Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 08:54)
Netiesa. Jus saves moterys net nesuprantate.

Kaip tik, tuos vyrus pudeliukus sokinejancius aplink - palieka pirmiausia, nes ju negerbia.

jei jau meile moteriai reikia rodyti padedant kazka plauti, tai jau padetis apverktina.

Moteris turi jaustis mylima, globojama. O ka vyras gali padaryt, priklauso nuo vyro.

O kiti vyrai pasirupina kur kas svarbesniais reikalais, sakysim kad moteriai nereiktu daug dirbti ar is viso dirbi. Kad butu geros atostogos, gyvenimo perspektyva.

Pasakėt ir taškas biggrin.gif

Pritariu, kad šokinėjantys aplink - neįdomūs.

Prie ko čia meilė? Buitis čia, kuri yra nepriklausomai nuo to yra antra pusė, ar ne - visi šiukšlina, visi ir tvarko. Jei jau žmogus (nepriklausomai nuo lyties) nesugeba savo šiukšlių susitvarkyti, nu tai bėda.

Moteriai reikalavimų sąrašą turit, o vyrui jau "kaip išeina"? biggrin.gif

Čia kam tie reikalai svarbesni? Jei man nereikia, kad vyras pasirūpintų tuom, kad man nereiktų dirbti, ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 31, 06:57)
Ką reiškia "norėti būti moteriška"?

aš nežinau. brunette.gif
mane dažnai nervina vedniai ar šiaip rytų pasisakymai dėl "moteriškumo", nors pusę jų, kad ir ant bajeiro, pritaikius, tinka.
tarkim, ką perskaitau, tinka man tik 30proc, jei jau taip grubiai imant, kartais 50.
manau, nereikia sakyti moteriška - reikia sakyti harmoninga.
tas turi būt taikytina ir vyrui.
žūrėk, vienas kad ir pinigų turintis, namą, loftą, bet žiūrėk, dvasingas, akys geros, vidinė šiluma, o kitas, turintis loftą ir 4-5 tūkst uždirbantis - šaltas, zombiškas. laabai jaučiasi.

geriau apsistoti ties siela ir sakyti harmoningas žmogus (vyras ar moteris - nesvarbu.)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 09:06)
Jau diskutuota kelis kartus. Kas yra moteriskumas.

Jus klausiate, kas yra praktinis moteriskumas musu kulturoje. Manau viskas kas susije su namu jaukumo gerumo kurimo sugebejimais, o vyriskumas tai kas susije su tu namu saugumo ir materialiniu iplauku sugebejimais. Aisku neretai pareigos persidengia, sakysim ne vien mamutais minta, kartai moteris iseina i miska kokiu uogu parinkti, bet visuma tai tokia

Sorry, kad nesekiau visų SM diskusijų...

Ne, manęs nedomina šabloninis ir totaliai nuvalkiotas moteriškumo supratimas. Pagal tai, ką parašėt, tai aš ir vyriška, ir moteriška viename. Nuobodi ir pasenusi moteriškumo dėžutė.
Atsakyti
Given,
Pakilti virs darbas-namai-pinigai, ka tu darai? Kad daug bendrauji, jau rasei. Dar?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 09:07)
aš nežinau.  brunette.gif

geriau [...] sakyti harmoningas žmogus (vyras ar moteris - nesvarbu.)

Blyn... biggrin.gif

Harmoningas, su savimi nesusipykęs žmogus yra gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 01 31, 09:11)
Sorry, kad nesekiau visų SM diskusijų...

Ne, manęs nedomina šabloninis ir totaliai nuvalkiotas moteriškumo supratimas. Pagal tai, ką parašėt, tai aš ir vyriška, ir moteriška viename. Nuobodi ir pasenusi moteriškumo dėžutė.

Jus daug uzdirbate seimai? Ar nueinat parinkti i miska uogu sakneliu ir tai jusu vyriskumas?

Pries 20+ metu, kai tik atsirado internetas, daugiausia tai buvo USA internetas, kitos salys tada tik pradejo.
Tai skaiciau toki vyriskumo testa:
Tikras vyras yra tas kuris uzdirba i metus maziausia 100 000 doleriu.
Ivertinus infliacija, tai jau dabar ko gero 200 000 doleriu reikia uzdirbti i metus.
Cia gal alfa patino kriterijus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 10:21)
Jus daug uzdirbate seimai? Ar nueinat parinkti i miska uogu sakneliu ir tai jusu vyriskumas?

Pries 20+ metu, kai tik atsirado internetas, daugiausia tai buvo USA internetas, kitos salys tada tik pradejo.
Ivertinus infliacija, tai jau dabar ko gero 200 000 doleriu reikia uzdirbti i metus.

Tu kadangi netikras, tai tiek neuzdirbi?
O kai nusipjausi pimpala, kuris is jusu bus moteris ir kuris seimai pinigus uzdirbs?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 09:21)

Kas yra daug? Uždirbu tiek, kiek mums užtenka. Uogų šaknelių nerenku ir neplanuoju to daryti.

Nu aš niekur nesakiau, kad Amerikoj alfa patinu galėčiau būti biggrin.gif Nors dabar pažiūrėjau, jei analogiškas pareigas USA turėčiau, tai beveik... Infliaciją įvertinus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 sausio 2019 - 09:51
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 31, 09:39)
Tu kadangi netikras, tai tiek neuzdirbi?
O kai nusipjausi pimpala, kuris is jusu bus moteris ir kuris seimai pinigus uzdirbs?

Nesumenkink "nusipjausi". Padaro normalia pute.
Del to kas as busiu, gal nera aktualu visuomenei, nes bet kuriuo atveju busiu netipinis variantas.

Kaip beziurint - pinigus uzdirbti teks. MB apie tai pagalvojo ir sako, kad pinigus turi uzdirbti tas kas "VYRO PAREIGOSE". Kadangi ji tekedama pasirinko zmonos pareigas, tai jos jau uzimtos, na etatu laisvu nera, tai teks jau man toliau dirbti pagal "vyro sutuoktinio" etata kur idarbintas forminant santuoka.
Atsakyti

As savo aplinkoje mazai zmoniu pazistu, kurie tik i darba eitu ir namuose sedetu. Visi turi kazkokiu veiklu, hobiu.

Is kitos puses tokiame kontekste darbas atrodo kaip kokia nuobodybe ir blogis. O jei darbas idomus, leidziantis save realizuoti? Kokia gygytoja vezininkus gelbejanti turi butinai laisvalaikiu savo pinigus kitiems dalint, kad pakilt virs namai-darbas? :)

As nestudijavau ir nedirbu tam, kad tik pinigu uzsikalt. Rinkdamasi darba man svarbiausia buvo ir yra kiti dalykai, o ne pinigai. Pinigai vistiek ateina, jei ilgai giliniesi i megiama sriti ir jei jau taip gavosi, kad sritis dar ir pelninga, tai pinigai gali buti labai nemazi.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 08:50)
imho, ne ne ne. man rodos, pagal mano patirtį, moterims KUR KAS paprasčiau.  rolleyes.gif

dėl to Idomucia mūsų ir moteris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 01 31, 08:54)
Moteris turi jaustis mylima, globojama. O ka vyras gali padaryt, priklauso nuo vyro.

nu aš tai labai jaučiiosi mylima ir globojama, kai man nereikia daryti nemėgstamų buities darbų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 01 31, 08:50)
labas rytas  4u.gif
lutuke, aš į tavo ankstesnį postą: pirma rašei: kad vyras dėl gero sexo ir vakų auginimo...
paskui rašei "ne dėl naudos, dėl meilės".
tai todėl ir buvo užduotas  klausimas.

Ne, as neteigiau as paklausiau ir pakveicia diskusijai, KODEL mes gyvenam su vyrais mirksiukas.gif
O siaip klausimas, jei ne noras vaiku ir sekso ar moterys gyventu su vyrais?
o paskui parasiau apie save ir savo poziuri, kad as pirmiausiai su vyru gyvenu del meiles is meiles, nes iki vaiku gimimo mes gyvenom kartu beveik 10 m, o del sekso vien gyventi su vyru irgi gi nelabai butina, turto ir pinigu irgi vyras neturejo, viska patys kartu susikurem, taigi, del kazkokios naudos vien niekad negyvenau, Zinoma, kai jau gyveni kartu tai aiksu tos naudos atsiranda, bet ji nera tikslas.
Atsakyti