Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 02 01, 13:58)
Bet neatsakei ar anuos sprendei biggrin.gif . Itariu kad suklydai, ( nes ats turi buti greiti), todel taip ir sureagavai.
Papildyta:

Dar priklauso nuo medziagu apykaitos.

Taip, bet plokščias sixpackas neatsiras pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 01, 11:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72340639" data-time="1549013216"><div><p>Papildyta:
paprasta - valgyti darbe daugiau ir niekam neleisti to uždrausti - sveikata-šventas dalykas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aha,ir paskui pavasarį nebetilpti į nei vieną suknią.Ir vėl pirkti naujas.Ot,tai ačiū.O jei rimtai,nenoriu būti banginio formos.</p>

pala pala, kaip nuo valgymo dieną, o ne ant nakties patapsi tuo banginiu?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 13:28)
Graziausia moteriška figūra

vartotojo įkelta nuotrauka

reiktų vertinti, kai ji atsistojus, kad matytųsi proporcijos visos, nes gali būti žemarūrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 14:09)

reiktų vertinti, kai ji atsistojus, kad matytųsi proporcijos visos, nes gali būti žemarūrė smile.gif

Vaizduotes nerasta pas tave?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 14:11)
Vaizduotes nerasta pas tave?

o kam man vaizduotė šiuo atveju? čia gi ne vyras, o aš ne lesbė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 14:13)
o kam man vaizduotė šiuo atveju? čia gi ne vyras, o aš ne lesbė biggrin.gif

Keistai mąstai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 01, 14:15)
Keistai mąstai

taip, aš keista ir dėl to labai džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 02 01, 14:17)
taip, aš keista ir dėl to labai džiaugiuosi biggrin.gif

Didziuotis galima butu, jei butum KITOKIA, o buti keista ir tuo didziuotis - cia jau psichikos sutrikimas biggrin.gif
Atsakyti
Dar viena burbos skaudi vieta - zemarure
😂
Atsakyti

Negaliu vertinti,bet bodis gražus.Beveik norėčiau tokio :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 12:32)
Svarbu save mylėti. Kiekviena turime įsivaizdavimą, kokių formų esame sau gražios.
Aš nenoriu būti apvali, man negražu rinkes ant nugarosar pilvo..

man tai sveikata svarbiausia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 12:37)
Lutuke,
Kur tu augai, su kuo gyveni, kad vyrai pas tavr kumsciais problemas sprendzia. Maniau tik gudziam kaime taip "gaideliai" pesasi.  mastau.gif

siame pasaulyje augau ir gyvenu, ne rozinei svajoniu planetoje, kur viskas idealu ir grazu, sakai pirma karta suzinai,kad vyrai, susimusa? biggrin.gif zinok ir moterys buna musasi, bet reciau, zinoma tokie dalykai dazniau vyksta jaunimo tarpe su amziumi ir vyrai apsiramina.
paklasuti galeciau taves, kokiam auksiniam narvely augai, jei tokiu dalyku nezinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 15:12)
siame pasaulyje augau ir gyvenu,  ne rozinei svajoniu planetoje, kur viskas idealu ir grazu, sakai pirma karta suzinai,kad vyrai, susimusa?  biggrin.gif zinok ir moterys buna musasi, bet reciau, zinoma tokie dalykai dazniau vyksta jaunimo tarpe su amziumi ir vyrai apsiramina.
paklasuti galeciau taves, kokiam auksiniam narvely augai, jei tokiu dalyku nezinai  biggrin.gif

Aš pvz. žinau teoriškai apie tokius. Tik nemaniau, kad būtent jie yra vyriškumo etalonas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 15:12)
man tai sveikata svarbiausia  biggrin.gif
Papildyta:

siame pasaulyje augau ir gyvenu,  ne rozinei svajoniu planetoje, kur viskas idealu ir grazu, sakai pirma karta suzinai,kad vyrai, susimusa?  biggrin.gif zinok ir moterys buna musasi, bet reciau, zinoma tokie dalykai dazniau vyksta jaunimo tarpe su amziumi ir vyrai apsiramina.
paklasuti galeciau taves, kokiam auksiniam narvely augai, jei tokiu dalyku nezinai  biggrin.gif

KMI ribų perzengimas nesveika. O būti sportiškai ir sveikai imanoma smile.gif
Atsakyti