Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lašinius metancioms sportas mažai tepades. Ėsti mažiau reikia.

Sportas padeda, ir dar kaip.Tik va kaip neėsti vakare?Iš darbo parlekiu alkana kaip drakonas, regis šaldytuvą su visu laidu suėsčiau. :blush-anim-cl:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 01, 07:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72340364" data-time="1548999098"><div><p>Lašinius metancioms sportas mažai tepades. Ėsti mažiau reikia.</p></div></blockquote><p>Sportas padeda, ir dar kaip.Tik va kaip neėsti vakare?Iš darbo parlekiu alkana kaip drakonas, regis šaldytuvą su visu laidu suėsčiau. blush-anim-cl.gif
</p>

Padeda sveikatai, formms, bet 70 proc lemia mityba smile.gif
Negalima taip isalkti. Iki miego 4 val nevalgykit.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 01, 08:34)
Abejoju, kad kazkas moka uz ta darba. O jei nemoka- tai tur but hobis.
Yra hobiu kur ne vienas zmogus uzsiima, negali mesti kai atsibosta, atsakomybe ir pan. Taigi tai hobis.
Turiu as augintini - MB, o as jos augintinis. Kas cia blogo?

Papildyta:
Lietuvoje nera kas veikti - tik esti ir guleti lovoje.

Tavo fantazija apverktina, o ne nera kas veikti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 01, 08:19)
Tavo fantazija apverktina, o ne nera kas veikti.

Kazkada as skaiciau knyga apie toki sudina miesta. Tai buvo parasyta, kad tame mieste vienintelis geras dalykas buvo kelias vedantis is to miesto.

Ta pati galeciau pasakyti apie Anglija. Geriausia ten autostrada M20 vedanti i kelta. (M2 irgi gera)
Lietuvoje geriausia- Via Baltika vedanti is LT.

Fantazija geras dalykas, net vaikai gime kalejime susiranda ten zaidimu. Bet kazkaip, aciu manes tai netraukia tokios pramogos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 01 31, 13:55)
ji daugiau pasiekia per pasyvuma,

turbūt netinkamas žodis čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2019 - 09:19
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 31, 14:08)
O koks gali būti atsakymas į klausimą "ar daug"?

tiesiog, šabloniški atsakymai būna sudėlioti ne taip, neva primena kuklius atsakymus apie kuklų, dvasingą žmogų, nesigviešiantį "materijos".

uždirbu, kek man užtenka.
o tai jei staiga pasiūlo kas 1.5 tūkst daugau? ar kad ir 300e daugiau?
žmogus įpratęs iki tol tenkinti savo poreikius, tarkim, 900e ribose, ar kad ir 600-700e ribose, tai ką tuomet - iš kuklumo atsisakysi? rolleyes.gif

man vis dar pinigų ir dvasinio, su pinigais susijusio, pasitenkinimo tema neaiški, apvilkta veidmainystėmis, netaikau Hmmm asmeniškai.
kiek uždirbi? ats: kiek dievas duoda, ir gerai. ax.gif arba: kiek man užtenka.
bet, žiūrėk, staiga žmogus gavo kitas pajamas, kitą darbą, didesnes, vadinasi, ką? iki tol visgi neužteko?
kitas dalykas. dauguma žmonių, gyvenančių su mažomis pajamomis turi problemų su skurdo mąstymu/filosofija, ypač jei nepriteklus tęsiasi nuolat.
dar kitas klausimas: ar pagal pajamas (pri)taikyti savo svajones reiška būti laimingu? galbūt.
jei išeities niekad nėra ir nebus, tarkim tapo žmogus invaidas, negail dirbt darbo su kompu, negali iš pašalies dasidurti? tuomet reikia tas svajones rekonstruoti ir bandyti rasti laimę su tarkim 500e per mėnesį. smile.gif
sakoma,nenori ko neturi, tada būsi laimingas. tikrai????o jei staiga gavai daug ir užsinorėjai, tai kaip tada? vadinasi, veidmainiavai iki tol? rolleyes.gif
kitą pusmet, žiūrėk, vėl sumažės pajamos, tai dirbtinai nebenorėsi ir skaitosi vėl būsi laimingas?

imho, čia viskas daugiau psichikos žaidimai ir per tai bandymas "pajust tą vidinį pasitenkinimą", kuomet gyvenimas mėto per aplinkybes - skurdas - turtas - tremtis - kalėjimas- badas- praturtėjimas - skolos - vaikų rėmimas/traukimas iš bėdų - sveikatos bėdos.
psichikos lankstumas turbūt yra viskas. energija yra viskas. tuomet išlieki vsur ir visada.
bet teigti, kad "man nereikia (daug) pinigų/aš nenoriu (daug)iau turėti, nes esu kuklus, dvasingas", tai veidmainystė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 01 vasario 2019 - 09:22
Given,
Esu isgyvenusi ivairius turejimo ir neturejimo laikotarpius. Tai esminei vidinei laimei itakos neturi. Uztenka tiek, kiek gauni-reiskia su esama suma patenkini savo siuo metu esancius poreikius ir diduma noru. Jei kas pasiulo daugiau, kodel reiktu atsisakyti? Gi tu noru galima prisigalvoti visokiu. O kai zmones patys aktyviai iesko didesniu pajamu, reiskia ju nauji norai atsirado anksciau nei pajamos jiems igyvendinti biggrin.gif
Atsakyti
Neprotingai taskant, ar neracionaliai leidziant - isleidziama pinigu daugiau o atgal gaunama daznai ir maziau.
O i pinigu isleidima protingai paziurejus- galima ir visai nemazai sutaupyti o gauti vertingesniu dalyku.

Daznai viska ikainuojama ne savaimine verte, o paklausa, arba bandos jausmo patenkinimu. Ypac tokie dalykai pasimato, palyginus su kita valstybe.

Lietuviai ypatingai dabar neracionaliai leidzia pinigus, tas pats dejosi Graikijoje ir kitose pietu salyse.

Aisku, kas gauna 2000 euru, gyvens visai kitoki gyvenima nei tas kas gauna minimuma. O kas i menesi pasidaro 20 000 euru - vel kitoki ir cia jau skirtumas bus bet kuriuo atveju. Bet jei kalba apie mazesnius skirtumus tai as labiau atkreipciau demesi i sugebejima racionaliai sau naudingai tuos pinigus leisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 01 vasario 2019 - 10:30
QUOTE(given444 @ 2019 02 01, 09:17)
tiesiog, šabloniški atsakymai būna sudėlioti ne taip, neva primena kuklius atsakymus apie kuklų, dvasingą žmogų, nesigviešiantį "materijos".

uždirbu, kek man užtenka.
o tai jei staiga pasiūlo kas 1.5 tūkst daugau? ar kad ir 300e daugiau?
žmogus įpratęs iki tol tenkinti savo poreikius, tarkim, 900e ribose, ar kad ir 600-700e ribose, tai ką tuomet - iš kuklumo atsisakysi?  rolleyes.gif

Nesu aš nei itin kukli, nei itin dvasinga.

Man materialinė padėtis skirstosi į tam tikrus lygius, pvz. išgyvenimo (tiek, kiek reikia būtiniausioms išlaidoms padengti), gyvenimo (su papildomais poreikiais bei tam tikru gyvenimo komforto lygiu) ir extra (iki begalybės). Tai, kad šiuo metu jaučiuosi galinti gyventi iš savo pinigų niekaip nereiškia, kad atsisakau gauti daugiau, kai pasiūlo. Ir nesuprantu, kodėl atrodo, jog pasakymas "uždirbu kiek man užtenka" turėtų reikšti, kad neplanuoju uždirbti daugiau.
Nors iš kitos pusės, kai realiai praėjusiais metais gavau pasiūlymą gauti 1t. daugiau, aš to pasiūlymo atsisakiau. Nes pinigai lemiamą vaidmenį man vaidintų tik tuomet, jei būčiau ant išgyvenimo ribos (ar tuo labiau jei būčiau žemiau jos). Šiuo atveju atsisakymą nulėmė tai, kad pasiūlyta papildoma materialinė nauda nebuvo proporcinga tam, ką būčiau praradusi nematerialiai. Žodžiu atsisakiau, bet tikrai ne iš kuklumo ir tikrai ne dėl to, kad nebūčiau radusi kur tuos pinigus padėti, nes esu baisiai dvasinga smile.gif
Atsakyti
Neracionaliai nusipirkau ką tik aptemptas kelnes, prigludusi ploną megztuka, neracionaliai geraaaaa
Atsakyti

Pamaiva :ax:

Nejaugi pavasariui ruošiesi?Noriu ir aš ko nors naujo.

Ale pažiūrėjau per langą,kaip mat fantazijos atšoko.Ir iš kur to sniego imasi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 31, 23:04)
Nepamenu, bet rodos, na kaip tas gydytojas kur per TV rodo, kazkoks ten is U pavarde prasideda. Tai jis sake kad zmones bezda, patys to nezinodami ir dar ne viena karta per diena. isgirdus tai nusistebejau.

nes bezdėjimas bezdėjimui nelygus biggrin.gif vieno tipo "bezdėjimo" ir bezdėjimu nepavadinsi, todėl ir parašiau kabutėse smile.gif
galima pavaryti su garsu ir kvapu (kas ir nutinka mažiau sveikiems žmonėms), o galima tai pajausti tik analinės angos tokiu kaip mini sujudėjimu, mini prasivėrimu, toks "puk", bet jis be garso visų pirma ir be kvapo smile.gif taip yra pas sveikus žmones

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 01, 07:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72340364" data-time="1548999098"><div><p>Lašinius metancioms sportas mažai tepades. Ėsti mažiau reikia.</p></div></blockquote><p>Sportas padeda, ir dar kaip.Tik va kaip neėsti vakare?Iš darbo parlekiu alkana kaip drakonas, regis šaldytuvą su visu laidu suėsčiau. blush-anim-cl.gif
</p>

paprasta - valgyti darbe daugiau ir niekam neleisti to uždrausti - sveikata-šventas dalykas biggrin.gif
Atsakyti