Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 01, 07:34)
Abejoju, kad kazkas moka uz ta darba. O jei nemoka- tai tur but hobis.
Yra hobiu kur ne vienas zmogus uzsiima, negali mesti kai atsibosta, atsakomybe ir pan. Taigi tai hobis.
Turiu as augintini - MB, o as jos augintinis. Kas cia blogo?
Papildyta:
Lietuvoje nera kas veikti - tik esti ir guleti lovoje.

Tavo logika, jei zmogus stato sau nama ar kasa zeme, augina darza, pjauna savo kieme zole ir t.t. jei jam kazkas neuzmoka vaidnasi tai ne darbas, siaip poilsis toks lotuliukas.gif

Manau jau Idomucia tu per daug geri, jei tyaip rodosi, nes alkoholis depresantas...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 01, 09:01)
turbūt netinkamas žodis čia...

labai net tinkamas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2019 - 11:29
Monteverte kaip smulkiai bezdejima paaiskino biggrin.gif esu linkus pritart, ziurek tik kokio sudeliuko uzvalgai, tai jau norisi "koncertuot" biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 12:30)
Tavo logika, jei zmogus stato sau nama ar kasa zeme, augina darza, pjauna savo kieme zole ir t.t. jei jam kazkas neuzmoka vaidnasi tai ne darbas, siaip poilsis toks lotuliukas.gif

Manau jau Idomucia tu per daug geri, jei tyaip rodosi, nes alkoholis depresantas...
Papildyta:

labai net tinkamas

Pasyvumas tai nieko neveikimas. O moteris veikia dar ir kaip, tik kitoje plotmeje nei vyras. Tai koks cia pasyvumas?
O kad vyras veikia grubiai, fizine jega, tai cia apie ka? Kad konfliktus sprendzia kumsciais? Ar kad dirba tik fizini darba(juk ne visi),?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 01, 09:17)
uždirbu, kek man užtenka.

O man tai is kitos puses nesuprantama, kam kitu zmoniu klausti kiek jie uzdirba? blink.gif Man pirmiausiai sauna i galva mintis, kad zmones is mandagumo taip atsako, kad kiek uzdirbu, tiek uztenka smile.gif arba kiti sako kiek uzdirbu, visi mano biggrin.gif

Kitas klausimas ar pinigai ir turtu turejimas sukuria kazkokia laime? Man asmensiskai ne, man pinigai irankis kazkam, kuo ju daugiau tuo daugiau ka gali sukurti, bet tuo daugiau ir atsakomybes gauni. Isbandymai yra ir pinigais ir skurdu. Kunui reikia pastoges, maisto, rubu, o musu visuomeneje ,kad tai gauti reikia pinigu, nu taip ir pavalgyti gauti yra laime, bet zmogus greit prie visko prisitaiko ir pripranta, tokie mes jau esam.

kaip ten tostas vienas yra isgerkim uz tai, kad musu norai sutaptu su musu galimybem biggrin.gif Tik visada manau reikia siek tiek dar daugiau pasvaojoti, kad butu ko siekti, kur tobuleti biggrin.gif

Krikscioniska pasauleziura iskiepyjo mums skurdo gena, vakaru kultura apverte blizguciais biggrin.gif Sunku bun akartais atrasti ta viduriuka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 11:39)
Pasyvumas tai nieko neveikimas. O moteris veikia dar ir kaip, tik kitoje plotmeje nei vyras. Tai koks cia pasyvumas?
O kad vyras veikia grubiai, fizine jega, tai cia apie ka? Kad konfliktus sprendzia kumsciais? Ar kad dirba tik fizini darba(juk ne visi),?

Jei norisi konkretumo reiktu nagrineti skirtingas situacijas. Pasyvumas yra neaktyvumas ar ne, nesiemimas iniciatyvos, jos atidavimas vyrui. Pasakai vyrui, kad nori tokiu kvepalu ir lauki, kol jis nupirks. mirksiukas.gif

Aplamai dalyvavimas konflikte, gincai, pakeltas tonas, savo tiesu irodinejimas ir t.t. Ir taip vyrai tikrai daug labiau linke savo tiesas irodineti kumsciais tiek tarpusavyke, tiek su moterim, jei juose moteru nemato, jei jos pakviecia juos i kova.
Vyrai daug ka aplamai megsta igyvendinti per savo jega, moterys dazniau pirma pagalvoja, gal ta pati galima lengviau atlikti arba paprasyti vyro biggrin.gif
Ismintinga moteris nesigincys, nekonfliktuos, nekariaus su vyru, sugebes kitaip pakreipti ji sau norima kryptim biggrin.gif
I gamta paziurekit gerai matosi viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 vasario 2019 - 11:54

Papildyta:
paprasta - valgyti darbe daugiau ir niekam neleisti to uždrausti - sveikata-šventas dalykas biggrin.gif

Aha,ir paskui pavasarį nebetilpti į nei vieną suknią.Ir vėl pirkti naujas.Ot,tai ačiū.O jei rimtai,nenoriu būti banginio formos.

Atsakyti
Kuo maziau turi, tuo maziau išleidi. Isgyventi galima ir is minimumo, rwikia tik save uzprogramuoti tam, kad pinigai nebus taskomi jokioms ekstra.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 01, 11:56)
Aha,ir paskui pavasarį nebetilpti į nei vieną suknią.Ir vėl pirkti naujas.Ot,tai ačiū.O jei rimtai,nenoriu būti banginio formos.

Ziurek i savo apvalumus pozityviai ir sakyk sau - ne kiekviena kūda yra graži, taip - as stambesne, bet uztat grazesnė biggrin.gif
Atsakyti
Aplamai kuda moteris nelabai atrodo moteriskai, visgi moteriskumui reikia apvalumu ir siek tiek riebaliuku biggrin.gif

Kaip vienas vyras sake, sporto salej maciau daug graziu moteru, bet nei viena neatrode moteriskai, biggrin.gif
visur, aisku, geriausia tas aukso viduriukas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 12:11)
Aplamai kuda moteris nelabai atrodo moteriskai, visgi moteriskumui reikia apvalumu ir siek tiek riebaliuku biggrin.gif

Kaip vienas vyras sake, sporto salej maciau daug graziu moteru, bet nei viena neatrode moteriskai,  biggrin.gif
visur, aisku, geriausia tas aukso viduriukas.

Kol KMI norma, tol viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 12:19)
Kol KMI norma, tol viskas gerai.

ir as taip sakau smile.gif Aisku, judeti butina, bet kai pas moteri jau matosi six pack man kazkaip nelabai jau, nu bet svarbu, jei jai gerai .
man nuo vaikystes patikdavo indu kinai tos moterys, tokios ir formu garziu apvaliu, ir judesiai grakstus, plastiski, elegantiski, nu viskas ko neturejau ir neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 01, 12:24)
ir as taip sakau smile.gif Aisku, judeti butina, bet kai pas moteri jau matosi six pack man kazkaip nelabai jau, nu bet svarbu, jei jai gerai .
man nuo vaikystes patikdavo indu kinai tos moterys, tokios ir formu garziu apvaliu, ir judesiai grakstus, plastiski, elegantiski, nu viskas ko neturejau ir neturiu lotuliukas.gif

Svarbu save mylėti. Kiekviena turime įsivaizdavimą, kokių formų esame sau gražios.
Aš nenoriu būti apvali, man negražu rinkes ant nugarosar pilvo..
Atsakyti
Lutuke,
Kur tu augai, su kuo gyveni, kad vyrai pas tavr kumsciais problemas sprendzia. Maniau tik gudziam kaime taip "gaideliai" pesasi. mastau.gif
Atsakyti

Man taipogi negražu klostės ant pilvo ir nenoriu būti apvali.O six pack'o neturiu ir neturėsiu.Turint obuolio tipo figūrą tenka susitaikyti su tam tikrais niuansais.Kur kas svarbiau būti sveikai.

Atsakyti
Na kas cia pas mus su aukstu IQ? Monteverte lyg gyreisi kazkada😁
https://m.delfi.lt/g...a...98239&amp=1
Atsakyti