar siame kune jautiesi gerai ar norisi kazka pasitobulinti.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 15:38)
Ot tai idomumas tarp gyvuliu buti biggrin.gif Geriau jau liksiu toj savo komforto zonoj  ax.gif
As irgi esu macius mustyniu, vaiku, paaugliu, ir suaugusiu kazkiek, moteru taipogi, bet jokia cia ne vyriskumo forma, cia budulizmas, kaimo gluduma. Man besiskeryciojantis

Mylimuke, tu tokioj terpej buvai ilga laika, i kuria as gyvenime kojos nekelciau... Kad pagriebei normalu vyra pirma karta per daug metu, tai jau butinai reikia vaidinti geresne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 vasario 2019 - 15:44
As irgi esu macius mustyniu, vaiku, paaugliu, ir suaugusiu kazkiek, moteru taipogi,

bet labai norejosi parasyti sitai ar ne? biggrin.gif :
Kur tu augai, su kuo gyveni, kad vyrai pas tavr kumsciais problemas sprendzia. Maniau tik gudziam kaime taip "gaideliai" pesasi.
Atsakyti
Lygintis reikia tik su savimi vakar. O lygiuotis - i save rytoj
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 15:40)
Man patiko darbas su visokio plauko zmonėmis. Tiek gijau gyvenimiskos patirties, kad uztektu dviems gyvenimams,  taip prasiplete akiratis ir pamaciau kaip gyvena zmones,  kad zmones,  kalbantys apie roziu ziedlapius,  rodosi paprasciaiausiai  infantilais.

Kiekvienam savos patirtys ir savi vertinimo kriterijai smile.gif Man žmonės, kurie save sugeba išreikšti tik fizine jėga, bandymais įžeisti ar šokiruoti keiksmažodžiais, kalbomis apie seksą, smurtą ir co. atrodo tiesiog nelaimingi.
Atsakyti
bet jokia cia ne vyriskumo forma, cia budulizmas, kaimo gluduma. Man besiskeryciojantis vyras kelia pasibjaurejima.

dar viena, kokia dar forma doh.gif
snekam apie prigimti, vyriskoje prigimtyje yra medziotojo , kario genas, normalioje aplinkoje gyvendami berniukai augdami ismoksta tai kontroliuoti. Bet gali kartais ta kontrole dingti prie tam tikru aplinkybiu arba nei nebuvo ismokta. Todel tiek moteru patiria fizini smurta ar jums irgi tai naujiena?
Atsakyti