Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2019 01 31, 19:42)
Mano klasioke, kokius desimt metu atgal palaidojo vyra. Dabar jau yra uzauginusi vaikus, pakankamai apsirupinus... Niekada nenorejo isteketi antra karta. Juokiasi, Dieve kam man to reikia. Susitinki su simpatisku vyru, romantiskai pavakrieniauji, praleidi laika... Ir viskas. Jokiu ten vakarieniu ruosos, purvinu kojiniu rankiojimo po namus, vyro bezdejimo, bambejimo...

O dabar. Noriu einu i pasimatyma, noriu sedziu apsirengusi nutysusiu megstiniu, susivelusiais plaukais ir knyga skaitau, kramsnodama obuol iki pat ryto, noriu einu pas vaikus, isleidziu juos kur pasizmoneti, o pati su anukais pasiboviju...

siaubinga...
o tai sau vakarienės nesinori normalios? dar tokių nevalų būna, paskui kuriuos rankiot reikia? tai nereikia kokio šliundrino prisipratint prie savęs biggrin.gif kokio dar bezdėjimo? sveiki žmonės nebezda, o nesveikus gydyt reik, o pabambėti tai visi pabambam, niekis, blogiau kai nuo tylos net zvimbia visą laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 31, 22:36)
Aha aha biggrin.gif o pries tai rasei, kad norejai i jaunystes dzinsus tilpt biggrin.gif

As kadangi cia daug meluoju, tai tikrai neatsimenu ka cia jums prikabineju ant ausu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 31, 22:37)
siaubinga...
o tai sau vakarienės nesinori normalios? dar tokių nevalų būna, paskui kuriuos rankiot reikia? tai nereikia kokio šliundrino prisipratint prie savęs biggrin.gif kokio dar bezdėjimo? sveiki žmonės nebezda, o nesveikus gydyt reik, o pabambėti tai visi pabambam, niekis, blogiau kai nuo tylos net zvimbia visą laiką smile.gif

Mes tai bezdam visi namie. biggrin.gif
Ligoniai tik nebezda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 31, 20:33)
Planai buvo tavo sugalvoti?

abieju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 31, 23:34)
Idomucia, as dabar dirbu mama  mirksiukas.gif
O siaip, net su mano tam tikromis asmeminemis savybemis (kurios tradiciskai laikomos vyriskomis), man ne karta yra sake, kad as moteriska. Yra netgi sake, kad motiniska  biggrin.gif  bet lygiai taip pat yra sake, kad vyriska.Taigi viskas priklauso nuo poziurio, kas tas moteriskumas yra.

Mane irgi skirtingai vadina skirtingose aplinkose. Bet vyriska mane laiko tik darbe, bet as ir nesuprantu, kodel tureciau ten svelnybes rodyti. Einu dirbt, o ne asarelem laistytis. O namie leidziu sau buti emocinga.,visokia.
Papildyta:
Bezda zmones nuo puvancio maisto zarnyne, tai tikrai ner labai sveikuoliska.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 31, 22:37)
Jei mane vyrai pradetu vadinti motiniška,  tai liktu tik nusisauti  biggrin.gif

O man dzin biggrin.gif as i ji neziurejau kaip i potencialu vyra.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 31, 22:48)

biggrin.gif biggrin.gif
Nejuokinkit jūs kupranugarių
Papildyta:
Gastroenterologas Purna Kashyapas iš Mayo klinikos Ročesteryje (Minesotos valstija) įsitikinęs, kad pilvo pūtimas tėra nedidelė kaina, kurią mokame už didelę naudą mūsų sveikatai.

Mat su juo paprastai susiduriame suvalgę maistinių medžiagų turtingų daržovių, pavyzdžiui, kopūstų, brokolių, pupelių, lęšių, o ląstelienos gausūs produktai jau po kelių dienų stipriai padidina gerųjų bakterijų kiekį žarnyne.

„Pilvo pūtimą sukeliančių maisto produktų valgymas yra vienintelis būdas žarnyne esantiems mikrobams gauti maistinių medžiagų. Jeigu mes jų nemaitinsime angliavandeniais, jiems mūsų žarnyne gyventi bus sunkiau. O kai mikrobai minta maistu, tuo pat metu jie išskiria dujas. Tačiau taip pat jie formuoja molekules, kurios stiprina imuninę sistemą, apsaugo žarnyno gleivinę bei užkerta kelią infekcijoms. Sveikas žmogus gali jausti dujų susikaupimą žarnyne iki aštuoniolikos kartų per dieną ir tai yra visiškai normalu“, - teigia medikas
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 01 31, 22:52)
O man dzin  biggrin.gif  as i ji neziurejau kaip i potencialu vyra.

As nekalbu apie potencialius sugulovus, kalbu apie vyrus aplamai
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 01 31, 22:40)

Reiskiasi tavo iniciatyva.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 01 31, 22:37)
As meciau del kelienio,  o ne dėl to,  kad diedas nepradetu lakstyti pas kitas.
Tu skirtumo,  matau,  nebaraškini visai  biggrin.gif

Provokatore tu, geraja to zodzio prasme, iskart mergas isjudinai.

O as nemetu svori, auginu raumenu mase, o ir diafragma subliuskusia po operacijos, istvermes pratimais "prapleciu". Dabar be sustojimo galiu iki 3 auksto uzlipti, nedustu. Dar liko 6 ausktai, ofisas 9 yra mirksiukas.gif

Siaip galejai man tuos 20 kg atiduoti, pagailejai.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 31, 22:48)

Nepamenu, bet rodos, na kaip tas gydytojas kur per TV rodo, kazkoks ten is U pavarde prasideda. Tai jis sake kad zmones bezda, patys to nezinodami ir dar ne viena karta per diena. isgirdus tai nusistebejau.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 19:30)
<p>Gyvenimas įvairus, būna vyrai pabėga,numiršta, kai kada ir moterys patraukia ieškoti kito.Visko gyvenime būna.O kur garantijos, kad naujasis vyras mylės moters vaikus, jų neskriaus?Va, apie tai eina kalba.Aš, asmeniškai neleisčiau skriausti vaiko,ar šuns, tuo labiau savęs.</p>
<p>Ot geri Idomucijos hobiai,kartais kai pagalvoji, norėčiau taip patingėti.</p>

Gyvenime del nieko negali buti garantuota, nei kad savas tevas neskriaus. Taigi, apsiprendi kazka ir darai, kaip atrodo geriausia tuo metu.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 31, 16:53)
<p>Isvis absurdiska skirstyti veikla i moteriska ir vyriska.

visos vedu filosofijos gali eiti velniop, nes pasyvia moteriska energija, beigi karma, anei atverta cakra uz sildyma nesusimokesi.
</p><p></p>

rimtai keista tik kazkaip nei kelininkiu, nei betonuotoju, moteru nesu maciusi, nu gal buna...

Gyvenimas tuo nuostabus, kad kuo zmogus tiki taip ir buna, kai moteris itikejusi,kad jai reikiauzdirbineti pinigus moeksciam, nes kitaip niekas uz sildyma nesumokes, tai ir reikia, kai ismoksta buti moterim, tai ir nereikia biggrin.gif

as siaip prisibijociau pasiusti toki stipru agregora...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 31, 17:15)
tai kas ten per baisuoklėlė, kad tiek makijažas užima? man užtrunka 10 min. biggrin.gif

cia jau grimas butu ne makiazas tiek laiko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 20:34)
Kai as sedziu SM tai sedziu ir darbe. vakar buvo labai uzimta diena, siandien irgi sioko tokio darbelio buvo, o rytoj tai bus sefas. Pas mane darbas toks, kad moka uz stresa.
Kazkas atsitinka - einu gerti kavos ir galvoju, ka cia daryti. Vakar taip buvo. Tai po kavos puodelio sugalvojau, kad nieko nereikia daryti... Ir viskas susitvarke

man ir kolegos patare, sako jei kas nesigauna, eik pasivaikscioti smile.gif
man panasiai vakar kokias 2 val praleidau tvarkydama problema, siandien ateinu is ryto viskas veikia doh.gif jau dabar pasimokiau, siaip labai daznai vietoj tu dvieju valandu galvos lauzymo cia parsineju, ziurek paskui greit viskas pasidaro lotuliukas.gif arba is vis menedzeris persigalvoja, jau to neberiekai daryti lotuliukas.gif

dribti reikia ne sunkiai, o su protu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 31, 23:04)

Nepamenu, bet rodos, na kaip tas gydytojas kur per TV rodo, kazkoks ten is U pavarde prasideda. Tai jis sake kad zmones bezda, patys to nezinodami ir dar ne viena karta per diena. isgirdus tai nusistebejau.

Unikauskas per lt tv
Bobuliu dakraras. Uztenka pasiziureti jo auditorija. Jau kai dirbu, tai tv ijungtas, vis geriau nei per lnk ar tv 3 ibdiskas ar dar jazkoks serialas. . Bet Unikauskas kartais nusisneja juodai...
Bezda zmones nuo nesubalansuotos mitybilos, persiryje, persivalge, koldunais, nlmesom, tie patys veganai vien pupom ir zirniais bemisdami. Labai retas zmogus laikosi sveijos maisto piramides.
Atsakyti

As kartais galvoju, kad tai tokia kauke...
O kartais, ziuredama i ja, manau, kad ji isties megaujasi tokiu gyvenimu. Vyrai jos gyvenime yra, bet ne jos namuose. Galimai ji bijo, at tiesiog nenori taikstytis, eiti i kompromisus, derintis...

O gal tiesiog dar nerado savo žmogaus.  :hmm:​ 

Atsakyti
Lašinius metancioms sportas mažai tepades. Ėsti mažiau reikia.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 01 31, 22:34)
Idomucia, as dabar dirbu mama  mirksiukas.gif
O siaip, net su mano tam tikromis asmeminemis savybemis (kurios tradiciskai laikomos vyriskomis), man ne karta yra sake, kad as moteriska. Yra netgi sake, kad motiniska  biggrin.gif  bet lygiai taip pat yra sake, kad vyriska.Taigi viskas priklauso nuo poziurio, kas tas moteriskumas yra.

Abejoju, kad kazkas moka uz ta darba. O jei nemoka- tai tur but hobis.
Yra hobiu kur ne vienas zmogus uzsiima, negali mesti kai atsibosta, atsakomybe ir pan. Taigi tai hobis.

QUOTE(cambala @ 2019 01 31, 22:27)
- isigykit jazkoki gyvuneli, augintini.

Turiu as augintini - MB, o as jos augintinis. Kas cia blogo?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 01, 07:31)
Lašinius metancioms sportas mažai tepades. Ėsti mažiau reikia.

Lietuvoje nera kas veikti - tik esti ir guleti lovoje.
Atsakyti