QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 19:30)
<p>Gyvenimas įvairus, būna vyrai pabėga,numiršta, kai kada ir moterys patraukia ieškoti kito.Visko gyvenime būna.O kur garantijos, kad naujasis vyras mylės moters vaikus, jų neskriaus?Va, apie tai eina kalba.Aš, asmeniškai neleisčiau skriausti vaiko,ar šuns, tuo labiau savęs.</p>
<p>Ot geri Idomucijos hobiai,kartais kai pagalvoji, norėčiau taip patingėti.</p>
Gyvenime del nieko negali buti garantuota, nei kad savas tevas neskriaus. Taigi, apsiprendi kazka ir darai, kaip atrodo geriausia tuo metu.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 31, 16:53)
<p>Isvis absurdiska skirstyti veikla i moteriska ir vyriska.
visos vedu filosofijos gali eiti velniop, nes pasyvia moteriska energija, beigi karma, anei atverta cakra uz sildyma nesusimokesi.
</p><p></p>
rimtai keista tik kazkaip nei kelininkiu, nei betonuotoju, moteru nesu maciusi, nu gal buna...
Gyvenimas tuo nuostabus, kad kuo zmogus tiki taip ir buna, kai moteris itikejusi,kad jai reikiauzdirbineti pinigus moeksciam, nes kitaip niekas uz sildyma nesumokes, tai ir reikia, kai ismoksta buti moterim, tai ir nereikia
as siaip prisibijociau pasiusti toki stipru agregora...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 31, 17:15)
tai kas ten per baisuoklėlė, kad tiek makijažas užima? man užtrunka 10 min.
cia jau grimas butu ne makiazas tiek laiko
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 20:34)
Kai as sedziu SM tai sedziu ir darbe. vakar buvo labai uzimta diena, siandien irgi sioko tokio darbelio buvo, o rytoj tai bus sefas. Pas mane darbas toks, kad moka uz stresa.
Kazkas atsitinka - einu gerti kavos ir galvoju, ka cia daryti. Vakar taip buvo. Tai po kavos puodelio sugalvojau, kad nieko nereikia daryti... Ir viskas susitvarke
man ir kolegos patare, sako jei kas nesigauna, eik pasivaikscioti
man panasiai vakar kokias 2 val praleidau tvarkydama problema, siandien ateinu is ryto viskas veikia
![doh.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/doh.gif)
jau dabar pasimokiau, siaip labai daznai vietoj tu dvieju valandu galvos lauzymo cia parsineju, ziurek paskui greit viskas pasidaro
![lotuliukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
arba is vis menedzeris persigalvoja, jau to neberiekai daryti
dribti reikia ne sunkiai, o su protu