Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 08:50)
lutuke,
dėl lovio. turėjau omeny, ar kas nors gyvenate daugau nei darbas-namai ratu? ar visas uždirbtas gėris/pinigai tempiami tk į savo daržą-lovį, tik savo gerbūvio kūrimui?
koks išvis tikslas - po sunkaus darbo tik save pasilepinti?
ar mokinate savo vaikus dalytis gėriu su kitais?

Man butu keista, jei kas tik eitu i darba, kuris butu bukas ir namo tik permiegoti, cia kaip darbas kokiam fabrike be laisvu dienu, po 12 val. abejoju ar sioje temoje nors kas nors taip gyvena. Visi turi kazkokius uzsiemimus, kazkur su kakzuo bendrauja, kazkuom dalinasi.

Pinigai niekad nebuvo man kazkas svarbaus patys savaime, zinoma reikia valgyti, reikia kazkur gyventi, norisi kazkokius savo tikslus igyvendinti, del to reikia pinigu, abejoju ar daug kam pinigai tikslas pats savaime. Darbas man turi nepriestarauti morales normom, kuo maziau kenkti gamtai ir padeti man tobuleti. Todel buvimas darbe jau kazka duoda, buvimas namie irgi nera gi tik miegas, ten bendraujama su seima, auginami, ugdomi vaikai, zmones patys uzsiima kazkokiom praktikom, ugdosi.

Del to gerio dalinimosi su kitais, Ziurint ka turi omeny kaip geri. jei materialuju tai taip musu seima dalinasi su kitais, daugma seimu dalinasi, kiek pazystu, ypac mokykloje musu daug renginiu del panasiu dalyku.
Jei kazkokias dvasines savybes, tai jau cia sudetingiau, reikia konkreciai zinoti, kas tai geris, ir kaip juo gali pasidalinti. Pirmiausia gal uztektu kurti meiles erdve savo seimai, kai pats atrasi harmonija ir kitiem salia taves bus gera, nes , jei zmogus nesusitvarkes savo gyvenimo , o nori pasauli gelbeti, nelabai kas is to iseina dazniausiai...
Kaip induizme kalbejom apie karma, yra ir dharma: asmeninis kelias, pareigos, dora.
Kai zmogus uzaugina vaikus, subresta , igauna isminties, tada jis gali dalintis ta ismintim su kitais. O iki to kuom mes galime dalintis? nebent ieksojimais, pamastymais, bet ne patirtim ir ne ismintim.

Zmogaus gvvenime yra ivairus periodai, yra vaikyste, kai didziaja dali zaidziama su draugais, paskui jaunsyte, kur draugai ir pasisedejimai prie kavos uzima labai daug laiko, paskui kai gimsta vaikai, demesio daugiausiai jiem reikia, paprasciausiai prioritetai pasiskirsto, vaikai auga ,daugiau laiko vel lieka sau, savo pomegiam, vel draugam ir t.t. viskas gerai, kai zmogus isgyvena pilnai tam tikra perioda, nesistengia buti kitur, ir paskui gailetis nereikia, kaip buna mamos sako: - va neauginau savo vaiku, daug dirbau, buvau uzsiemusi kakzur kitur, pasidziaugsiu bent anukais.
Kaip Biblioje parasyta man labai patinka ta vieta :
Viskam yra metas, ir kiekvienam reikalui tinkamas laikas po dangumi.
2 Laikas gimti ir laikas mirti,
laikas sodinti ir laikas rauti, kas pasodinta.
3 Laikas žudyti ir laikas gydyti,
laikas griauti ir laikas statyti.
4 Laikas verkti ir laikas juoktis,
laikas gedėti ir laikas šokti.
5 Laikas išmėtyti akmenis ir laikas juos surinkti,
laikas glamonėtis ir laikas nesiglamonėti.
6 Laikas ieškoti ir laikas pamesti,
laikas laikyti ir laikas išmesti.
7 Laikas perplėšti ir laikas susiūti,
laikas tylėti ir laikas kalbėti.
8 Laikas mylėti ir laikas nekęsti,
laikas karui ir laikas taikai.

zinoti ta laika ir elgtis atitinkamai tam laikui, mano supratimu ir yra dharma, kuri veda i tobulejima ir geresne karma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 sausio 2019 - 11:54

Ne, as neteigiau as paklausiau ir pakveicia diskusijai, KODEL mes gyvenam su vyrais mirksiukas.gif
O siaip klausimas, jei ne noras vaiku ir sekso ar moterys gyventu su vyrais?

O tai pasak tavęs,jei nėra vyro šalia,jei esi vieniša moteris,tai negsai turėti vaikų ir privalai gyventi be sekso?

Atsakyti
Ar kaupiat pencija papildomai?
Ar kokiu kitu budu kaupiat?
As galvoju nutraukt.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 01 31, 12:06)
O tai pasak tavęs,jei nėra vyro šalia,jei esi vieniša moteris,tai negsai turėti vaikų ir privalai gyventi be sekso?

ne
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 31, 07:44)
Kas yra daug? Uždirbu tiek, kiek mums užtenka.

topas

bet kodėl žmonės vengia tiesių atsakymų.

mylimuke, aš truputį virš rėmų išėjusi, nes visad norėjau kitokio gyvenimo.
nuo 13m kai pasiskaičiau apie M. Teresę.
pvz, pas mane nekeista "svetimų" vaikų būrys, kurie nakvoja, kuriuos aš maitnu, žaidžiu su jais...ir tt.
dar remiu mergaičių išsilavinimą Indijoje.
nieko šiaip mandro.
manau čia išvis toks natural thing
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 07:53)
MB apie tai pagalvojo ir sako, kad pinigus turi uzdirbti tas kas "VYRO PAREIGOSE". Kadangi ji tekedama pasirinko zmonos pareigas, tai jos jau uzimtos, na etatu laisvu nera, tai teks jau man toliau dirbti pagal "vyro sutuoktinio" etata kur idarbintas forminant santuoka.

vat čia ir bliūkšta visi homo mitai.
pasirodo ir gėjų santykiuose palaikomi hetero santykiai.
serialuose, filmuose, in real life - visur: du(tipo) gėjai, vienas vyr tipo, kitas mot tipo.

tai kam tuomet homiku būt, naaaa?
tai gal vis dėl to "tobulas" modelis ir yra tas hetero, arba yn ir yan.

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 01 30, 21:21)
Tai akivaizdu. O tu dar pykai, kai sakiau, kad ir sitas tau ne  paskutinis.
Tiesiog tu tokia esi

kokia ji yra?
sakyk tiesiai
tada mūsų eilė bus pasakyti arba pati išsiduosi, kokia pati esi
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 08:50)
dėl moteriškumo ir "lengvumo".
kuomet moterys pasako, kad nori būti moterškos, nereiškia kad viską turi eiits joms lengvai. greičiau įdomiai, mistiškai. bet taip, pritariu Moontei. be kūrybos, be saviraiškos, žmogus nyksta, traukiasi. o kokia tai kūrybą - ar bandeles kepti ar vaikus gelbėti - kiekviena renkasi. sudėtinga šia tema kalbėt.
tarytum vyriškumasanalogiškai turi iškart sietis su agresyvumu, varymu per sukąstus dantis, mušimus į galvą (dėl pinigų).
baisu tuomet sūnus auginti šiam pasaulyje ir žinoti, ko iš jų reikalaujama.
o dar sakoma, kad vyrams gyventi lengviau.
imho, ne ne ne. man rodos, pagal mano patirtį, moterims KUR KAS paprasčiau.  rolleyes.gif

masciau tomis temomis
Sunku aisku apibudinti kas ta moteriska moteris. bet man tokie esminiai kriterijai kyla, kad moteriska moteris nestos i kova su vyru, i konkurencija, ji kaip vanduo greiciau apeis kliuti arba iveiks ja kantrybe, ne tiesia jega, nes pas vyra jega yra tokia grubi fizine, pas moteris jega kitur, ji daugiau pasiekia per pasyvuma, ne aktyvuma. Moters darbas didziausias turi vykti minciu ir jausmu lygmenyje, ji susikuria svajones , o vyras juos materilaizuoja ir abu laimingi. biggrin.gif

Ar moteris turi viskas ateiti lengvai? Taip, jei moteris yra moteris ja buna pasirupinta, bet tai nera tolygu lengvumui kazka sukurti. Kiekvienas darbas reikalingas energijos, bet cia jau visai kita tema, ne gavimo visko is gyvenimo , o sukurimo kazko.
jei suvesti i pvz tai pvz moteris nori sukurti moline vaza jai vyras prikasa molio, jo kastis jai nereikia, ji paskui kuria, kas jai sirdziai miela, vyrui miela buti naudingu moteriai ir panaudoti savo raumenis del mylimosios. Moteris padekoja vyrui, buna laiminga ir taip dziugina ji, o va vazos lipdyme, aisku, ji panaudos savo energija ir tai gal visai nebus lengva ir paprasta. Vyriska moteris griebs kastuva , eis kasti to molio pervargs ir jai nebeliks energijos vazos lipdymui, vyras nebesupras, kam jis tai moteriai reikalingas, bus nelaimingas ir moteris pervargusi bus pikta.

Gyvenime moteriai nereikia, kariauti, nereikia varzytis, nereikia dirbti kaip kumelei, kad islaikytu save, vaikus, gautu, turetu, jei ji pakankamai moteriska, tai rodo ir musu kunas, kuris daug silpnesnis uz vyru, neimkim krastutiinumu.Bet net, jei moteris yra labai fiziskai stipri, ji vis tiek nores stipresnio vyro.

Vyriskos moters bruozai. vyriska moteris man tokia daug dirbanti, siekianti karjeros bet kokia kaina, konfrotuojanti ir konfliktuojanti su vyrais, nenorinti aplamai auginti savo vaiku, tik su jais pasidziaugti, labai anksti atiduoda auklem, nenorinti prisiimti buities darbu, geriau samdanti darbuotojus tam. Ji prisiima vyro role uzdirbti ir islaikyti seima.

Gal nereiktu mums rupintis vyru pareigomis ir sunkumu siame gyvenime, jiem patiem reikia tuom rupintis, uztektu jei savas atliktume biggrin.gif nes nebutinai mes sugebam suprasti ju ta sunkuma ar lengvuma, kas man sunku pvz vyrui lengva, kas man lengva vyrui sunku.

siaip Burbanti pirmoje zinuteje viska labai gerai ir trumpai sudejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 sausio 2019 - 15:58
QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 13:26)
topas

bet kodėl žmonės vengia tiesių atsakymų.

O koks gali būti atsakymas į klausimą "ar daug"? Vienai mano draugei atrodo, kad aš uždirbu labai daug. Kitai - kad normaliai. Trečia galvoja, kad turėčiau uždirbti daugiau. Tai kas yra "daug"?

Kad ir kokią sumą parašyčiau, būtų visokių nuomonių dėl to, ar čia daug. Mūsų šeimai gyventi (ne išgyventi) iš to užtektų. Ant prabangos prekių pritrūktų. Aš nežinau, ar tai yra daug, ar mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 sausio 2019 - 16:11
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 07:21)
prie ko cia "VENGIA"? Tikras vyras tures rimtesniu darbu naudingesniu seimai, nei suktis prie puodu ar su skuduru. Va kin vyras tai galetu ir namuose seimininkaut, o kitos eikit i virtuves ar prie suduru ir "молчите в тряпочку"

Na ar isties TIKRAS vyras nieko nedarydamas lauks atsisedes ir ziures, kaip jo mylima nuplukusi darbuojasi namuose, kol neva atsiras TIKRI vyriski darbai?

Gal paviesinsi sarasiuka, kokie tie kasdieniski vyriski darbai yra?
Atsakyti

masciau tomis temomis
Sunku aisku apibudinti kas ta moteriska moteris. bet man tokie esminiai kriterijai kyla, kad moteriska moteris nestos i kova su vyru, i konkurencija, ji kaip vanduo greiciau apeis kliuti arba iveiks ja kantrybe, ne tiesia jega, nes pas vyra jega yra tokia grubi fizine, pas moteris jega kitur, ji daugiau pasiekia per pasyvuma, ne aktyvuma. Moters darbas didziausias turi vykti minciu ir jausmu lygmenyje, ji susikuria svajones , o vyras juos materilaizuoja ir abu laimingi. biggrin.gif

Ar moteris turi viskas ateiti lengvai? Taip, jei moteris yra moteris ja buna pasirupinta, bet tai nera tolygu lengvumui kazka sukurti. Kiekvienas darbas reikalingas energijos, bet cia jau visai kita tema, ne gavimo visko is gyvenimo , o sukurimo kazko.
jei suvesti i pvz tai pvz moteris nori sukurti moline vaza jai vyras prikasa molio, jo kastis jai nereikia, ji paskui kuria, kas jai sirdziai miela, vyrui miela buti naudingu moteriai ir panaudoti savo raumenis del mylimosios. Moteris padekoja vyrui, buna laiminga ir taip dziugina ji, o va vazos lipdyme, aisku, ji panaudos savo energija ir tai gal visai nebus lengva ir paprasta. Vyriska moteris griebs kastuva , eis kasti to molio pervargs ir jai nebeliks energijos vazos lipdymui, vyras nebesupras, kam jis tai moteriai reikalingas, bus nelaimingas ir moteris pervargusi bus pikta.

Gyvenime moteriai nereikia, kariauti, nereikia varzytis, nereikia dirbti kaip kumelei, kad islaikytu save, vaikus, gautu, turetu, jei ji pakankamai moteriska, tai rodo ir musu kunas, kuris daug silpnesnis uz vyru, neimkim krastutiinumu.

Nelinkiu nei vienai moteriai juo labiau tau likti vienai su vaikais,be vyro.Va tada pamatytum kaip nereikia kariauti ir dirbti kaip kumelei.Pažiūrėčiau kaip būtų puoselėjimas moteriškumas.Galiu šia tema kalbėtis,nes pati per tą perėjau.Ir kas keisčiausi,visada jaučiausi .moteriška.Niekas nepasakė,kad esu vyriškos natūros.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 01 31, 16:31)
Na ar isties TIKRAS vyras nieko nedarydamas lauks atsisedes ir ziures, kaip jo mylima nuplukusi darbuojasi namuose, kol neva atsiras TIKRI vyriski darbai?

Gal paviesinsi sarasiuka, kokie tie kasdieniski vyriski darbai yra?

Geriau paviesinsiu moteriskus darbus.

Atsikelti, daryti 40 minuciu makijaza, ciustintis.
Eiti i darba kad irodyti emancipacija. (bett kai pagalvoji, vis proga apsirengti pasipuosti, i Maxima einant nebutina).
Grizus sesti prie FB
Po to eiti prie TV plus rankose plansete
Miegas

Na kelias val per savaite tvarkosi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 16:36)

Eiti i darba kad irodyti emancipacija. (bett kai pagalvoji, vis proga apsirengti pasipuosti, i Maxima einant nebutina).
Grizus sesti prie FB
Miegas

Na  kelias val per savaite tvarkosi.

Kur sportas, vaikai, gyvunai, draugai, vyras?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 16:36)

Grizus sesti prie FB
Miegas

Na  kelias val per savaite tvarkosi.

Man tai neidomu. TArp kitko eilini karta, is savo nukrypusios varpines, apibendrini zmoniu grupe. O tai yra melas.

TAi kokie tie TIKTI VYRISKI DARBAI? Cia matau paciam sunkiau, kai reikia vertinti OBJEKTYVIAI. Kaip sakoma nuo pezalu, prie darbu.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 01 31, 16:40)
Kur sportas, vaikai, gyvunai, draugai, vyras?

Cia matyt, tarp tokiu moteriskiu jis gyvena...

Mano tarpe, tokiu madamu su ziburiu nerasi.
Atsakyti