Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Isvis absurdiska skirstyti veikla i moteriska ir vyriska. Dabar dazytis yra moteriska. Anksciau vyrai dazydavosi. Ir perukus nesiodavo. Ir pedkelnes. Pirmosios programuotojos buvo moterys.

Kas gali pasakyti, kad moters "vieta" namuose ir ji turi buti pasyvi? Niekas. As galiu pafilosofuoti, kad man moteriska moteris, tai pvz tigrines tympas nesiojanti ir aukstakulnius, o jei uzsidedi plokscius batus, tai ni ni ni. Tada jau vyras. Kodel? Nu todel.

As jau nekalbu apie tai, kad klejones, jog moteris turetu buti namuose ir svajoti, absoliuciai neatitinka realybes, kaip Lisiteja ir paminejo. Galima ir apie rozinius vienaragius kliedeti ir apie moteriskumo puoselejima namuose, bet puse vedybu pasibaigia skyrybomis ir visos vedu filosofijos gali eiti velniop, nes pasyvia moteriska energija, beigi karma, anei atverta cakra uz sildyma nesusimokesi.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 16:36)
Geriau paviesinsiu moteriskus darbus.

Atsikelti, daryti 40 minuciu makijaza, ciustintis.
Eiti i darba kad irodyti emancipacija. (bett kai pagalvoji, vis proga apsirengti pasipuosti, i Maxima einant nebutina).
Grizus sesti prie FB
Po to eiti prie TV plus rankose plansete
Miegas

Na  kelias val per savaite tvarkosi.

tai kas ten per baisuoklėlė, kad tiek makijažas užima? man užtrunka 10 min. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 17:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72339756" data-time="1548942903"><div><p>masciau tomis temomis
Sunku aisku apibudinti kas ta moteriska moteris. bet man tokie esminiai kriterijai kyla, kad moteriska moteris nestos i kova su vyru, i konkurencija, ji kaip vanduo greiciau apeis kliuti arba iveiks ja kantrybe, ne tiesia jega, nes pas vyra jega yra tokia grubi fizine, pas moteris jega kitur, ji daugiau pasiekia per pasyvuma, ne aktyvuma. Moters darbas didziausias turi vykti minciu ir jausmu lygmenyje, ji susikuria svajones , o vyras juos materilaizuoja ir abu laimingi. vartotojo įkelta nuotrauka

Ar moteris turi viskas ateiti lengvai? Taip, jei moteris yra moteris ja buna pasirupinta, bet tai nera tolygu lengvumui kazka sukurti. Kiekvienas darbas reikalingas energijos, bet cia jau visai kita tema, ne gavimo visko is gyvenimo , o sukurimo kazko.
jei suvesti i pvz tai pvz moteris nori sukurti moline vaza jai vyras prikasa molio, jo kastis jai nereikia, ji paskui kuria, kas jai sirdziai miela, vyrui miela buti naudingu moteriai ir panaudoti savo raumenis del mylimosios. Moteris padekoja vyrui, buna laiminga ir taip dziugina ji, o va vazos lipdyme, aisku, ji panaudos savo energija ir tai gal visai nebus lengva ir paprasta. Vyriska moteris griebs kastuva , eis kasti to molio pervargs ir jai nebeliks energijos vazos lipdymui, vyras nebesupras, kam jis tai moteriai reikalingas, bus nelaimingas ir moteris pervargusi bus pikta.

Gyvenime moteriai nereikia, kariauti, nereikia varzytis, nereikia dirbti kaip kumelei, kad islaikytu save, vaikus, gautu, turetu, jei ji pakankamai moteriska, tai rodo ir musu kunas, kuris daug silpnesnis uz vyru, neimkim krastutiinumu.
</p></div></blockquote><p>Nelinkiu nei vienai moteriai juo labiau tau likti vienai su vaikais,be vyro.Va tada pamatytum kaip nereikia kariauti ir dirbti kaip kumelei.Pažiūrėčiau kaip būtų puoselėjimas moteriškumas.Galiu šia tema kalbėtis,nes pati per tą perėjau.Ir kas keisčiausi,visada jaučiausi .moteriška.Niekas nepasakė,kad esu vyriškos natūros.</p><p></p>

Moteriska moteris tuojau pat iesko vyro pakaitalo, kad galetu toliau buti moteriska. pleasantry.gif
Atsakyti
Mylimuke, turi omenyje pensijų fondus? Ar dar kažkokį papildomą kaupimą? Aš vis skaitau, dėlioju ir niekaip nenusprendžiu..Pasižiūrėjau savo SEB banke sukauptus pinigus nuo 2013 metų pabaigos-šiuo metu yra virš 6 tūkstančių (kažkiek uždirbo). Mano kaupimas 2+2+2.
Sodros skaičiuoklė rašo, kad jei nekaupsiu, tai pensija keliais šimtais eur mažesnė. Aš nelabai suprantu kaip tie skaičiai ten jiems gaunasi ir kas bus, jei sugrįšiu su tais pinigais į sodrą.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 31, 13:02)
Ar kaupiat pencija papildomai?
Ar kokiu kitu budu kaupiat?
As galvoju nutraukt.

Atsakyti

Moteriska moteris tuojau pat iesko vyro pakaitalo, kad galetu toliau buti moteriska. pleasantry.gif

Tai kur tų tikrų vyrų gauti,po velnių???Visos kaip susitarė rašo,o kur jie,tie tikrieji vyrai nepasako.Išsidalinote? :cray:​ 

Atsakyti

Tai kur tų tikrų vyrų gauti,po velnių???Visos kaip susitarė rašo,o kur jie,tie tikrieji vyrai nepasako.Išsidalinote? :cray:​ 

Cia visos turi netikrus vyrus ir yra nemoteriskos, nes dirba. :D

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 18:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72339908" data-time="1548949881"><div><p>Moteriska moteris tuojau pat iesko vyro pakaitalo, kad galetu toliau buti moteriska. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai kur tų tikrų vyrų gauti,po velnių???Visos kaip susitarė rašo,o kur jie,tie tikrieji vyrai nepasako.Išsidalinote? cray.gif​ </p>

jaunučius gaudėm žalioje jaunystėje, kol nesugadinti gyvenimo buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 31, 18:15)
Cia visos turi netikrus vyrus ir yra nemoteriskos, nes dirba. biggrin.gif

Nai, nai, nai...

vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 31, 16:40)
Kur sportas, vaikai, gyvunai, draugai, vyras?

Sportas - vartytis lovoje nuo vieno sono ant kito.
Vaikai - darbe su vaikais prisibendrauja
Gyvunai - uzmusa muses jei pamato ropojant
Vyras - sedi prie kompo ir aukleja kitas bobas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 18:41)
Sportas - vartytis lovoje nuo vieno sono ant kito.
Vaikai - darbe su vaikais prisibendrauja
Gyvunai - uzmusa muses jei pamato ropojant
Vyras - sedi prie kompo ir aukleja kitas bobas

Uzuojauta 4u.gif
Atsakyti
Idomucia pats supranta, kad nuosirdus atsakymai butu smarkiai ne jo naudai, tad belieka tik trollint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 16:35)
Nelinkiu nei vienai moteriai juo labiau tau likti vienai su vaikais,be vyro.Va tada pamatytum kaip nereikia kariauti ir dirbti kaip kumelei.Pažiūrėčiau kaip būtų puoselėjimas moteriškumas.Galiu šia tema kalbėtis,nes pati per tą perėjau.Ir kas keisčiausi,visada jaučiausi .moteriška.Niekas nepasakė,kad esu vyriškos natūros.

Man irgi nepasake niekad, kad esu vyriska, nors nesijauciu moteriska biggrin.gif ar aplamai tokius dalykus zmones sako i akis? Mokausi buti moteriska, moteriskumo padaugejo vaikam gimus, daugejant moteriskumui mazeja probelmos su mot organais...seimoje geriau sutariam su vyru, bet dar darbo per akis.

Klausimas kodel reiktu likti be vyro? Taip, vyras gali mirti, bet gali susirasti kita ar ne?

Juk gyvenam visi kaip norim, norisi su vyrais, norisi be vyru, norisi darom karjeras, nesinori nedarom ir tt Jusu pasirinkimai buvo tokie ir viskas. Tik mes patys jauciam kas mums siuo metu geriausia ir reikalinga.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 01 31, 18:15)
jaunučius gaudėm žalioje jaunystėje, kol nesugadinti gyvenimo buvo smile.gif

butent lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 sausio 2019 - 19:00